Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi meikkisienirakkaus: blending puff eli poop puff

Kuten olen kertonut, olen ollut jo jonkun aikaa vannonut Beautyblenderillä viimeistellyn meikkipohjan nimeen. Rakastan sitä, kuinka kostealla Beautyblenderillä töpöttely tasoittaa meikkipohjan ja blurraa sen kuin photoshopatun näköiseksi!

Tokiossa lomaillessani huomasin, että vaikka Beautyblender ja muut sen malliset kopiot ovat meillä valtava hitti, dominoi japanilaisten kosmetiikkahyllyjen sienivalikoimaan hieman toisenmallinen tapaus.

Magical Whip Puff

Erityisesti blending puff -yleisnimitystä totteleva sienimalli on paitsi hieman erinäköinen myös aavistuksen eri tuntuinen (tosin näitäkin on varmasti samalla lailla erilaisesta materiaalista tehtyjä kuin beautyblendermäisiä kopioitakin). Koska matkani kosmetiikkamissiona oli tutustua kaikkeen mahdolliseen minulle uuteen ja jännään Aasiassa hittituotteen leiman saaneeseen, lähti myös yksi tällainen sieni kaupasta mukaani.

Magical Whip Puff

Vaikka mieleni kuinka tekisi, en ala heittelemään tähän härskejä kommentteja sienen ulkonäöstä. Googlen perusteella kävi kuitenkin ilmi, että sieni tottelee yleiskielessä leikkisästi myös nimeä poop puff -nimeä, mikä sekin jo hymyilyttää.

Aasialainen hittisieni on kuivana saman kokoinen kuin Beautyblender, mutta siinä missä Beautyblender turpoaa kastellessa lähes kaksinkertaiseksi, ei blending puffini tehnyt samaa. Sieni on myös materiaaliltaan huomattavasti Beautyblenderiä tiiviimpää ja kovempaa, minkä vuoksi ounastelin aluksi sen osoittautuvan vaan huonojen Beautyblender-kopioiden kaltaiseksi hudiksi.

Magical Whip Puff

Erityistä sienessä oli kuitenkin sen lähes tasainen ”pohja”, minkä ansiosta sillä oli huomattavasti Beautyblenderiä parempi töpötellä kasvojen ihoa. Näin ollen tämä sieni tosiaankin sopi ihan erityisesti hyvin nimenomaan siihen tuotteiden häivytykseen Beautyblenderin ollessa erityisesti se varsinainen levitystuote (jolla toki onnistuu hyvin häivyttelykin).

Ja voi että, kuinka hyvin tämä kykenikään häivyttelemään! Laitoin kokeeksi kasvoilleni meikkivoidetta, joka korostaa ihohuokosia eikä levity kasvoille kauniisti, mutta katsokaapas, mitä tämä meikkisieni teki sille!

Magical Whip Puff

Se nimittäin töpötteli nämä ylläolevan kuvan viirut, huokosiin kasautuneet meikkivoiteet ja muuten vaan ihon pinnalla kuivina olleen tuotteen aivan uskomattoman kauniisti iholleni!

Ihosta tuli tasaisen näköinen, miellyttävän tuntuinen ja meikkipohja muuttui välittömästi paremmaksi. Oho. (Ja kun meikkivoiteeksi on valinnut jo lähtökohtaisestikin ihollani paremmin toimivan tuotteen, on lopputulos ollut tietysti vielä tätä ääriesimerkkiäkin parempi.)

Magical Whip Puff

Pidin todella paljon siitä, kuinka napakka ja lättänäpohjainen sieni sopi meikkituotteiden häivyttelyyn. Olen käyttäny sitä nyt myös voidemaisten varjostustuotteiden kanssa ja lopputulos on aivan loistava! Astetta tiiviimpi koostumus ja Beautyblenderistä eroava muoto eivät todellakaan olleet negatiivinen asia, vaan sienestä tuli vain omalla tavallaan erinomainen tapaus, joka sopii loistavasti meikkipussiini Beautyblenderin rinnalle.

Vastaavia sieniä on saatavilla myös muilla merkeillä ja suosittelen ehdottomasti kokeilemaan niitä varsinkin voidemaisten varjostustuotteiden häivytyksessä!

Magical Whip Puff
Oletteko te kokeilleet vastaavan mallista meikkisientä?

PS. Kiva muuten kuulla, että tekin olette innostuneet hehkuttamistani silmänympäryksille tarkoitetuista naamiolapuista! Eräs niitä eBaysta tilannut lukijani nimittäin juuri kertoi myyjän tiedustelleen häneltä perästä syytä tuotteen huomattavasti lisääntyneeseen myyntiin suomalaisille tilaajille… 😀


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Miksi jokainen tarvitsee beauty.blusher poskipunasienen Ostolakossa Nyx peiteaine Ostolakossa Täydellinen meikkipohja Beautyblender jipolla

Kommentit (6)

 1. Anna

  Oletko kokeillut aasialaisia meikkivoidecushioneja? Käytän ajoittain niitä ja ovat käteviä, viiruttoman ja samettisen tuloksen saa äkkiä ja kulkee suht kätevästi myös mukana.

  • Virve

   En ole oikein löytänyt sopivaa sävyä noista, vaikka moni onkin kiinnostanut, eli tähän mennessä olen käyttänyt vain lähinnä eurooppalaisia tyynymeikkivoiteita ja kokeillut paria korealaista tuotetta, jotka osoittautuivat hitusen liian tummiksi.

  • vinkki

   Innisfreen Water Glow Cushion spf 50 on tosi vaalea ja keltapohjainen, saisit sen varmaan toimimaan. 🙂 Sävy on muistaakseni #13.

   Itse en ole niin ihastunut konseptiin. Voisin postittaa sulle omani, mutta näissä tyynyvoiteissa tulevat pöpöasiatkin esiin…

 2. Jenni

  Minulle tuli myös tänään silmänympärysnaamiot ebaysta. Eikä toimituksessakaan mennyt kuin viikko! Kiitos vinkistä! 🙂

 3. Tyynyaurinkopuuteri – hitti vai huti? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] alle, leukalinjaan ja nenän reunoille melko huolettomalla kädellä tuotetta ja luotin siihen, että saisin häivytettyä sen häivytyssientäni käyttäen. Tämä on vain kosmetiikkaa, ei se ole niin […]

 4. 3 loistavaa sivellintä meikkipohjan tekoon + arvonta – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Uusi meikkisienirakkaus: blending puff eli poop puff […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *