Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Upeat kiharat yhdessä yössä ilman lämpöä

Oh kill me, it’s monday morning again,” ajatteli varmasti moni tänään herätessään. Väsyttää, ei huvita, ei jaksa, ei kiinnosta… ja kaikkein vähiten inspiroi herätä sekunttiakaan tavallista viimetipan herätystä aiemmin, jotta ehtisi luoda hiuksiin upeat kiharat. Veikkaan, että analyysini osui oikeaan kahdeksalla kerralla kymmenestä.

Mitäs jos kertoisin, että sinun tarvitsisi illalla käyttää hiustenlaittoon vain kolme minuuttia, nukkumistasi ei liiemmin hankaloitettaisi epämääräisillä rullilla ja väkkyröillä ja kun heräisit aamulla, näyttäisi illalla vielä suorana laskeutunut tukkasi puolessa minuutissa tältä:

Itse kiharoita suuresti rakastavana, mutta samalla auttamattoman aamu-unisena ihmisenä pyrin jatkuvasti löytämään keinoja kihartamisen helppouteen. Nyt olen jälleen löytänyt yhden sellaisen.

Tällaiset muotoiluraudalla tehdyiltä näyttävät kiharat syntyvät nimittäin vaivatta ja vieläpä ilman lämpöä näin:

(Älkää muuten välittäkö siitä, että minulla on alla olevissa kuvissa hiukset jo valmiiksi kiharalla. Nämä ohjekuvat on kuvattu valmiiksi kiharrettuun tukkaan illalla, mutta lopputuloksen kiharat on oikeasti saatu ihan suoriin hiuksiin tehtyinä.)

Laita hiuksiisi mukavalta tuntuva hiuspanta. Voit laittaa sen keskelle otsaa tai ylemmäs tai alemmas ihan sen mukaan, kuinka haluat kiharoiden lähtevän.

Jaa hiukset takaa suurpiirteisesti oikealle ja vasemmalle puolelle ja etene puoli kerrallaan. Ota aluksi paksuhko hiusosio…

…kiepauta se pannan ympäri…

…ja ota sen jälkeen mukaan uusi hiusosio ja kiepauta hiukset jälleen pannan ympäri.

Jatka tätä kieputtelua ja hiusosioiden lisäämistä taakse asti. Siinä vaiheessa kun lisättäviä hiusosioita ei enää ole, voi lopput hiukset kieputtaa samalla lailla vaan ympäri pantaa. Käy sen jälkeen läpi toinen puoli. Jos hiustenlatvoja jää vielä sojottamaan niin töki ne vaan kieputettujen hiusten sisään. Voit huoletta käyttää isoja hiusosioita hiuksia pannan ympäri lisätessäsi. Itse taisin ottaa neljästä viiteen osiota.

Lopputulos näyttää kutakuinkin tältä. Sekaan voi vielä iskeä pari hiuspinniä kiinnittämään hiuksia. Lopputuloksen ei todellakaan tarvitse olla siisti tai tarkasti tehty, sillä nukkumaanhan tässä ollaan jokatapauksessa menossa ja hiukset pörröttyvät muutenkin yön aikana sängyssä kääntyillessä.

Tämän kiharrustyylin etuna on se, että tämän kanssa on helppo nukkua hiusten litistyessä suht mukavasti pannan kanssa. Kiharoista tulee myös hyvin luonnollisen näköiset ja tosiaan aivan kuin muotoiluraudalla laitetut.

Tämä tukkatyyli on ollut omia suosikkejani viimeaikoina juurikin sen helppouden vuoksi. Kun parin kokeilukerran jälkeen vielä keksii, miltä korkeudella tahtoo hiuspannan ja ensimmäisten kiehkuroiden lähtevän, on lopputuloksena joka kerta taatusti kauniit kiharat.

Oletteko kokeilleet tätä kiharrustekniikkaa? Tai lähteekö tämä kokeiluun?


Lue myös nämä postaukseni:

Helein kauneusravintolisä Hiustenkuivaushanska Vaaleat hiukset Ostolakossa

Kommentit (52)

  1. Anonyymi

    Pakko kokeilla, analyysi osui nappiin.

  2. Anonyymi

    Kokeiltu kolmesti ja joka kerta hiukset menee vaan kamalaan takkuun yöllä 🙁 liian pitkä tukka maybe…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *