Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uudelleenravittu

Kuten kaikki varmasti ovat moneen kertaan jo kuulleet minun voivottelevan, on lemppari hiusnaamioni Elvitalin Nutri-Glossin maahantuonti Suomeen lopetettu. Ulkomailtahan tätä käsittääkseni löytyy vielä (tai ainakin minä olen vielä nähnyt), mutta ei valitettavasti Suomesta.

Olen yritänyt kokeilla muita L’orealin hiusnaamioita, mutta mikään ei vaan ole yltänyt samaan kuin täydellisen hoitava ja kosteuttava Nutri-Gloss.

Viimeisimpänä kokeilussani oli Elvitalin Re-Nutrition, joka oli kyllä oikein mainio kosteuttaja, siloittaja ja tukan pehmittäjä, muttei kuitenkaan yhtä täydellinen hoitotehoiltaan kuin Nutri-Gloss.

Keltainen naamio siloitti tukan tosiaan lyhyelläkin vaikutusajalla ihanan sileäksi ja pehmeäksi ja onhan tässäkin toki mainioit kosteuttavat aineosat, mutta koska tämä kilpailee nyt niin kovassa sarjassa, jää tämä väkisinkin kakkoseksi.

Voin kuitenkin suositella tätä hiusnaamiota kuivan ja/tai karhean tukan kanssa taisteleville, sillä tämän silikoniton koostumus hoitaa tukkaa oikeasti ”meikkaamatta” sitä vain nätiksi.

Jos haet hyvää ja edullista hiusnaamiota, suosittelen kokeilemaan tätä.

Jos tukka on todella kuiva, voi hiusnaamiota käyttää tukassa vaikka joka pesussa!

Onko joku kokeillut tätä naamioita? Oletteko tykänneet?

PS. Ostin Englannista erään L’orealin lupaavanoloisen uutuusnaamion. Saa nähdä, onko siitä haastajaksi!

Kommentit (7)

 1. La Petite Princesse

  Tartteepa joskus kokeilla, kiitos vinkistä.

  Mulla on hylllyssä tällä hetkellä dermosilin naamio, mikä toimii hyvin, kun sen laittaa hiuksiin esim saunomisen ajaksi ja myöhemmin pesee pois. Ei siis ihan tarkoituksenmukaisesti, mutta näin ajaa asiansa 🙂

 2. Julia

  Moi Virve! Tämä ei nyt oikein liity asiaan, mutta toivottavasti ehdit silti vastata sillä kysymys on minulle melko tärkeä. Ostin nimittäin viime viikolla Paula's choicen BHA 2% -kuorinnan, mutta nyt kolmen päivän käytön (ja kahden välipäivän) jälkeen ihossani on enemmän finnejä kuin aikoihin. Tarkoittaako tämä sitä, ettei tuote sovi iholleni vai voiko tämä kenties johtua siitä, etten ole tätä ennen pahemmin ihoani kuorinut ja epäpuhtaudet vain ikäänkuin "nousevat pintaan" näin aluksi?
  Kiitos hurjasti jos jaksat vastata!
  P.s. rakastan blogiasi! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *