Urban Decay Naked Heat -luomiväripaletti – swatchit ja kokemuksia!

Kun näen hajuvesiä, joille julkaistaan toinen toisensa jälkeen samaan tuoteperheeseen kuuluvia jatko-osia, pyörittelen usein silmiäni. Kaupallisesti on toki kannattavinta tehdä yhdestä tuotenimestä tunnettu ja ratsastaa sillä, mutta minun tekee esimerkiksi mieli jo kirkua, jos kuulen vielä yhdestäkin uudesta Lancôme La Vie Est Belle -tuoksun versiosta tai näin DKNY:n uusia ompputuoksuja.

Nämä vahvat ajatukseni rajoittuvat tavallisesti kuitenkin vain hajuvesiosastoon, sillä minusta on esimerkiksi aina tilaa yhdelle uudelle Urban Decay Naked -luomiväripaletille eikä homma edelleenkään tunnu liian kuluneelta jutulta.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Urban Decay Naked -perheen uusin tulokas Urban Decay Naked Heat -luomiväripaletti tulee myyntiin Sokoksille ja Sokoksen verkkokauppaan huomenna 9.8., mutta meikäläinen sai paletin käsiinsä jo viikonloppuna Tukholman Kicksistä.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Kun ihan alun perin näin tämän paletin ajattelin, että en kyllä osta – enhän minä tarvitse tätä. No enhän minä tosiaankaan tarvitsisi, mutta pikkuhiljaa ajatus paletisti hiipi yhä useammin mieleeni ja kun sitten näin sen Tukhoman Kicksissä, tartuin siihen empimättä ja huomasin jo käveleväni kassalle. Pakkohan se oli saada. (Ja meni siihen samaan 500 euron kosmetiikkakonkurssiin, josta tässä aiemmassa postauksessani jo kerroin.)

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Urban Decay Naked Heat -paletti sisältää nimenomaan lämpimiä, pronssinhehkuisia sävyjä, jotka eivät varsinaisesti ole sitä tyypillisintä minua. Toisaalta näin kuitenkin mielessäni, kuinka hyvältä tällainen paahteinen paletti voisi keltapohjaisen lämpimällä ja itseasiassa jopa kaiken meikkipohjakerrosten alla pisamaisena paistavalla ihollani näyttää.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Minulla on vieläpä vihreät silmät ja paletista löytyi vielä punertavan violettiakin sävyä, joten päätin, että antaapa mennä nyt vaan ja kokeillaan kerrankin jotain uutta.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Minä olen niitä tyyppejä, jotka arvostavat, kun luomiväpaletti sisältää hyvän ja käyttökelpoisen luomivärisiveltimen. Urban Decay Naked -paletit ovat aina sisältäneet sellaisen ja niin myös tällä kertaa. Tämän meikkisiveltimen molemmat harjaspäät ovat loistavia ja tykkään siveltimestä kovasti. Jokaisen erilaisen Naked-paletin siveltimet eivät muuten ole samanlaiset, vaan ne on suunniteltu nimenomaan kyseiseen palettiin parhaalla tavalla sopivaksi.

Tavallisesti kaksipäiset meikkisiveltimet ovat hieman ärsyttäviä, sillä niitä on hieman hankalaa säilyttää, mutta koska paletin kotelossa on siveltimelle oma paikka, on suorastaan täydellistä, että siveltimessä on kaksi harjaspäätä.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Ja siis noh, katsokaa nyt itse. Onhan tämä nyt aivan upea värikavalkaadi! Lähes kaikki paletin 12 tulenhehkuista sävyä ovat täysin oman turvallisuusalueeni ulkopuolelta poimittuja, mutta silti vaan niin ihania.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Omia ”tartun tällaisiin aina ensimmäisenä, koska se on helppoa” -sävyjäni olivat vasemman reunan helmiäishohtoinen nudevaalea Ounce, kultapersikkaisena kimallellen hehkuva Lumbre sekä oikean reunan kolme viimeisintä sävyä En Fuego, Ashes ja Embed, joita olen tähänkin silmämeikkiin sutinut.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Aloitin itse paletilla leikkimisen tuttuun tapaani hyvin kesysti. Sain paletin käsiini viikonloppuna ja kokeilin sitä ensimmäistä kertaa sunnuntaina, joten en ole vielä ehtinyt tekemään sillä kovin montaa silmämeikkiä, mutta ajattelin pyhittää ainakin tämän ensimmäisen yhteisen viikkomme sillä leikkimiseen.

En tiedä, tulenko jatkamaan sillä leikkimistä kovinkaan villisti sävyjä levitellen, mutta olen silti hyvin tyytyväinen siihen, että ostin paletin. Minusta se sisältää täydellisen valikoiman lämpimän rusehtavia ja kuparisia sävyjä, joiden avulla syntyy Naked-paleteille tuttuun tapaan sekä kevyitä päivämeikkejä että intensiivisempiä iltameikkejä. Paletti onkin sopiva sekoitus mattaisia ja helmiäishohtoisia sävyjä eikä sen laatu taaskaan pettänyt.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi - 1 (9)

Vaikka paletin täyteläisen kupariset sävyt tuntuivatkin paletissa vahvoilta ja näyttivät jopa varsin punaisilta, saa niillä silti tehtyä vaivatta juuri tällaisia omia silmiä korostavia meikkejä, jotka eivät minusta ainakaan vie liikaa huomiota nimenomaan käytettyihin luomiväreihin, vaan saavat silmät vain pomppaamaan esiin kauniisti.

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Uusi Naked Heat -paletti sopi täydellisesti Naked -palettieni jatkoksi, sillä omistin entuudestaan hieman neutraalimpiin sävyihin keskittyneen Naked 2 -paletin sekä utuisiin silmämeikkeihin täydellisesti sopivan Naked Smoky -paletin, joiden kanssa syntyy hyvin erilaisia meikkejä. (Paleteista voi lukea tästä aiemmasta postauksestani.) Nämä kaikki kolme palettia ovat keskenään täysin erilaisia ja noh, Naked Heat -paletti nyt on selvästi muutenkin aivan omanlaisensa. Paletin luomivärien laatu ei pettänyt tälläkään kertaa ja sävyt levittyvät luomille ihanan runsaspigmenttisinä sekä häivyttyvät kauniisti.

Minusta uusi Urban Decay Naked Heat -luomiväripaletti oli loistava ostos ja suosittelen ehdottomasti olemaan kärppänä valmiina, kun se tulee Sokoksille ja Sokoksen verkkokauppaan myyntiin huomenna!

Urban Decay Naked Heat kokemuksia Ostolakossa blogi

Kuka aikoo hankkia Urban Decay Naked Heat -paletin?

Kommentit (11)
  1. Ihana paletti! <3 Ei kuitenkaan muuta mulle koska UDn Naked -paletit ovat kuitenkin omalle kukkarolle hintavia – ja Naked Heat on tosiaan upea lämpimänsävyisellä iholla, mutta olen itse kylmäsävyinen 🙁 Mutta paletista oli silti kiinnostava lukea ja se sopii sulle täydellisesti 😉

  2. Charming Nails
    8.8.2017, 13:32

    Totta turiset, Heat on kyllä kerrassaan ihana paletti <3

    https://charmingnails.blogspot.fi/2017/08/kohta-se-on-taalla-urban-decay-naked.html

    Sun meikkisi on sievä ja sellainen sinun näköinen, oudolta kyllä näyttäisit jossain tosi tosi vahvassa Heat-ilotulituksessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *