Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ultimate oil(y) elixir

Tarvitsin syksyllä akuutisti pikahoitavaa hoitoainetta ja aikani hiushyllyllä pyörittyäni nappasin mukaani tämän:
Schwarzkopf Gliss Hair Repair with liquid keratin -hoitoaine vaikutti sisältönsä perusteella juuri siltä, mitä hiukseni kaipaavat. Tuote sisältää hiuksia pehmentäviä aineosia, hiuksia siloittavia silikoneja sekä sähköisyyttä poistavia aineosia ja niiden lisäksi siihen on vielä upotettu keratiniakin. En kaivannut mitään superhoitavaa, mutta sopivasti siloittavaa tuotetta, joka kuitenkin jättäisi tukan sopivan ryhdikkääksi.
Harmikseni jouduin kuitenkin toteamaan, ettei tämä ollut se minun hiuksilleni sopivin tuote. Tämä kyllä siloitti hiukseni eivätkä ne olleet yhtään sähköiset, mutta valitettavasti tämä oli hiuksilleni myös liian raskas. Ja armias auttakoon, jos hoitoaineen jätti päähän vähänkin pidemmäksi aikaa. Lopputulos oli ihan vaan rasvaisen näköinen letti. Veikkaisinkin, että tällaisen suht sileähiuksisen neidin hiuksissa tämä ei ole parhaimmillaan, mutta pörröisemmällä ja karheammalla hiuslaadulla tämä varmasti toimisi takunavaajana paremmin.
Minusta on mukavaa kokeilla markettien hoitoaineita, mutta vaikka en näin haluaisikaan sanoa on minun myönnettävä, että niiden joukosta tekee harvemmin ihan mielettömiä löytöjä. Ihan kivoja tuotteita toki löytyy, mutta helmien kalastelu on aina työn alla.
Mitä kivoja markettihoitoaineita te olette löytäneet?

Kommentit (16)

 1. Anonyymi

  Parasta mitä hiukset voivat saada on suomalaisen Lifehairin Oliivi sarja! Vihreissä purkeissa olevat mönjät maksaa 3-4 euroa prismassa ja varsinkin hoitsikka ja hiuksiinjätettävä on huippuja. Ei sisällä silikonia ja shampoo on sulfaatiton. Kannattaa kokeilla, varsinkin kun hinta ei kirpaise!

 2. Anonyymi

  Ainoa tuote josta tykkään Glissiltä, on hiusöljy. Laitan sen aina pesun jälkeen pelkästään latvoihin ja sen jälkeen hiukset on ihanan pehmeät 🙂 tosin en kyllä ymmärrä kun sen purkin ohjeissa sanotaan että myös kuivaan tukkaan. Noh, voihan sitä kuivaan tukkaankin laittaa jos tykkää näyttää siltä että olisi lätkinyt voita päähänsä 😀

 3. KittyCatCat

  TRESemmé Moisture Rich hoitoaine on toiminut hiukan luonnonkiharaan kuivaan tukkaani sopivan silottavana hoitoaineena, joka ei ole kuitenkaan näin pitkässä tukassa (alaselkään asti) liikaa latistanut. Pidän tosin hiuksia aina kiinni ja ilman silottavia hoitoaineita tukkani on takkupallo.

 4. hanska

  Kiitos hyvistä vinkeistä, kommentoijat 😀 mulla on haussa hennoille luonnonkiharoille hyvä ja halpa kosteuttava hoitoaine ja taidanpa laittaa tuon doven ja XZ-xylitolin korvan taakse. Oma suosikkini oli joku halpa (Oyster?) Hairstoren aletuote, jota ei ole paikallisessa enää näkynyt. XZ:n omenahoitsikka lennättää karvojani kohti taivaita (kun ei lätsäytä niitä päänahkaa pitkin) ja ehkä siirrän sen kesäkäyttöön, kun silloin ei tarvitse niin kovia sähkönpoistotehoja. Tuoksu on ihana, harmi ettei toimi mulla.

 5. Anonyymi

  Mulla on paksut ja kuivat hiukset (olen vaalentanut hiuksiani noin 10 vuotta), eikä mulla hoitoaineet tehoa enää ollenkaan, olen suoraan siirtynyt hiusnaamioihin.. Tällä hetkellä käytössä Glissin Ultimate Repair tuotteet ja ne ovat olleet uskomattoman hyviä, kaikkea kokeilleena parempia kuin monet kampaamosarjojen tuotteet.. Taidampa kuitenkin ensi kerralla napata tämän kaupan hyllyltä kokeiluun 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *