Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi julkinen ihastus

Minulla on yksi uusi ihonhoitotuoteihastus.

Sain tuotteen ystävältäni, joka ei ollut edes innostunut kokeilamaan lahjaksi saamaansa tuotetta, vaan totesi suorilta käsin tuotteen olevan varmasti vaan liian hoitava hänelle. Sinun tappiosi, ajattelin ja tartuin ahnaasti pulloon hänen sitä minulle tarjotessa. Olin nimittäin joskus aiemmin kurkistanut tuotteen INCI-listaa kaupassa muistaen sen olevan loistava.

Tuote, josta puhun on Lumenen Premium Beauty -ihonhoitolinjan Uudistava Tehoöljy.

Olkoonkin vaan tämä ihonhoitolinja suunnattu 50+ iholle, mutta tämä tuote on täynnä ihania, ihoani hoitavia öljyjä enkä näe mitään syytä, miksei nuorempikin ihoni voisi nauttia tämän tuomasta ravitsemuksesta. Tuotteessa on käytetty ihania, ihoa hoitavia ja ravitsevia aineosia, joista hyötyy niin vanha kuin nuorikin iho.

Tuote on nyt ollut uusi paras ystäväni joidenkin viikkojen ajan tarkoittaen sitä, etten ole käyttänyt pahemmin muita hoitotuotteita kasvoillani. Aamulla levitän öljyä kasvoille yhden pienen pumppauksen verran ja illalla taas holvaan parin kolmen pumppauksen verran. Levitän tätä jopa silmänympäryksilleni!

Kuiva ihoni on ollut todella kiitollinen käyttäjä, sillä se voi tällä hetkellä hyvin tuntuen sileältä, pehmeältä ja ennenkaikkea hyvin kosteutetulta eikä puhettakaan, että siinä olisi kuivia läikkiä. Iho on myös ihanan tasaisen värinen.

Kevyesti laitettuna öljy on ollut myös loistava meikinalustuote, sillä meikki levittyy sen päälle kuin unelma kinnaamatta koskaan mihinkään kiinni (kuten esim. kehumani Lumenen BB-voide helposti monien voiteiden kanssa tekisi) tai mennen iholle epätasaisesti.

Minua harmittaa hirveästi, ettei minulla ole tähän tuotteeseen pakkausta, josta olisin voinut INCI-listaakin uudelleen vilkaista. Luotan siis vaan muistiini (ja Lumeneen) todeten, että se oli loistava ja tuote tuntuu superhyvältä saaden paikan sydämestäni inspiroiden minua kokeilemaan enemmänkin öljyjä kasvojeni ihonhoidossa.

Onko joku muu kokeillut tätä ihanuutta? Hintaa tuotteella on muuten noin 29,90 euroa.

Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Jos et laita meikkivoidetta, niin etkö laita mitään päivävoidetta sen päälle..?
  Olen ymmärtänyt että noi "hoitoseerumit" ei imeydy ilman "apua"…. Mikä on oikea tapa..?

  Terv. Tiina

  • virve

   Ei pidä paikkaansa. 🙂 Seerumien päälle kehotetaan laittamaan voide siksi, etteivät ne yleensä usein riitä kevyen koostumuksensa vuoksi kosteuttamaan ihoa tarpeeksi, eli niissä on muita tehoaineita paljon, mutta iho ei saa riittävää kosteutusta. Jos tuotteen koostumus tuntuu yksinään iholle riittävän, niin sitä voi käyttää myös yksinään. 🙂

 2. Anonyymi

  Kokeilin ja vaikutti hyvältä. Prismassa hinta 23,90..

 3. Anonyymi

  Tuote on tarkoitettu myös nuorelle kuivalle iholle, erittäin hyvä hoitava tuote esim. akne lääkekuurin jälkeen käytettäväksi. Tämä näkyy myös hinnassa (alle 30e), joka on edullisempi verrattuna saman linjan muihin tuotteisiin.

 4. Anonyymi

  Nyt Carlssonilla 9,90e

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *