Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Työpassin pieni yhteenveto

Tänään on jälleen yhteenvetopäivä!
Pimentyneistä syystalven päivistä johtuen inhoan ottaa hytissäni kuvia, sillä vaikka kuinka yrittäisin säätää valkotasapainoa, toistuvat kuvat aina mitä ihmeellisimmissä sävyissä. No, kauneuden ja kosmetiikan vuoksi pitää joskus hieman kärsiä, vai miten se nyt meni… Tässä siis viimeisin yhteenveto loppuneista tuotteista.
Viimeisin kymmenen päivän työjakso meni melko hyvin, muttei kuitenkaan ihan nappiin. Hyttiin jäi nimittäin harvinaisen monta lopuillaan olevaa tuotetta, jotka kaikki varmasti loppuvat seuraavassa työpassissani. Mieleni olisi tehnyt raahata ne kaikki mukanani kotiin Lontooseen, mutta hillitsin itseni ja maltoin jättää ne töihin -olisipahan ainakin joku syy rynnistää sinne jälleen innolla!
Pienehköksi jäänyt saalis näyttikin tällä kertaa siis tältä.
 
Vartalovoiteiden genrestä loppuun kului Victorias Secretin  Coconut Passion -vartalovoide, joka oli ihanan kosteuttava. 
Pidin tuotteen kookoksisen vaniljaisesta tuoksusta, mutta ihan lemppareitani se ei silti ollut. Hieman savuinen ja pehmeä tuoksu oli kyllä mukava, mutta ei ehkä tarpeeksi raikas makuuni, joten hyvistä kosteutustehoista huolimatta jättäisin sen jatkossa hyllyyn. Kokemukseni merkin vartalovoiteista ovat kuitenkin olleet niin positiivisia, että kokeilen niitä varmasti mielelläni jatkossakin.
Tuote, johon en kuitenkaan enää jatkossa koskisi on Freemanin Goiji Berry Facial Hydration Mask. Minun makuuni tämä ei nimittäin ollut sitten millään. Aluksi pidin tätä ihan mukiinmenevänä tuotteena, mutta lopulta kyllästyin tämän hankalaan poistettavuuteen ja mitäänsanomattomaan lopputulokseen sen verran pahasti, että kirosin tätä jo melkoisesti. Ei enää koskaan ikinä milloinkaan, kiitos.
Loppuun kulunut Cliniquen Take the day off makeup remover for lids, lashes and lips saikin jo pari päivää sitten uuden tuomion, joka on luettavissa täältä. Tuote oli loppujen lopuksi ihan kelvollinen, muttei niin toimiva, että menisi uudelleen hankintalistalle.
Paitsi että kulutin loppuun yhden silmämeikinpoistoaineen, sain heittää pois myös yhden kuivahtaneen mascaran. Minua itseasiassa ny jätkikäteen kovasti harmittaa, että heitin tämän Maybellinen The Falsies Volum’ Express Mascaran pois, sillä olin varma, että olin jo postannut tästä teille tai että minulla vähintäänkin olisi koneellani jotain meteriaalia tästä ripsissäni. Vaan eipä ollut. Tyydyn siis toteamaan, että mascara tuuheutti ripsiniäni mukavasti, mutta erotteli ne silti hyvin. Kaipaan ehkä hieman enemmän runsautta, mutta hyvällä mallilla oltiin jo.
Hiustuotteidenkin puolelta kului loppuun jotain. Tämä Cutrinin Multispray vol. 2 on varmasti jo kolmas käyttämäni eri pakkauksessa oleva versio kyseisestä tuotteesta ja Cutrinin jälleen uusittua tuotteensa sain juuri käyttöä odottamaan neljännen version. Olen käyttänyt tätä hiuksiini kihartaessani niitä ja tuote onkin toiminut hyvin kiharoiden pohjana saaden ne kestämään hiuksissani. Minulla on vielä yksi kappale tätä vanhempaa versiota jäljellä uuden version lisäksi, joten vaikka kuinka haluaisin päästä hankkimaan jonkun uuden vastaavan tuotteen kokeiluuni, on Cutrin jo viimeisen kuuden vuoden ajan pitänyt huolta, että minulle on aina töiden tai blogin kautta eksynyt tällainen käytettäväkseni…
Loput loppuneet tuotteet olivat hieman pienempikokoisia.
Muistaakseni Dubaista hotellista mukaani nappaama matkakokoinen shampoo ei nyt kaipaa sen enempää kommentteja muuten kuin että totean vaan sen olleen ensimmäinen shampooni, jonka koostumus muistutti lähinnä jellyä. Ohhoh!
Käytin pois myös luksusmerkki LaPrairielta saadun näytekokoisen Skin Caviar Crystalline Concentren (5ml). Koska minulla on asennevamma näitä ylikalliita tuotteita kohtaan tyydyn toteamaan vain, että erittäin riittoisa tuote tuntui hyvältä ja mukavalta iholla kosteuttaen sitä ihanasti ja jättäen sen heleän näköiseksi, mutta en ota silti kantaa siihen, onko se hintansa arvoinen (30 ml seerumi tax freessä yli 300 euroa). 
Käytin pois myös aikoinaan YSL:n mascarapaketin mukana saamani mustan silmämeikkikynän minikoon. Kynä oli sopivan pehmeähkö laadultaan ja pysyi silmissä hyvin, mutta suosin enemmän ruskeaa kuin mustaa, eli en hankkisi täysin samaa tuotetta täysikokoisena. Tämä taisi tosin muutenkin olla jo vanhaa, myynnistä poistunutta laatua, eli mitäpä tästä sen enempiä jaarittelemaan.
Viimeinen loppunut ”tuote” oli pelkkä näytepussukka.  Estee Lauderin jo jonkun aikaa sitten uudistuneen Day Wear -voiteen (ennen Day Wear Plus) näyte ei oikeastaan säväyttänyt minua, sillä tämä normaalista sekaiholle tarkoitettu versio ei vaan jotenkin tuntunut kovin erikoiselta. Tuote oli kivan kevyt, kevyesti kosteuttava ja muutenkin ihan ok, mutta kurkkumainen tuoksu tökkii minua jotenkin kovasti. Jotenkin en vain koskaan ole lämmennyt tuotteelle enkä lämmennyt nytkään.
Sellainen pienehkö yhteenveto tällä kertaa. Tiedän seuraavankin vapaajaksoltani kertyvän yhteenvedon olevan melko minimaalinen, mutta toivon, että seuraavan työpassini yhteenveto kiihdyttäisi loppuneiden tuotteiden saldoa roimasti.
Ja ai niin, itseasiassa tein myös kaksi pientä hankintaa työpassini aikana!
Paitsi että hankin uuden NeuLashin (josta en ottanut kuvaa…), hankin myös uuden silmämeikinpoistoaineen Lontooseen. 
Olisin periaatteessa voinut ostaa sen Lontoostakin, mutta koska en ole omistanut vielä kaikkia meillä töissä myynnissä olevia silmämeikinpoistoaineita ja siten myöskään käyttänyt niitä ajatuksella, halusin hankkia tuotteen myymälämme valikoimista. Koska olin myös tehnyt viimeksi Heathrowlta lentäessäni pienen hankinnan, halusin tuotteen mätsäävän hankintani kanssa yhteen…

Hankin siis Chanelin silmämeikinpoistoaineen, josta olen kuullut paljon kehuja. Katsotaan, saako hinnalla laatua tässä tapauksessa!


Kommentit (16)

 1. Dzinni

  Tuo Cutrinin hiusspray on kyllä todella hyvää! Minäkin olen käyttänyt jo vuosia ja monenlaisissa pulloissa.

  • virve

   On kyllä ajanut hyvin asiansa. 🙂

 2. Anonyymi

  Chanelin silmämeikinpoisoaine on aivan ihana! Tosin itse törsäänkin selektiiviseen ihonhoitoon, sinulla taas "asennevamma" kuten sanoitkin. Laukku on myös ihana!

  • virve

   Tyydyn sitten törsäämään muuhun selektiiviseen. 😉

 3. Anonyymi

  Hei, voitko kertoa paljonko halvempi laukku on Heathrowin kentällä?:)

  Kiitos vastauksesta!

 4. virve

  Eroa oli muistaakseni parisataa puntaa ainakin. En muista tarkkaa Lontoon hintaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *