Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Unelmia ja toimistohommia

En voi uskoa, että olin unohtanut täysin erään toimistotyöläisen unelman!
Toimistohommissa kädet kuivuvat välillä pahastikin papereiden räpläämisen, tietokoneen näpyttelyn ja muun puuhailun vuoksi ja moni kaipaakin käsivoidetta, joka kosteuttaa ja jättää kädet pehmeiksi, muttei ollenkaan tahmaisiksi. Töitä on päästävä jatkamaan heti, sillä monenkaan pomo ei työpaikalla katso hyvällä niitä ”pidän tällaisen käsivoiteen imeyttelytauon” -selityksiä. Mistä siis apu?
OPIlta.
Olin tosiaankin unohtanut täysin OPI:n ihanat Avojuice- käsi- ja vartalovoiteet kunnes sain blogini kautta merkin uusimmat tulokkaat testattavikseni. 
Peony& Poppy sekä Vilet Orchid ovat ihania paitsi tuoksuiltaan, myös koostumuksiltaan. Tai no, oikeammin sanottuna varsinkin koostumuksiltaan. Nämä ovat tosiaankin nimittäin taivaanlahjoja niille, joiden käsivoiteiden on imeydyttävä nopeasti ja oltava vielä koostumukseltaan käsiä mähmäämätön!
Näiden kanssa kädet jäävät nimittäin aivan taivaallisen pehmeiksi ja sileiksi, mutta eivät yhtään käsivoiteisen tuntuisiksi. Samoja tuotteita voi käyttää myös vartalovoiteina, mutta itse tykkään ainakin vartalolla hieman tuhdimmista tuotteista.
Ainoa pieni miinuspuoli näissä varsinkin hoitolakäyttöön suunnatuissa tuotteissa on se, etteivät niiden pumppupullot ole uudelleensuljettavia. Näppäriä samassa paikassa käytettyinä, mutta ikäviä, jos niitä tahtoisi kuljettaa mukana.
Onneksi OPI on keksinyt ratkaisun minikokoisilla käsivoidepakkauksilla, joita on helppoa kantaa mukana ja jopa halutessaan täyttää uudelleen.
Avojuice-käsivoiteiden tuoksumaailmasta löytyy melkoinen kirjo tuoksuvaihtoehtoja ja oma suosikkini onkin pitkään jo ollut ihanan omenainen Crisp Apple Juicie, jonka lisäksi mm. Cran & Berry Juicie sekä Coconut Melon Juicie ovat olleet herkullisia. 200 ml purkit maksavat n. 23,90 euroa ja pienet 30 ml purkit n. kuutisen euroa.

 Ovatko OPIn Avojuice Skin Quenchers Hand & Bodylotionit teille tuttuja? Mitkä ovat teidän suosikkituoksujanne?

Kommentit (6)

  1. Anonyymi

    Pikaisena vinkkinä, että nuo ovat juuri nyt memberssillä tarjouksessa 🙂 löytyy myös OPI:n sekä china glazen lakkoja 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *