Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi ihana käänne elämässä

 Instagram-seuraajani saattoivat aamulla huomata (tuossa blogini sivupalkissakin vilahtelevan) kuvan, jossa sanoin heiheit solukämpälleni ja toivottelin tervetulleeksi uuden elämän uudessa asunnossa, joka ei enää ole soluasunto vaan ihan oikea asunto oikeine parketteine, oikeasti valkoisine tasaiseksi rapattuine seinineen ja omine rauhoineen. 
Kyllä, sain tänään käteeni uuden asunnon avaimet. 
Soluasumisessa ei varsinaisesti ollut mitään vikaa ja minulla oli mukavat kämppikset. Nyt sekin on sitten kokeiltu ja edessä on uudet seikkailut. Eteen nyt vain sattui tulemaan sopiva asunto ja sopiva muuttomahdollisuus ja koska uudet elämäntilanteet ja elämässä eteenpäin meneminen ovat aina mahtava juttu, oli tällä kertaa vuorossa tällainen ihan vasta pari viikkoa sitten yllättäen kehkeytynyt käänne.
Olen tänään lähdössä pienelle viikonloppureissulle Osloon (ihan vaan siksi, ettei kukaan oikestaan koskaan matkusta sinne) ja arvatkaa vaan, kuinka malttamattomana odotan, että pääsen viikonlopun jälkeen kantamaan tavarani uuteen asuntoon. Ensimmäistä kertaa olen jopa lähes harmissani ”joutuessani” lähtemään lomareissulle!
Asuntofiilistelyni kunniaksi halusin linkittää teille vielä tällaisen ihanan kekseliään asuntoratkaisun: 32 neliötä ja 8 huonetta samassa kompaktissa asunnossa. Rakastan tuollaista kikkailua ja minimalistista funktionaalisuutta!
Ihanaa viikonloppua kaikille! Eikö elämä olekin ihanaa, kun se on niin täynnä ihania käänteitä?

Kommentit (11)

 1. Linda Koivisto

  Toi video on hyvä!! 😀 Ja onnee uuteen kotiin!

 2. Taru

  No huh huh mikä video. Hyvä ratkaisu, mutta en usko että jaksaisin ite aina laittaa sänkyä takaisin seinään tms. 😀 Onnea uuteen kotiin!!

 3. ulla

  Huh, löytyisköhän Suomesta tekijöitä, jotka pystyisivät toteuttamaan vastaavanlaisen remontin? Terkuin 36 neliön asukas 🙂

 4. Katja/Hattaraa

  Muutto on tehokas keino vähentää tavaroita 🙂

 5. Nunt

  Vai että Osloon 😀 Meikit ovat kalliita, kaikki vaatteet samasta muotista ja ensimmäisenä silmille mäjähtää Oslo S:n narkit.

  Että tervetuloa vaan, terveisin norjalaistunut lukijasi 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *