Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Über-girly

I know, I know, olette nähneet näitä jo parit, mutta kerta kiellon päälle (tai kerta kielon päälle, sanoi mies kun vessahätäisenä metsässä käveli). 
Jostain syystä tämäkään Lumenen hiekkalakka ei pullossa kolahtanut minuun niin suuresti, mutta kynsille levittäessä sitten sitäkin enemmän.
38 Säteitä hiekassa on aivan mieletön ylityttömäisen pinkki (vai vielä vaaleanpunaisen rajalla oleva?) glitteripläjäys, joka seki saa minulle muiden kokeilemieni hiekkalakkojen tapaan aina hymyn huulille aina kynsiini katsahtaessani.

Tämä on niiiiiin överi, mutta silti niin upea. Paljon, muttei silti liikaa. Tämäkin hiekkalakka on Lumenelta blogin kautta saatu ja olen tässä jo useamman päivän miettinyt, pitäisikö minun käydä ostamassa kokoelmasta kolmen omistamani hiekkalakan rinnalle vielä muutama. Toistaiseksi olen kuitenkin hillinnyt itseni tiedostaessani, että minulla on ehkäpä mahdollisesti jo tarpeeksi kynsilakkoja…
No miten on, kolahtaako tämä über-girly hiekkapläjäys?
Lumenen hiekkalakat ovat Arctic Sand -lakkakokoelman kausituotteita ja kokoelmaan kuuluu kahdeksan sävyä.  Lakoilla on hintaa n.  5,90 euroa. Aiemmat hiekkalakkapostaukseni löytyvät täältä ja täältä.

Kommentit (10)

 1. Romantic Lady

  Todella kolahtaa! Olen NIIN Pink Lady että. Tuotahan sitten pitää saada. Pitää vinkata joulu-ukolle, että pikkurahalla saisi tuollaisen hankittua.

 2. Mima

  Wautsi tosi makee roosan värinen lakka! 🙂 pitäis varmaan ostaa tääkin 😀

 3. Olivia

  Kolahtaa ja pahasti ! Harmi vaan kun asun Ylivieskassa ja Kärkkäinen ainoa paikka jossa noita myydään – sielläkin suurin osa loppu ja tätä vaaleanpunaista haikailen! Toivotaan et tulis Kärkkäisellekin lisää valikoimaa…

 4. Anonyymi

  Montako kerrosta lakkaa noissa kuvissa on? Pysyykö kauan kynsissä?

 5. Anonyymi

  Minua taas kiinnostaisi tietää miten näiden hiekkalakkojen poistaminen onnistuu? Ihanat lakkaukset houkuttaisi mutta vihaan jo glitterlakkojenkin poistamista 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *