Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi HG-kasvovoide?

Olen löytänyt yhden aivan uskomattoman loistavan kasvovoiteen, johon olen totaalisen rakastunut!

Voide on Orange Caren Baba De Caracol Skin Renewal Cream eli suomeksi etanavoide.

Etanavoiteen tarina on mielenkiintoinen: Tarhakotiloiden kanssa työskentelevien ihmisten käsien huomattiin tulevan loistavaan kuntoon ja pienen tutkinnan jälkeen saatiin selville, että tarhakotiloiden erittämä seerumi uudistaa ja korjaa ihoa tehokkaasti. Tehoaine ilmeisesti auttaa ihoa kuoriutumaan kevyesti, sillä voiteen luvataan mm. häivyttävän kevyitä juonteita, tasoittavan maksaläiskiä, häivyttävän arpia, estävän ihon tukkeutumista ja tulehduksia iholla, edistävän haavojen paranemista ja lisäävän ihon joustavuutta.

Tämän havainnon seurauksena pieniä tarhakotiloita alettiin ”lypsää” ja seerumia ryhdyttiin keräämään talteen purkittamista varten. Tarhakotiloita ei kyseisessä prosessissa vahingoiteta mitenkään, sillä ne ovat arvokas aarre tarhaajille vain elävinä, eli ei syytä huoleen.

Minähän en tunnetusti niele kaikkea purematta (ja etanoita harvemmin niinkään), joten voiteeseen oli tutustuttava tarkemmin ja sen INCI-luetteloon katsahtaminen saikin minut jo melko vakuuttuneeksi: veden jälkeen seuraavana aineosana oli heti tarhakotiloseerumi ja sitä seurasivat iloisena ritirimpsuna aloe vera, glyseriini ja muut kosteuttavat ja pehmittävät aineet (ja on tässä toki hieman silikonejakin). Wow, melko vakuuttavaa, sillä yleensä ”tehoaine” on aina jossain INCI:n häntäpäässä. Voiteessa on kuulemma 4% tarhakotiloseerumia, mikä on itseasiassa melko suuri pitoisuus vaikuttavalle aineelle.

Voide tuoksuu miellyttävän ”puhtaalle” ja kun kokeilin sitä ensimmäistä kertaa yötä vasten, tuntui se todella kevyeltä pinnalta helposti kuivuvalle iholleni. Nassua melkeinpä jopa kiristi, kun töissä menin nukkumaan voide kasvoillani, mutta päätin silti kokeeksi antaa sen olla siinä yön yli ihan vaan voidakseni todeta sen olevan minulle liian kevyt.

Mutta pyh ja pah, ihonipa olikin aamulla ihanan kosteutetun ja pehmeän tuntuinen eikä ollenkaan kiristävän kuiva! Kokeilin voidetta meikin alle ja vielä seuraavanakin yönä, mutta edelleen kosteustehot olivat riittävät, vaikka voide tuntuikin levittäessä arveluttavan kevyeltä. Hämmentävää!

Parin käyttöpäivän jälkeen aloin huomata eroja konkreettisemmin. Ihoni oli ennen voiteen käyttöä ollut jälleen varsinkin otsan ja leuan seudulta pienten näppyjen ja isompienkin tulehduksien valloittama, mutta tilanne alkoi rauhoittua selkeästi. Reilun viikon käytön jälkeen ihoni oli todella hyvässä kunnossa ja vain yksittäiset tiettyyn aikaan kuusta ilmestyvät hormooninäpyt olivat enää riesana.

Jätin purkin töihin ja lähdin kymmeneksi päiväksi reissuun. Ja tiedättekö, kuinka ihoni alkoikaan taas kukkia! Pientä ryhelmää ja isompaa tukkeumaa oli siellä täällä ja ne alkoivat saada minut jo todellisen epätoivon partaalle. Kymmenen päivän jälkeen palasin jälleen töihin purkkini äärelle ja muutaman päivän kuluessa tilanne oli jälleen rauhoittunut ja kymmenen päivän työpassini jälkeen ihoni oli jälleen täysin kurissa. Lähes kaikki pienet näpyt olivat kadonneet, suuremmat tulehdukset rauhoittuneet ja iho tuntui hyvältä ja pehmeältä. Uskomatonta!

Tiedättekö, kuinka rakastunut olen? Etuliite ”umpi-” ei nimittäin edes riitä…

Olen törmännyt muutamaan erilaiseen etanavoiteeseen, mutta oma rakkauteni on nimenomaan tämä Nettexin maahantuoma Orange Caren Baba De Caracol Skin Renewal Cream. Olen nähnyt valkopurkkista Baba De Caracol etanavoidetta myös, mutta siinä on jo hieman erilainen sisältö. Aineet ovat lähestulkoon samoja, mutta hieman erijärjestyksessä ja esimerkiksi etanaseerumi on vasta kolmantena INCIssä veden ja aloe veran jälkeen.

Tuotetta voi ostaa esimerkiksi Nettexin omasta verkkokaupasta.

Olen itse ollut voiteesta niin innoissani, että olen myynyt sitä töissä kaikille hullunkiilto silmissäni. Olemme saaneet voidetta kaksi erää ja molemmat ovat loppuneet viimeistään seuraavana päivänä, kun voiteet on nostettu hyllyyn. Minusta tämä on aivan mieletön juttu ja sopii omalle iholleni täydellisesti!

Onko joku muu kokeillut tätä reilut 30 euroa kustantavaa mielettömyyttä?

Kommentit (28)

  1. Anonyymi

    mitä ihmettä ei toi voi olla hyvää kun se sisältää dimethoconia! karkkilakossa sitä haukuttiin huonoimmaksi silikoniksi mikä vain kertyy ja kertyy..no, kai muovinaamat pitävät muovista.

  2. Anonyymi

    http://etanavoide.mycashflow.fi/product/3/elicina-plus-kuivalle-tai-herkalle-iholle-40-g Tuossa etanavoide, jossa 80 % vaikuttavaa ainetta. Sitä olisi mielenkiintoista kokeilla ja luultavasti se onkin ostoslistalla seuraavaksi.

  3. Anonyymi

    En tykännyt ko. tuotteesta ollenkaan. Tukko joka huokosen ja iho kukki kuin kevätniitty 🙁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *