Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tyttöystävä

Ei, otsikosta huolimatta en aio kertoa tämän päivän postauksessa tarinaa siitä, kuinka vaihdoin lennosta pojista tyttöihin ja lähdin Lontoosta Suomeen naisen perässä uutta seksuaalista suuntautumistani hakien… vaikka muutamat netistä luetut spekuloinnit yksityiselämäni kiemuroista lähes yhtä hauskoja ovatkin olleet!
Tänään tyydyn puhumaan vaan hieman minulta loppuneesta Justin Bieberin Girlfriend-vartalovoiteesta.
Sanotaanko heti lähtökohtaisesti, että en ole mikään suunnaton Justin Bieber -fani. Ei minulla mitään tuota poika-kultaa vastaan ole, mutta olen ehkä jo ikänikin puolesta hieman liian vanha retkahtamaan moiseen nappulaan. Söpöjä kappaleita poju kyllä toki lauleskelee.
Sen sijaan retkahdin hieman pojun nimellä lanseerattuun vartalovoiteeseen. Itse Girlfrien-tuoksu ei ole millään lailla sellainen hajuvesi, jolle itse kokisin tahtovani tuoksua. Sokerikarkkimakean tuoksun kohderyhmä on kuitenkin helppo löytää niistä ihmisistä, joihin kolahtavat hattaramaisen tuoksuiset Britney Spearsin Fantasy ja Aqualinan Pink Sugar, sillä tämä tuoksu on hyvää jatkoa samalle sarjalle. Hajuvetenä moinen karkkimaisuus olisi näinkin makealle mimmillekin kuitenkin jo liikaa, mutta vartalovoiteena homma toimii jostain syystä hyvin.
Olenkin jo pari vuotta sitten pitänyt pienen palopuheen siitä, miksi tuoksujen vartalovoiteet ovat kiva juttu. Koska tuosta julistuksesta on kuitenkin aikaa jo yli kolme vuotta koen, että aiheeseen voisi olla hyvä palata jälleen.
Pidän itse kovasti hajuvesien vartalovoiteista, sillä ne käyttäytyvät usein ihollani varsinaisia hajuvesiä mukavammin. Tarkoitan tällä sitä, että ne tuoksuvat iholla usein hajuvesiä pehmeämpinä ja lempeämpinä ja paitsi että niiden tuoksu kestää iholla pitkään, jättävät ne ihon usein myös pehmeän tuntuiseksi kosteuttavien aineosiensa vuoksi. Niin monta kärpästä yhdellä iskulla, että tarvittaisiin jo iso elektroninen kärpästainnutin, jolla huitoa! (Anteeksi, kadun jo tässä vaiheessa tuota kärpäsiin kohdistunutta ilkeämieliseksi tulkittavaa kommenttiani. Toivottavasti se ei aiheuta samanlaista hässäkkää kuin minkä kärpäsenlennätystarina aikoinaan aiheutti…)
Tavallisia dovegarniererisan-vartalovoiteita kalliimpiahan nämä tuoksusarjojen vartalovoiteet toki ovat, mutta näitä ei ole tarkoituskaan välttämättä lätkiä koko vartalon iholle kauttaaltaan vaan riittää, että niitä sipaisee esimerkiksi käsivarsiin ja imeyttelee sitten muualle vartaloon sitä Pirkan edullisempaa versiota. Näin iho tuoksuu hyvälle ja tuoksu tarttuu jopa vaatteisiin, mutta homma pysyy silti hallinnassa eivätkä aromit käy liian vahvoiksi.
Tämä kyseinen Justin Bieberin vartalovoide oli muuten koostumukseltaan melko kevyt ja kosteustehoiltaan minulle melko huono, joten kosteutin ihoni yöaikaan kunnolla tuhdimmilla tuotteilla ja käyttelin tätä päiväkäytössä käsivarsiani kosteuttamaan ja ihoani tuoksuttamaan. Ainoa minua hieman häiritsevä tekijä olivat tuotteen koostumuksessa olevat pienen shimmerit, jotka eivät olleet isoja hileitä, mutta ihon helmeilevän näköiseksi tekeviä pieniä hippusia. Ne eivät varsinaisesti olleet suureksi häiriöksi, mutta en täysin innostunut siitä, kuinka ne saivat tummat paitani hieman kimaltelemaan.
Millainen suhteutuminen teillä on tuoksusarjojen vartalovoiteisiin? Tai tykkääkö joku Justinin tyttöystävätuoksusta? Tai tahtoisiko joku muuten vaan olla Justinin tyttöystävä?

Kommentit (6)

  1. Liisa

    Mä tykkään hirveästi tuosta tyttis-tuoksusta! 🙂 Omistan myös Somedayn (ja tässä vaiheessa, ei, en ole Justinin fani… vain tuoksujen!) ja tämä Girlfriend on kyllä sitä parempi. Ei niin "oksennusmakea." Tuoksujen vartalovoiteita omistan vain ihan pari, eikä ole tullut käytettyä niitä niin paljoa. Pitää petrata.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *