Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Urban Decay Suomeen!

No niin, nyt tästä saa sitten ihan julkisestikin jo hihkua: 
Urban Decay tulee elokuussa myyntiin Suomeen!
Nykyään L’Oréalin omistuksessa olevan kosmetiikkamerkin monista tuotteista on ehtinyt jo tulla suoranaisia kulttituotteita, jotka kuuluvat monien must have -tuotelistoille.
Ensimmäinen ylistyshypetyksen kohteeksi päässyt tuote, josta itse aikoinaan kuulin oli merkin luomivärinpohjustaja, joka sai silmämeikin pysymään hyvänä aamusta iltaan ja joka on yhä suosikkejani. Tuotteen pakkaus on uudistunut vuosien varrella useampaan kertaan ja erilaista lopputulosta tekeviä vaihtoehtoja on lisätty, mutta tuote on pitäny huippuluokan maineensa.
Suurempienkin kansojen tietoisuuteen merkki on kuitenkin noussut Naked-luomiväripaleteillaan, jotka ovat nousseet aivan uuteen hypetysulottuvuuteen.
Pidettyjen ja kehuttujen palettien salaisuus on niiden helpoissa sävymaailmoissa, jotka sopivat monille ja joilla on nopeaa luoda erilaisia meikkejä. Kerrankin paletteja, joista lähes jokainen sävy tulee varmasti käytettyä!
Naked-paletit ovat olleet niin suosittuja, että moni muukin kosmetiikkamerkki on ottanut valikoimiinsa vastaavia kokonaisuuksia.
Urban Decayn idea onkin paitsi toimivissa ja käytännöllisissä tuotteissa myös leikkisissä nimissä ja nuorekkaassa imagossa. Merkkiä on todellakin toivottu Suomeen joten ei ihme, että moni kirkuu innoissaan kuultuaan sen rantautumisesta. 
Koska kaikki täytyy aloittaa jostakin, aloittaa Urban Decay sen tietysti pääkaupunkiseudulta, jossa tunnetusti on suurimmat markkinat. L’Oréal ei vielä ole paljastanut, aukeaako myyntipiste Sokokselle vai Stockalle (muita vaihtoehtoja ei varmasti olekaan), mutta varmaa on kuitenkin, että jos kaikki menee toivotulla tavalla niin elokuun lopulla se on vihdoin täällä. Hip hei, vihdoin! Tiedän, että monia varmasti harmittaa tämä pääkaupunkikeskeisyys, mutta olen varma, että merkki lähtee leviämään laajemmallekin alueelle jos sen suosio vaan todistaa sille olevan kysyntää.
Kuka muu kiljahtelee riemusta ilouutisista kuultuaan?

Kommentit (35)

 1. Anonyymi

  Itse huomasin myös, että BEautybay ei enää toimita Suomeen, tosi kökköä!! :/ Itsekin asun niin kaukana pääkaupunkiseudusta, että meni huonompaan suuntaan tämä.. Tuo JT Outlet oli minulle uusi tuttavuus, kiitti vinkistä! 🙂

 2. Jekaterina V
 3. Anniina

  Mietin et kaventaiskohan Kicks vähä Make Up Storen valikoimaa ja ottas siihen tilalle UD? Koska tosiaan jos Tukholman Kickseihin on tullut ja jokasessa on isot alet MUSin tuotteissa, sillain yhden hyllyn verran. Nyt niissä taitaa olla 2 hyllyä MUSia niin jos ottavat toisen pois hmmm….

 4. Anonyymi

  Kiva, että saadaan Suomeen, mutta nurisen minäkin tuosta pääkaupunkikeskeisyydestä. Jos on lanseerattava niin lanseeratkoon kerralla kaikkialle. Sekin ikävää, että nettikauppojen kanssa tulee sitten ongelmia – mistä on tottunut tilaamaan, kun se reissu sinne stadiin ei oikein houkuta pelkän UD:n takia. Samalla vaivalla lähtee sitten ulkomaille suoraan.
  Mut hyvä, että pääkaupunkiseutu edes pääsee UD:n tuotteita ihastelemaan paikan päälle. Hinta on taatusti korkeampi kuin muualla, valitettavasti. Taidan jatkossakin tilata Sephora Francen kautta, ellei ole ulkomaanreissuja edessä.

 5. Maria Morri

  Tampereen Sokokselle avautuu ainakin piste!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *