Ultimate oil(y) elixir

Tarvitsin syksyllä akuutisti pikahoitavaa hoitoainetta ja aikani hiushyllyllä pyörittyäni nappasin mukaani tämän:
Schwarzkopf Gliss Hair Repair with liquid keratin -hoitoaine vaikutti sisältönsä perusteella juuri siltä, mitä hiukseni kaipaavat. Tuote sisältää hiuksia pehmentäviä aineosia, hiuksia siloittavia silikoneja sekä sähköisyyttä poistavia aineosia ja niiden lisäksi siihen on vielä upotettu keratiniakin. En kaivannut mitään superhoitavaa, mutta sopivasti siloittavaa tuotetta, joka kuitenkin jättäisi tukan sopivan ryhdikkääksi.
Harmikseni jouduin kuitenkin toteamaan, ettei tämä ollut se minun hiuksilleni sopivin tuote. Tämä kyllä siloitti hiukseni eivätkä ne olleet yhtään sähköiset, mutta valitettavasti tämä oli hiuksilleni myös liian raskas. Ja armias auttakoon, jos hoitoaineen jätti päähän vähänkin pidemmäksi aikaa. Lopputulos oli ihan vaan rasvaisen näköinen letti. Veikkaisinkin, että tällaisen suht sileähiuksisen neidin hiuksissa tämä ei ole parhaimmillaan, mutta pörröisemmällä ja karheammalla hiuslaadulla tämä varmasti toimisi takunavaajana paremmin.
Minusta on mukavaa kokeilla markettien hoitoaineita, mutta vaikka en näin haluaisikaan sanoa on minun myönnettävä, että niiden joukosta tekee harvemmin ihan mielettömiä löytöjä. Ihan kivoja tuotteita toki löytyy, mutta helmien kalastelu on aina työn alla.
Mitä kivoja markettihoitoaineita te olette löytäneet?
Kommentit (16)
  1. Ite tykkään kovasti XZ mustaherukka hoitoaineesta! 🙂

  2. Mulla on käynyt about jokaisen Glissin hoitoaineen kohdalla sama, shampoista sen sijaan olen tykännyt. Kuitenkin tuo tämän sarjan öljy on ihan ultimatelemppari mulla. En ole toistaiseksi löytänyt mitään marketti- tai high end-hoitoainetta (toisaalta niitä kalliimpia ei myöskään ole tullut hirveästi kokeiltua) joka ei lähmäisi tukkaani joten tällä hetkellä oon kokonaan ilman hoitsikkaa, plöh.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *