Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi ihana käänne elämässä

 Instagram-seuraajani saattoivat aamulla huomata (tuossa blogini sivupalkissakin vilahtelevan) kuvan, jossa sanoin heiheit solukämpälleni ja toivottelin tervetulleeksi uuden elämän uudessa asunnossa, joka ei enää ole soluasunto vaan ihan oikea asunto oikeine parketteine, oikeasti valkoisine tasaiseksi rapattuine seinineen ja omine rauhoineen. 
Kyllä, sain tänään käteeni uuden asunnon avaimet. 
Soluasumisessa ei varsinaisesti ollut mitään vikaa ja minulla oli mukavat kämppikset. Nyt sekin on sitten kokeiltu ja edessä on uudet seikkailut. Eteen nyt vain sattui tulemaan sopiva asunto ja sopiva muuttomahdollisuus ja koska uudet elämäntilanteet ja elämässä eteenpäin meneminen ovat aina mahtava juttu, oli tällä kertaa vuorossa tällainen ihan vasta pari viikkoa sitten yllättäen kehkeytynyt käänne.
Olen tänään lähdössä pienelle viikonloppureissulle Osloon (ihan vaan siksi, ettei kukaan oikestaan koskaan matkusta sinne) ja arvatkaa vaan, kuinka malttamattomana odotan, että pääsen viikonlopun jälkeen kantamaan tavarani uuteen asuntoon. Ensimmäistä kertaa olen jopa lähes harmissani ”joutuessani” lähtemään lomareissulle!
Asuntofiilistelyni kunniaksi halusin linkittää teille vielä tällaisen ihanan kekseliään asuntoratkaisun: 32 neliötä ja 8 huonetta samassa kompaktissa asunnossa. Rakastan tuollaista kikkailua ja minimalistista funktionaalisuutta!
Ihanaa viikonloppua kaikille! Eikö elämä olekin ihanaa, kun se on niin täynnä ihania käänteitä?

Kommentit (11)

 1. Anonyymi

  Paljon onnea uuden asunnon johdosta!!!

  Onko uuteen elämäntilanteeseen kytköksissä joku mukava kaksilahkeinen? 🙂 Heh, no se ei tosiaankaan kuulu minulle, mutta näin ystävänpäivänä toivon sydänten lämpöä kaikille. Ja suklaaherkkuja joka suuhun!

  1. Huntteri

   8 huonetta? 😀 haluatko valaista väsynyttä?

   1. virve

    Kurkkaa tuo tilaihmeen video. 😉

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *