Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

UPS

Minulta on useaan otteeseen pyydetty postausta, jossa havainnollistaisin kuvin, kuinka paljon kosmetiikkaa minulla on tällä hetkellä jäljellä.

Olen vastannut postauksen olevan hankalasti toteutettavissa, sillä tuotteita on pitkin pientä hyttiäni ja hieman vielä vanhempieni kotonakin. Jälkimmäisen pesäpaikan tuotteet mahtuvat kahteen toilettilaukkuun, mutta työpaikkallani tuotteita on hieman enemmän.

Päätin viimeisimmässä työpassissani erään iltapäivän muutamana vapaatuntinani siivota hyttini kaapit ja järjestellä tuotteet uudelleen. Tämän projektin aikana ladoin kaikki hyttini kosmetiikat sängylleni ja täytyy sanoa, että yllätyin todella, todella suuresti…

Hyttihän ei ole mikään iso vaan pienempi, kuin tavallinen risteilyaluksen neljän hengen hytti. Minulla on käytössäni yksiovinen vaatekaappi, kaksi n. 60 cm korkeaa kaksihyllyistä pikkukaappia, yksi pieni työpöydän vetolaatikko, laatikkomainen vuodevaatelaatikko ja yksi peilikaapin hylly. Näihin tiloihin on mahduttava kaikki mahdolliset tavarani vaatteista kenkiin, kosmetiikkaan, hiustenkuivaajiin ja kaikkeen muuhun mahdolliseen. Tilat eivät ole suuret ja olin kuvitellut, ettei kosmetiikkaa olisi enää jäljelläkään valtavia määriä. Siksi olikin yllätys, kun sain koottua hytistäni sängylleni tällaisen tuotekasan:

Ups.

Hyttiini säilytystiloihin on siis ahdettu kaiken muun lisäksi tällainen tavarakasa, joka sisältää niin kaikki kynsilakkani kuin hirveän läjän hiustuotteitakin. Hytissäni on siis suurin osa omaisuudestani mukaanlukien lähes kaikki kosmetiikkani.

Tuotteiden määrä on siis vähentynyt, mutta kuten näette, on niitä vielä melko roimasti jäljellä, vaikka toisin olinkin luullut…

Saa nähdä, tuleeko tavaravuorelleni oikeasti koskaan loppua. Juuri nyt tuntuu, että ei.

Kommentit (22)

 1. Kissaämmä!

  En siis ole ainoa, jolla on ihan helvetisti kosmetiikkaa. 😀 Taitaa olla enemmän kuin sulla. Tai siis, onkin. Tosin avaamatonta suurin osa ja menossa pois.

 2. Anonyymi

  Jos sä joskus meet kirpparille myymään meikkejä, niin yleisöryntäys olis taatu! Ainakin mä oisin kärppänä paikalla 😀

 3. Anonyymi

  No mut hei, suuri osahan tuosta on näyte/pikkukokoja. Niitä kuluu nopsaan 🙂

 4. Anni

  Ooh, vähänkö oon kateellinen. o_o

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *