Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uudessa nosteessa

Hankin jo pidemmän aikaa sitten kokeiluuni Herbinan uudehkon Tuuheuttavan kuivashampoon, mutta taas vähän venähti saada aikaan postausta sen kokeilusta. No, tänään sitä olisi luvassa joka tapauksessa.

Herbinan tuote on nimenomaan nimeltään Tuuheuttava kuivashampoo, joka lupaa raikastaa hiukset ja tukea muotoilua.

Tuote tulee pullosta ulos melko kovalla paineella tiukkana suihkeena ja on melko kostea jonkun aikaa suihkimisen jälkeen. Tuote ei näytä yhtään valkealta tai puuterimaiselta heti, mutta kevyt kuivashampoolle tyypillinen vaaleus näkyy sen hetken kuivahdettua. Pieni vaaleus kuitenkin lähtee tukasta pois viimeistään harjaamalla, eli tällaisena tummatukkaisenakin käytin tuotetta mielelläni (vaikka keskelle jakausta en sitä suoraan tietenkään suihkuttanutkaan).

Jos tykkäät kuivashampoista, jotka nimenomaan vain imevät rasvaisuutta eivätkä tuo mitään tukea tai tuuheutta hiuspuutereille tyypilliseen tapaan, et tykkää tästä. Mutta minä, joka tykkään siitä, että tuote on ikäänkuin kuivashampoon ja hiuspuuterin kompromissi tykkäsin tästä todella,todella paljon.

Tämä raikastaa tukan kevyellä tuoksullaan (joka ei mielestäni ole liian vahva) ja imee tyven rasvaisuutta itseensä, mutta jättää tukan kuohkeaksi ja tuo siihen tekstuuria. Tyvi pysyy kohollaan ja on pöyhittävissä ja jää toki sen tuntuiseksi, että siinä on jotain tuotetta, mutta näyttää silti erittäin ilmavalta ja pysyy helposti kohollaan.

Tuote on siis näppärä apu paitsi yksinään myös kampauksien teossa, sillä se antaa kivasti rakennetta ja ryhtiä. Mielettömän nostatuksen sen avulla saa aikaan, mikäli tuotetta suihkii hiusten tyveen ensin, tupeeraa hieman ja kiinnittää lopputuloksen vielä hiuslakalla.

Tykkäsin ennen Kickseissä myytävästä Björn Axenin vastaavasta tuotteesta, mutta tämä on tuoksultaan miedompi ja ihan hieman kevyempi vaihtoehto, eli taisikin mennä Björnen ohi minun listallani.

Oletteko te kokeilleet tätä uutuutta? Mitä olette tykänneet?

Kommentit (15)

 1. Dahlia

  Itselläni tämä siirtyi kolme viikkoa sitten ensimmäisen kokeilun jälkeen suoraan suosikiksi. Sitä saa normaalista kaupasta ja on muutenkin aivan loistava. hinta on suorastaan edullinen, meillä Prismassa ainakin 5€. Ihana tuote, minä tykästyin suuresti.

 2. randomys

  Itse löysin Velj. Keskiseltä Tuurista hintaan 4,50€ (-:

 3. iitu

  Täydellistä!! Osis, Björn Axen yms. ovat liian kalliita, koska kulutan pullon loppuun alle kuukaudessa, Klippoteket ja Got2Be taas tuoksuvat kamalille ja jättävät tummat hiukset harmaiksi, mutta tämä Herbina.. Vastaus rukouksiini! <3 Ihana tuoksu, jättää tukan myös kiiltäväksi eikä tippaakaan harmaaksi. Tosin kovin rasvaiseen tukkaan en ole vielä testaillut mutta toivon parasta!

 4. Anonyymi

  Ihmettelen jos todella pidätte tuotteen tuoksusta, minun mielestäni se haisee ihan vessanraikastimelle! Olen yrittänyt muutaman kerran käyttää, mutta työpäivän aikana kun kääntelee päätä, niin aina se löyhähtää nenään, vessanraikastin. Ei kiva, siinä jää hajuvesi kakkoseksi, eikä se kuitenkaan saisi olla tarkoitus, vaikka vessanraikastimen tuoksusta pitäisikin 😉 No joo, muuten tuote varmasti toimii.

 5. Anonyymi

  Mistä ostitte tän Herbinan kuivashampoon?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *