Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ultimate Beauty Oil

Hankin vielä Lontoossa asuessani Garnierin Suomessakin myynnissä olevan kuivaöljyn:
Ultimate Beauty Oil lupailee olevansa kevyt ja iholle hyvin imeytyvä öljy, joka sisältää ihoa ravitsevia aineita viisi kertaa tavallista vartalovoidetta enemmän. 
 
 
Öljy tuntuukin iholla ohuelta ja kevyeltä, minkä vuoksi se myös levittyy iholle hyvin. Olen yleensä melkoinen vartalon kosteutukseen tarkoitetuilla tuotteilla lotraaja ja vartalon olkapäistä varpaisiin päivittäin rasvaamalla kulutan tavallisen vartalovoidetuubin loppuun noin kymmenessä päivässä. Tämä öljy on kuitenkin ollut huomattavasti riittoisampi kuin tavalliset vartalovoiteet ja riittää päivittäisessä käytössäni poikkeuksellisesti useammaksi viikoksi.
 
Koin tämän lupauksensa mukaisesti heleyttäneen ja ravinneen ihoani (eli suomeksi pehmentäneen ja kosteuttaneen), mutta en nyt ylistäisi tätä viittä kertaa vartalovoiteita tehokkaammaksi. Ihoni jäi tämän jäljiltä pehmeäksi ja pidin ohuesta suihkutettavasta koostumuksesta, mutta ihan niillä kuivimmilla alueilla en kokenut saaneeni tästä ihan tarpeeksi apua. Toisaalta olenkin itse rasvaisemman tuntuisten koostumusten ystävä ja pidän siitä tunteesta, kun ihoni jää illalla suihkun jälkeen sen rasvattuani ja lakanoiden väliin pujahtaessani vielä hieman kosteusvoiteella vuoratun tuntuiseksi.
Tämä vaikuttaa kuitenkin loistavalta tuotteelta niille, joilla on vain hieman kuivuuteen taipuvainen iho tai jotka muuten vaan suosivat mielellään mahdollisimman ohuita ja iholle hyvin imeytyviä koostumuksia. Ja olenpa jopa kuullut miestenkin pitäneen tästä!
 
Garnierin Ultimate Beauty Oililla on hintaa n. 7 euroa ja se on minusta ehdottomasti hintansa väärti.
Pidättekö te kuivaöljyistä? Mitkä ovat omia suosikkejanne?
(Niille, jotka eivät ole tuttuja termin ”kuivaöljy” kanssa kerrottakoon sen tarkoittavan yleensä öljysekoitteista öljymäistä tuotetta, jonka koostumuksesta on kuitenkin tehty iholle tavallista ihon pinnalle jäävää puhdasta öljyä imeytyvämpi.)

Kommentit (18)

 1. Anonyymi

  Tämä ei liity postauksen aiheeseen mitenkään, mutta haluaisin kuitenkin saada vastauksen minua askarruttavaan asiaan.

  Omistan siis sinettipidennykset ja yritän parhaani mukaan vältellä kaikkia rakennepaikkaavia tuotteita. Ongelmana kuitenkin on, etten aina ole täysin varma onko tuote rakennepaikkaava vai ei. Osaisitko mahdollisesti kertoa millä nimellä nämä rakennepaikkaavat ainesosat esiintyvät inci-listalla?

 2. Leena

  Mietin, että oletko kokeillut Palmer'sin vartalovoiteita, mutta taisin itse lukea niistä täältä 🙂

 3. Anonyymi

  Apua, tämä on ihan hirveä tuote! Tai siis itselläni ei toiminut. Ihoni kuivui tämän öljyn käytön aikana ihan järkyttäväksi, kuivia läiskiä oli siellä täällä ja ihan itketti, kun ennen niin ihana ihoni oli kuin hiekkapaperia. Onneksi luottovoiteeni palautti hipiäni ennalleen. Olisin kovasti halunnut tykätä tästä kuivaöljystä (tuoksu oli mielestäni oikein kiva), mutta nyt kävi näin. Harmittaa vain, että tuote jäänee nyt käyttämättä enkä kehtaa antaa sitä eteenpäinkään, kun etiketti on hilseillyt pahan näköiseksi/ rullautunut pois.

 4. sabiha

  Olen niitä harviaisia jotka eivät tarvitse rasvata kuin sääriä ja käsivarsia ja kuiva öljy kuivatti minun ihoani ja sain pientä näppyä siitä . Käytin kuiviin käsiinkin ja ihottuma tuli kämmenselkään.Olen kokeilut kaikkea mutta ei mikään tunnu kosteuttavan kuivia käsiäni. Onko neuvoa keneltä? kädet ovat pölisevää hiekka paperia .Käytän yöksi vanha mummon sininen NIVEA joka on hyvä mutta päivä käyttöön liian rasvainen.

 5. Anonyymi

  uskokaa tai älkää, tämä toimii myös loistavasti kuiville latvoille suihkunjälkeen pyyhekuiviin hiuksiin! ostin tän kiireessä vahingossa kun hiustarvikehyllyssä oli ja sitten kun lueskelin vähän niin tulin siihen päätökseen että samoja öljyjähän tässä on. toimii siis iholle ja hiuksille! 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *