Uusi HG-tuote: Ihonhoidon ihmesieni!

Nyt seuraa kuulkaas sellaista hehkutusta, että oksat pois! Tässä on laitettu uuden HG-tuotteen paikka jakoon ja lähipiirin korvia pahoinpidelty sellaisella tykityksellä, että heikompia jo hirvittää. Olen nimittäin löytänyt jotain ihan mielettömän mahtavaa kosmetiikkamaailmasta!
Aloitan toteamalla, että minulla on ihan kehityksen kärryiltä pudonnut olo ihan vaan siksi, että tiedän tämän olevan jo vanha juttu. Ja silti minä olen saattanut skipata tämän! Miksei kukaan kertonut, kuinka mieletön juttu tämä on?!? Lähipiiri, hoi!?! Miksi ette pakottaneet minua tähän jo aiemmin?!?
Sain nimittäin blogini kautta kokeiluun Biodellyn verkkokaupasta Konjac sponge -kasvosienen. Olin kuullut tästä muutamaan otteeseen mainintoja, mutta en ollut tarttunut syöttiin. Joku kasvojen putsaukseen tarkoitettu sieni, vai? Kuulostaa tujulta tapaukselta. Ja minullahan on jo Sensain rakkausrättini, mietin sivuttaen homman täysin. Ei muuten olisi kannattanut.
Kasvikuiduista valmistettu ja biologisesti hajoava puhdistussieni on valmistettu elintarvikelaatuisen konjac-kasvin juuren glucomannan-kuidusta ja tarkoitettu avuksi kasvojen puhdistukseen. Ihoa hellävaraisesti syväpuhdistava sieni lupaa tehdä ihosta kirkkaamman ja kuulaamman ja saada ihosta pehmeämmän ja sileämmän tehden siten hyvän pohjan meikeille sekä kosteusvoiteille imeytyä. ”No tottakai se kirkastaa ja freesaa ihoa, jos se on karhea ja kuorii sitä,” minä mietin. Ei vaan pitäisi olla aina niin himskatin skeptinen!
Kun sain sienen pakkauksen ensimmäistä kertaa käsiini, olin hieman pöllämystynyt: sienihän oli kivikova! Ihan kuin olisin pitänyt kädessäni kevyttä hohkakiveä. Sieni kuitenkin pehmenee veden avulla ihanan pehmeäksi ja käyttövalmiiksi ja sitä on tarkoitus käyttää meikittömällä iholla yksinään tai meikkejä poistaessa meikinpoistoaineen kanssa.
Joka ikinen ennakkoluuloni ja kuvitelmani sienestä osoittautuivat ihan hölynpölyksi. Ensinnäkään tämä ei ollut yhtään liian tömäkkä tapaus iholleni vaan päin vastoin sitä todella pehmeänä hellivä. Levitin iholleni ensin puhdistusmaidon ja pyörittelin ihoni sen jälkeen sienen avulla läpi huuhtoen sientä hieman välissä. Ja voi jestas, kuinka hyvältä ihoni tuntuikaan käsittelyn jälkeen!
Ihoni oli aivan ihanan puhdas ja pehmeä sekä aivan taivaallisen silkkisen tuntuinen. Ei vain sellainen, että ”kuorinpas tämän juuri ja tämä tuntuu nyt siksi hyvältä” vaan ihan vaan oudon hyvän tuntuinen eikä ennen kaikkea yhtään kiristävä. Eron tuntui huomaavan jo ensimmäisellä käyttökerralla ja jo parin päivän käytön jälkeen ihoni voi todella, todella paljon paremmin.
Se todellakin näytti heleämmältä ja kirkkaammalta. Se lähes suorastaan hehkui. Sen pinta oli sileä ja pehmeä ja kuin taikaiskusta pienen pienen näpynröhelmät olivat vähentyneet. Olin aivan haltioissani ja olen sitä yhä sientä pari viikkoa käytettyäni. Tämä sieni ohitti taikuudessaan jopa Sensain rätin, sillä tämän jäljiltä ihoni oli paitsi puhdas myös aivan poikkeuksellisen pehmeä, sileän tuntuinen ja heleä. Tämä on syvää rakkautta!
Rakkaussienen kanssa toiminta on tosiaan helppoa ja näppärää. Yksi sieni kestää käytössä noin kolmisen kuukautta, jonka jälkeen se kuulemma alkaa murentua ja se on aika korvata uudella. Sieni huuhdellaan puhtaaksi vedellä aina käytön jälkeen ja mikäli siihen jää meikkiä, voi puhdistamiseen käyttää apuna saippuaa. Sienen voi aina välillä puhdistaa kunnolla keittämällä sitä muutaman minuutin ajan kiehuvassa vedessä. On tärkeää, että sienen antaa aina käytön jälkeen kuivua ilmavasti, jottei kosteus jää muhimaan sen sisään.
Sieniä on saatavilla erilaisia versioita, jotka erilaisten tehoaineiden avulla tuovat hieman erilaisia lisävaikutuksia. Itse olen kokeillut tätä perusversiota ja kuten varmasti jo tajusitte rakastunut tähän niin palavasti, etten enää edes tahdo kuvitella elämääni ilman tätä. Tämä on ollut suorastaan jumalten lahja iholleni, jonka kanssa olen viimeaikoina saanut taistella hieman enemmänkin pintakuivuuden ja näppyjen vuoksi. Nyt molemmat ongelmat on kuitenkin selätetty lähes täysin ja annan kyllä suurimman kiitoksen juurikin tälle sienelle. Tämän avulla keskinkertaisemmistakin ihonpuhdistustuotteista on tullut aivan loistavia! (Itse käytän sientä kaksoispuhdistuksen ensimmäisen vaiheen jälkeen.)
Jos siis tahdotte kokeilla jotain uutta ihonpuhdistuksen saralla, suosittelen todellakin kokeilemaan tätä taikasientä. En voi kuvitella, että joku pettyisi tämän kanssa, sillä tämä sopii varmasti lähes kaikille ihotyypeille!
Oman Konjac Spongen voi ostaa itselleen esimerkiksi Biodellyn verkkokaupasta  hintaan 9,40 euroa.
Onko joku muu hullaantunut sieneen yhtä kovasti kuin tämä bloggaaja?
Kommentit (43)
  1. Moikka! 🙂 Tää ei liity aiheeseen, mutta toivoisin jonkinlaista postausta siitä, miten huulipunan (ja huulimeikin yleensä) saa poistettua kätevästi huulilta. Tällaisen tietämättömän olisi myös kiva saada jotain vinkkiä huulienpohjustustuotteista; löytyykö niitä esim. huulivoidepurkeissa? 🙂 Kaikki nämä mieluiten opiskelijabudjettia suosien. 😀

    1. Huulipuna lähtee parhaiten ihan silmämeikinpoistoaineella, esim. Lumenen vedenkestävälle silmämeikille tarkoitettu poistoaine poistaa rasvamaisia huulipunia hyvin. 🙂
      Varsinaisia huultenpohjustajia on edullisemmilla merkeillä vähemmän mutta esimerkiksi Lumenen silmämeikinpohjustaja sopii myös huulimeikin pohjustukseen. 🙂

    2. Pakko oli tulla huutelemaan tähän, että Kicksin silmämeikinpohjustusaine on ihan loistavaa myös huulten pohjustukseen ja hintakin vain vajaan kympin (olisikohan ollut 7-8 euroa?) 🙂

    1. Kiitos linkistä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *