The Unicorn Brushes That Broke The Internet – Esittelyssä yksisarvissiveltimet

Oma meikkisivellinkokoelmani koostuu varsin sekalaisesta seurakunnasta, johon on poimittu pensseleitä ja suteja vähän sieltä täältä. Olen haaveillut salaa yhtenevästä sivellinvalikoimasta ihan vain siksi, että se näyttäisi kauniilta. Viime syksynä otin askeleen sitä kohti ja tilasin itselleni sivellinsetin, joka oli monien himotuksen kohde.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Bongasin nimittäin netistä Unicorn Lashes -merkin supersöpöt Unicorn Brushes -meikkisiveltimet, jotka huusivat nimeäni niin kovaa, että minun oli pakko saada ne itselleni. Siveltimiä ei kuitenkaan voinut noin vain ostaa, sillä koska niistä oltiin vouhkottu ympäri internettiä, piti minun ensin liittyä niiden julkaisusta ilmoittavalle jonotuslistalle ja sitten vielä niiden maksamisen jälkeen liittyä parisen kuukautta kestävään odotusjonoon.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Siveltimet lähtettiin vihdoin marraskuun alussa ja ne tulivat kauneimmassa koskaan vastaanottamassani lähetyslaatikossa. Oikeasti, kukapa ei tahtoisi yksisarvispostia?

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Pakkaus oli upea ihan jokaisesta kulmasta katsottuna. Paitsi että sen sisäkantta koristi upea kuva, oli sama myös sen sisällä olevassa kortissa, jonka kääntöpuolella oli sitten tarkemmat ohjeet ja vinkit siveltimien käyttöön.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Itse siveltimet oli pakattu timantin muotoiseen sivellinkoteloon, jonka pinta hohti hologrammin lailla. Jopa sen vetoketjuja koristivat yksisarviset! Kuinka upea ihan oikeasti voi yksi sivellinsetti olla, kysynpähän vaan?!?

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Setti piti sisällään kymmenen sivellintä ja valikoima oli todella kattava ja loistava. Ei yhtäkään turhaa tapausta!

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Siveltimissä oli tietysti hempeän väriset karvat, jotka olivat väritykseltään kuin yksisarvisen nuolaisu. (Kysykää vaikka Kim Jong-unilta, hänhän on yksisarvisella jopa ratsastanutkin!)

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Laadultaan siveltimet olivat aivan loistavia ja valmistettu synteettisestä taklonista, eli niitä valmistaessa ei oltu vaurioitettu yksisarvisia.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Siveltimissä oli tietysti myös asiaankuuluvat varret, jotka olivat kuin kauneimpia koskaan näkemiäni yksisarvisen sarvia. Muoviset varret kiilsivät hologrammisen hohtavina hempeässä pastelliliilan sävyssä.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Kun sain siveltimet käsiini en vain voinut lakata silittelemästä ja ihastelemasta niitä.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Ne ovat niin kauniit ja niiden jokainen pieninkin yksityiskohta on mietitty täydellisesti.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Myönnän, että en ole malttanut sittemmin pidättäytyä ihan vain pelkästään käyttämään juuri näitä siveltimiä, mutta näistä oikeastaan jokainen on silti tällä hetkellä minulla aktiivikäytössä muutamien muiden siveltimien rinnalla.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Paitsi että siveltimet ovat laadukkaat ja näyttävät ihanilta, tulee niiden käyttämisestä oikeasti aina todella hyvä mieli. Olen yrittänyt pitää kiinni periaatteesta, ettei kotonani olisi kuin minua ilahduttavia esineistä ja nämä ovat ehdottomasti sellaisia. Vai voisiko jollekin muka olla tulematta hyvä mieli ajatuksesta, että saa joka päivä meikata yksisarvissiveltimillä?

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Siveltimet olivat melko edullinen hankinta, sillä kymmenen laadukasta meikkisivellintä koteloineen kotiutui minulle vain 45 punnalla. Yhtä sivellintä kohti hinta jäi siis varsin matalaksi.

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Ikävää on toki nyt kertoa tämän kaiken fiilistelyn lopuksi, että jos siveltimet alkoivat himottaa jotakuta muutakin, niin näitä ei saa käsiinsä valitettavasti ihan noin vain. Siveltimet ovat valmistajalta jälleen loppu, mutta niiden jonotuslistalle voi liittyä saadakseen tiedon siitä, koska niitä on taas saatavilla. Suosittelen liittymistä, sillä minulle oli näitä odottaessani ainakin aivan sama, että koska siveltimeni saan – kunhan vain saan ne!

Unicorn Lashes Unicorn Brushes

Hankkiko joku muu jo itselleen Unicorn Lashes -merkin Unicorn Brushes -meikkisiveltimet?


Lue myös nämä postaukseni:

Nenänpesusivellin Paras meikkivoide Sigma e40 sivellin

Kommentit (16)
  1. Ei vinde, eli nämä ovat oikeasti laadukkaita!!? En ole uskaltanut tilata/jonottaa kun pelkäsin, että hyvää on vain ulkonäkö. Nyt kyllä aion lähteä jonottamaan <3

    1. Ihan mielettömän hyviä! Jokainen yksityiskohta siveltimestä pakkaukseen täyttä laatua!

  2. RiaG Beauty Blog
    19.2.2017, 14:36

    Mä olen näitä jo pidempään ihastellut ja yrittänyt vakuuttaa itselleni, että voin elää ilmankin. Tässä tuli taas se viimeinen korsi joka katkaisi kamelin selän … jonotuslistalle *klik* 😀

    1. En usko, että voit elää ilman! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *