Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tyvikohotusta kuivemmalle päänahalle?

Hiustuoteseikkailuni tyvikohotuksen ihmeellisessä maailmassa ovat juuri saaneet jatko-osan. 
Kuten kerroin, rakastuin vähän aikaa sitten Batisten XXL Volume -kuivaampooseen. Tuote jätti hiusteni tyven ihanan puhtaan, ”kuivan” sekä ryhdikkään tuntuiseksi ja sai hiukseni pysymään ryhdikkäinä useamman päivän ajan.
Tuotteen loputtua en tietenkään malttanut pitäytyä siinä, vaan ostin kokeeksi L’orealin kuivashampoon, jonka jo kerroinkin osoittautuneen ihan täysin turhaksi ostokseksi hiuksissani. En tahdo pelkkää kevyttä puhdistusta, vaan tahdon runsautta ja sitä tämä tuote ei tarjonnut millään tapaa. 
Eli kohti uusia seikkaipuja taas jälleen ihan jo pakon edestäkin.
Päätin palata takaisin hiuspuutereiden maailmaan ja poimin marketin hyllyltä mukaani Schwarzkopf Taft -merkin Volume Powderin. 
Tuote lupasi hyvää tuuheutusta jo nimelläänkin ja tämä nyt ei ainakaan voisi jättää hiuksiani liian puhtaan tuntuisiksi, hiuspuuteri kun kerran on. Tämän olisi pakko olla hyvää.
Vaan mitäpä vielä. Enpä minä tällaistakaan lopputulosta hakenut. Olin ehkä jo niin tuttunut siihen ilmavan rasvattomaa ja kuivempaan tunteeseen hiusteni tyvessä, että tämä sai päänahkani tuntumaan lähinnä rasvaisen mähmäiseltä ja jotenkin vaan liian tuotemöhmäiseltä.
Hiusten tyveä saattoi kyllä pöyhiä, mutta kohotus ei tuntunut (tai näyttänyt) kestävän pitkään ja tyvi tuntui vaan liian rasvaiselta. 
Ehkä tuote olisikin siis parempi lyhyemmässä tukassa ja ehkäpä tässä onkin vastaus niille hiusten tyveen ryhtiä hakeville, jotka joutuvat hylkäämään kuivemmat kuivashampoot ja muut pelätessään niiden kuivattavan päänahkaa liikaa? Voisin hyvinkin kuvitella, ettei tällä ainakaan pääsisi moista kuivumista tapahtumaan.

(Tässä jälleen muuten esimerkki siitä, ettei tuote välttämättä ole huono, vaikkei se minulle sopisi ollenkaan.)

No niin tai näin, en minä ainakaan ollut tämän (alta kympin muuten maksaneen) tuotteen kohdeyleisöä. Onko joku teistä kuitenkin ollut?

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit (18)

  • virve

   Hahha, joskus olen noita itsekin naureskellut. 🙂

 1. Anonyymi

  kannattaa kokeilla klippotekin kuivashampoota!

  • virve

   On ollut omia suosikkejani pitkään. 🙂

 2. Anonyymi

  Olen jo pidemman ajan lukija Lontoosta pain 🙂 Minulla olisi kysymys. Tiedatko yhtaan hyvaa briteista saatavaa kohtuuhintaista kasvo voidetta, joka olisi tarkoitettu herkalle iholle? Olen nyt jo nelisen vuotta suomesta raahannut Erisanin voiteita ja muutamaa Lumenea, koska briteista ostetut Niveat & muut isot brandit kaikkine tuoksuineen eivat sovi nenalleni eivatka iholleni. Ja kiitoksia ihanasta blogista ja siita etta jaat kosmetiikkaa etta elamaasi taalla! 🙂

  • virve

   Voi, nyt täytyy sanoa, ettei kyllä tule näin heittämällä mieleen mitään erityistä. Jos pääsisi taas Bootsiin kiertelemään niin sitten voisi tulla jotain mieleen, mutta ei kyllä näin vaan. :/

 3. Anonyymi

  mulla Taftin puuteri toiminut tosi hyvin, mutta mulla onkin lyhyet ja karkeat hiukset. Kestänyt jopa sateet ja tuuleet. Tosin tää oli eka jota kokeilin niin ei ole vertauspohjaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *