Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi hajuvesi Chanel Chance -perheeseen!

Melkoisen monelle naiselle Chanelin vuonna 2010 lanseeraama kevyen raikas, hedelmäinen ja hitusen sitruksinen Chance eau Tendre on erittäin tuttu. 
Veikkaisin, että tuo omiinkin tuoksusuosikkeihini lukeutuva hajuvesi on ehkäpä sen ilmestymisen jälkeen eniten itse tuoksuasiakkaille myymäni hajuvesi ja tuoksu on jatkuvasti keikkunut muutenkin myymälämme myydyimpien tuoksujen joukossa. Eau Tendre menee erityisen hyvin varsinkin meille suomalaisille tyypilliseen kevyisiin tuoksuihin painottuvaan tuoksumakuun, minkä vuoksi sitä ostetaan niin itselleen kuin lahjaksikin. 
Eau Tendren sisarena on ollut myynnissä vuonna 2007 lanseerattu ja minun nenään hitusen makeampi Eau Fraiche, joka on myös ollut pidetty, mutta joka ei ole ollut ihan yhtä suosittu kuin pikkusiskonsa. Molemmat näistä ovat kevyemäpiä ja raikkaampia kuin alkuperäiset Chance EdT ja EdP. 
Ilolla voin kuitenkin kertoa, että Chance-perhe saa tänäkesänä jälleen perheenlisäystä kun sisarkatraaseen liittyy jälleen yksi eirtyisen odotettu pikkusisko!
Chanel Chance Eau Vive kuulostaa varsin houkuttelevalta ja ehdottomasti sisartensa rinnalle kuuluvalta tuoksulta. Raikasta greippiä, mehukasta veriappelsiinia, sitruunaa ja jasmiinia. Tuoksun pohjalta löytyy vielä raikasta vetiveriä ja valkoista myskiä.
Minulla on aivan suunnattoman suuret odotukset tämän suhteen, sillä Chanel on niitä tuoksutaloja, jotka eivät noin vaan lanseeraa uutuuksia ihan vaan lanseeraamisen ilosta. 
Fragrantican mukaan tuoksu lanseerataan 12.6.2015 joten saa nähdä, koska tuoksu on meillä Suomessa hyllyssä. Itse jään kovasti odottamaan, että pääsen tuoksuttelemaan sitä!
Kenen muun kiinnostus heräsi?

Kommentit (7)

  1. Maija

    Pikkasen on ekan kuvan mallin reisiä venytetty Photarilla. Hyvä isä sentään. :'D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *