Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Unleash the Chaos

Axe, tuo aikamme legenda ja kaikkien amiksien sankarituote on yllättänyt minut aivan uudella tavalla.

Enää en ylläty suklaan tuoksusta tai taivaalta putoavista enkeleistäkään.

Nyt yllätyn nimittäin siitä, että meidät naisetkin vedetään tähän hommaan mukaan:

Axe For Her Anarchy Body Spray.

Kyllä, meidät naisetkin axeistetaan!

Axelle ei riittänyt, että miljoonat ja taas miljoonat miehet hikisissä kuntosalien pukuhuoneissa, kosteissa suihkutiloissa ja nuhjuisissa poikamiesbokseissa tuoksuvat Axelle. Heidän piti houkutella naisetkin mukaan tähän kulttiin.

Eikö Unileverille riittänyt, että naisille on Dovea ja Rexonaakin, pitikö Axekin sotkea mukaan?

En tarkoita postauksellani, että Axe olisi automaattinen synonyymi pahalle, tarkoitan vaan yleisesti puhua merkin maineesta. Onkin siis todella jännittävää ja mielenkiintoista seurata, kuinka naisten Axe lähtee maailmalla liikkeelle ja miten brändi lähtee kehittymään.

Itse en ole vielä päässyt naisten Axea tuoksuttamaan, mutta aion kyllä sen tehdä. Tuoksu kuulemma tuoksuu kukkakimpulle, jossa on mukana karhunvatukkaa, omenaa ja vaniljaa santelipuulla pehmennettynä.

Onko joku teistä päässyt jo tuoksuttelemaan?

Mikä suhtautumisenne Axeen ylipäätänsäkin on?

(Erästä Kenzon deodoranttia ostanutta miesasiakastani lainatakseni: ”Käytän tätä vain viikonloppuisin, arkisin olen Axe-mies.”)

Kommentit (36)

  1. atronii

    Arkena käytän Axea. Siitä on syntynyt eri ajatuksia: Excite-tuoksu toi mieleeni musiikkikappaleen I'm so excited, kun taas Anarchy-tuoksusta tuli mieleen Anarchy in the UK.

  2. Anonyymi

    Törmäsin sattumalta kaupassa tähän naisten Axeen, ja päätin sitten ostaa testiin. Tykkäsin kyllä! Ja tuoksui kivalle. Tätä ostan kyllä lisää.

  3. Anonyymi

    Ostin ja tuoksui hyvälle. On myös siitä mainio, että oli ainoa naisten dödö-hyllystä löytynyt deodorantti, eli siinä ei ole alumiinia. Ostan jatkossakin. Alumiiniset antiperspirantit jäävät jatkossa hyllyyn.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *