Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Upeat kimalleöverit – Mavala Nail Color 208 Dancing Queen

En ole viimeaikoina liiemmin innostunut kynsilakoista ja jos kynsissäni on ollut lakkaa, on se ollut klassisen punaista tai jotain tylsää nudea. Tilanteeseen on kuitenkin tullut pieni muutos, sillä sain vähän aikaa sitten töistä näytekappaleen Mavalan joulukokoelman kynsilakasta sävyssä 208 Dancing Queen, joka vei sydämeni välittömästi ottaen mukaansa muutamat sen lyönnitkin.

En ole ihan oikeasti hetkeen nähnyt näin upeaa kynsilakkaa:

Mavala 208 Nail Color Dancing Queen

Kynsilakka näyttää pullossa violettiselta, mutta samalla sen kimalteleva koostumus hehkuu kultavoittoisena metallin sävyissä melkein kuin öljylammikko.

Mavala 208 Nail Color Dancing Queen

Joissakin valoissa kynsilakan kimallekoostumus näyttää aivan kultaiselta ja joissakin puolestaan lähes violettiselta. Sormia liikutellessa violetin ja kullan sävyt kohtaavat kauniisti enkä ole voinut viime päivinä muuta kuin ihastella kynsilakan luomaa upeaa lopputulosta. Kulta ja violetti ovat muutenkin yksi suosikkiyhdistelmistäni ja tämä kynsilakkasävy todisti jälleen kerran, kuinka kauniilta ne näyttävät yhdessä.

Mavala 208 Nail Color Dancing Queen

Yksi kerros kynsilakkaa peitti jo melko hyvin, mutta itse tykkään yleensä levittää varmuuden varalta kaksi kerrosta saadakseni varmasti parhaan ja kestävimmän lopputuloksen. Vaikka kynsilakka näyttääkin varsin kimalteiselta, ei se silti onneksi ole hyvin hankalasti poistettava hiekkainen tekstuurilakka.

Mavala 208 Nail Color Dancing Queen

Tykkään Mavalan lakoista muutenkin kovasti, sillä mielestäni ne ovat edullisia, laadultaan hyviä, niissä on sopivan kokoinen sivellin ja pieni pullokoko on minusta muutenkin optimaalinen. Esimerkiksi OPI:n 15 ml kynsilakkapullot kestävät ikuisuuksia, mikä on tuskaista tällaiselle tyypille, joka on välillä hyvinkin vaihtelunhaluinen ja välillä taas nykyään pitkiäkin aikoja käyttämättä kynsilakkoja.

Mavala 208 Nail Color Dancing Queen

Bongasiko joku muu tämän joulukokoelman lakkaihanuuden?


Joko luit nämä postaukseni?

ostolakossa-kasvokarvat-pois ostolakossa-konjac-sieni ostolakossa-loreal-kynsilakka

Kommentit (8)

 1. Nanni

  Upea lakka! Tätä on ehkä pakko ostaa, vaikka olenkin viimeisen vuoden aikana pyrkinyt vähentämään kynsilakkojen ostamista ja käyttämään vanhoja pois lakkavarastoa pienentääkseni.

  • Virve

   Minäkin olen koittanut eliminoida lakkavarastoani hieman, mutta tämä on kyllä upea! <3

 2. Susa

  Heips, tämä liittyy nyt hyvin löyhästi aiheeseen, mutta oletko testannut ”kynsinauhaliimoja”? Tilasin (itse asiassa eleveniltä) Mini mani moon Mess no more:n ja reklamoin ensimmäisestä saamastani kappaleesta, joka oli kuivan kökköinen. Sain eilen uuden, ja se ei ole aivan yhtä kökköinen, mutta eihän sitäkään saa mitenkään tasaisesti kynsinauhoille, saati aluslakaksi kynsilakan poistamista helpottamaan. Olen hämmentynyt ja en voi olla ajattelematta, että en vain itse ymmärrä näiden toimintaperiaatetta. 😀 Toki tuurini tietäen voi olla että olen vain saanut huonoja maanantaikappaleita… Mutta siis, sattuuko olemaan kokemusta? 🙂 Kiitos muuten kivasta blogista ja erittäin rehellisen oloisista tuotearvioista, täältä on tullut monen monta hyvää tuotevinkkiä. 🙂

  • Virve

   En ole itse kokeillut yhtäkään omiin kynsinauhoihini valitettavasti. Olen kuitenkin ymmärtänyt muiden puheista, että tuon tuotteen koostumus on luonnostaankin vähän tuollainen kuvailemasi kaltainen. :/

 3. Tuuli

  Kiitos vinkista, ihastuin minakin tuohon ihanaan Mavalaan! Mutta voi, mista sita saa ostaa? Kotikaupungistani ei loydy, ei eleveniltakaan sen paremmin Ruotsista kuin Suomesta…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *