Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uudenvuodenlupaukset vuodelle 2016

Vuodenvaihde on loistava aika laatia lupauksia ja päätöksiä (jotka on sitten yleensä sopiva aika unohtaa viimeistään helmikuun ensimmäisellä viikolla…), joten ajattelin ottaa siitä itsekin hyödyn irti ja asettaa itselleni muutamia kosmetiikkaa ja kauneudenhoitoa koskevia lupauksia ensivuodelle.

1. Käytän vihdoin loppuun kaikki meikinpuhdistustuotteeni

Näitä on kotona jonkun verran ja lähes kaikki ovat päätyneet minulle pyytämättä töiden tai blogin kautta, joten haaveilen siitä hetkestä, kun voin itse hankkia itselleni uuden puhdistustuotteen.

2. Käytän loppuun kaikki vartalovoiteeni

Olen yhtäkkiä laiskistunut aivan suunnattomasti vartalovoiteiden käytössä, minkä vuoksi minulla on kotona varmasti lähes parikymmentä purkkia odottamassa tyhjentämistä. Ilman vartalovoiteita ihoni pöllyää hetkessä kuin hiekka pitkin erämaata, joten minun todellakin otettava itseäni niskasta kiinni ja aktivoiduttava niiden käytön suhteen.

3. En leikkele tai värjää hiuksiani ennen maaliskuun loppua

Tähän päätökseen vaikuttaa hieman se, että menin viime viikonloppuna spontaanisti ottamaan sakset omiin epäammattimaisiin käsiini ja tekemään hiuksilleni hhhmmm… suoraan sanottuna pieniä tuhoja, joita en taida uskaltaa vielä teille paljastaa. Kasvattelen hiuksiani siis hieman kaikessa rauhassa ja annan ammattilaisen hoitaa ne kuntoon muutaman kuukauden kuluttua. Samalla yritän myös elää talven tummentaman tyveni kanssa ihan vaan voidakseni katsoa, miltä hiukseni maaliskuun lopussa näyttävät, kun en ole vuoteen värjännyt niitä.

4. Opettelen tammikuun aikana vähintään kolme helppoa ja nopeaa kampausta

Viitaten edelliseen saksileikkiini on tämä lupaus tällä hetkellä melko tarpeellinen… Olen muutenkin ollut viime kuukausina jälleen ihan äärimmäisen saamaton hiustenlaittaja, joten muutama pikakampauksen opettelu tulee todellakin tarpeeseen.

5. Käytän loppuun vähintään kolme huulipunaa  

Ennen tämä ei olisi ollut mikään erityinen tehtävä, sillä käytin huulimeikkiä aina. Nykyään punaan huuleni aamulla, mutta unohdan lisätä punaa päivän aikana ja viimeistään lounastauolla se katoaa täysin. Kuten blogissakin on kuitenkin jo aiemmin todettu, on raikas huulipuna välitön meikinpiristäjä, minkä vuoksi tahdon yrittää muistaa lisätä sitä pitkin päivää.

Näiden lupausten lisäksi aion suorittaa kouluni loppuun maaliskuussa sekä pitää huolen, että saamme vihdoin (vuoden asumisen jälkeen) kotimme kuntoon ennen ensi kesää.

Millaisia lupauksia te teette?

Kommentit (3)

 1. Mari

  Mun lupaus on, että lakkoilun alkuvuoden niin kosme kuin vaatehankinnoista. Oon hamstrannut kaikkea ihanaa reissuista ja purkkeja on piilossa joka paikassa. Ja yhtään meikkipohjaa en saa ostaa. Pakko uskoa että nuo 12 jo hankittua ja avattua ei säily ikuisesti;)

 2. Iba

  Mä lupaan käyttää suihkugeelini loppuun ja hankkia vihdoin uuden huultenrajauskynän.. Nyt vasta tän luettuani hoksasin että eihän lupausten tarvitse olla aina sitä lupaan parantaa maailman luokkaa :’D

 3. Lydia H.

  vuosi sitten päätin tuhlata vähemmän rahaa meikkeihin ja lopettaa tupakoinnin. vain toinen näistä onnistui 😀
  ratkaisu tupakoinnin lopettamiseen löytyi minulle sähkötupakasta. eikä turhan tiukkana kannattanut olla, silloin kun teki mieli röökiä niin sitä otin, mutta pian se alkoi maistumaan yllättävän pahalta ja jäi sitten kokonaan. tälläisellä vempaimella pääsin liikkeelle, maksoikin ale kympin: http://clubvapea.es/fi/8-sahkotupakat

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *