Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Työpassi takana

Yksi työpassi jälleen kasassa ja muutamia tuotteita saatettu loppuun.
Loppuun kului ensinnäkin se jo eilen esittelemäni No7-merkin Calm Skin Redness-Relief Balm, josta voi tosiaan lukea tarkempaa esittelyä täältä.
Toinen loppunut, jo aiemmin esittelemäni tuote oli Yves Rocherin Glitterinen Candied Mallows -vartalovoide. 
Kolmas täysikokoinen loppunut tuote oli Sensain Silky Purifying Instant Silky Foam (Step 2). En ole ollut aiemmin suuri puhdistusvaahtojen ystävä, sillä en koe niitä tarpeeksi peseviksi, mutta näin puhdistuksen kakkosvaiheena ja aamuputsareina ne toimivat usein mainiosti. Tämäkin puhdistustuote oli todella riittoisa, helleävarainen ja ihon lopulta puhtaaksi, mutta pehmeäksi ja kiristämättömäksi jättävä. Pidin tästä paljon.
Neljäs täysikokoinen loppunut tuote oli sekin kasvojenpuhdistukseen liittyvä tuote.
Cliniquen Clarifying Lotion 1 oli ollut pitkään kokeiltavien tuotteiden toivelistallani ja kun sitten kerran eräästä koulutuksesta päädyin sen itselleni saamaan, olin todella tyytyväinen. Tuote ei ollut ollenkaan niin tuju kuin millaiseksi sen kuvittelin ja sopi alkoholipitoisuudestaan huolimatta pintakuivalle (tai no, tällä hetkellä kokonaan kuivalle…) iholleni hyvin. Iho oli tämän jäljiltä aina puhdas, muttei kiristävä. Voisin käyttää tätä lisääkin, mutta koska pidän enemmän geelimäisen kosteuttavista kasvovesistä, jätän tämän jatkossa rauhaan.
Viimeinen täysikokoinen loppunut tuote oli meikkituote.
Benefitin supernopeasti loppuunkulunut kulmakynä ei ollut ollenkaan minun juttuni, sillä sen koostumus oli niin pehmeä, että kynää oli pakko teroittaa joka kolmannen käyttökerran jälkeen minkä vuoksi se kuluikin loppuun ennätyksellisesti noin kolmessa kuukaudessa. Uskomatonta, en ole koskaan saanut kulmakynää kulumaan loppuun tätä tahtia! Kynä oli niin pehmeän vahamamainen, että sen jälki oli helposti jopa suttuista, joten kierrän sen jatkossa kaukaa. Ainoa hyvä asia tuotteessa oli sen loistava kylmä tummanruskea sävy. Aiempi postaukseni kynästä löytyy täältä.
Loput loppuneet tuotteet olivat pienempiä kokoja.
LUSHilta joskus saamani, aina joulun aikaa kauppoihin leijaileva pieni Snow Fairy suhkugeeli oli kaikessa vaaleanpunaisuudessaan ja suihkussa pois peseytyvässä glitterissään ihana, joskin melko pesevä tuote. Sokerinen tuoksu oli melko voimakas ja jäi usein pieneen hyttiini leijailemaan pitkäksikin aikaa. Mukava tuote, mutta ei ehkä silti päädy omaan ostoskoriini.
Loput tuotteet olivat pieniä näytteitä.
Biothermin Lait De Douche Cleansing Shower Milk oli nimensä mukaan valkoista ja täyteläisen valkoista, mutta enemmän kermaa kuin maitoa. Tuotteen sitruksinen, muttei liian tyttömäinen tuoksu saa sen sopimaan koko perheelle ja tuote myös tuntui ihanan hellävaraiselta pesijältä.
Weledan Citrus Creamy Body Wash oli melkolailla edellisen kaltainen tuote hieman vielä sitruksisemmalla tuoksulla. Mukava tuote, vaikkei mitenkään erikoinen loppujen lopuksi.
Be Save! -merkin kosteuttava shampoo oli koostumukseltaan hieman liian jykän geelimäinen minun makuuni. Pidän juoksevammista ja siten helpommin levittyvistä koostumuksista.
Laveran mangomaitoa sisältänyt shampoo oli ihanan mangoisen tuoksuinen, mutta koska näytteestä riitti vain yhteen pesukertaan, en oikein osaa antaa tästä sen kummempia kommentteja. Vaikutti mukavalta, peruspesevältä shampoolta.
 
Viimeinen loppunut pikkutuote oli Kanebon vanha Volumising Shampoo. Pidän tästä, sillä tämä pesee hiukset hyvin, mutta onnistuu silti jättämään ne ihanan sileiksi ja takuttomiksi. Lisäksi tämä vaahtoaa hyvin ja levittyy loistavasti. Kanebon hiustenhoitotuotteet ovat muutenkin omien kokemuksieni perusteella olleet loistavia.
Tällä kertaa loppuneiden tuotteiden saalis näytti siis tältä. Kotiinpaluukin oli mukavaa, sillä kotona oli vastassa monen monta lopuillaan olevaa tuotetta.
Kuun vaihteessa tulossa muuten se paljon kaivattu yhteenveto kaikista tämänhetkisistä kosmetiikkavarastoistani!

Kommentit (3)

 1. Anonyymi

  Yhteenvetoa odottaen, en malta odottaa siihen saakka.

  Sait ymmärtämään ettei hyviä kosmetiikkatuotteita kannata säilyttää ja ihastella, vain käyttää reilusti pois.
  Vanhaksihan ne joka tapauksessa joskus menevät.

  • tiiiiiiia

   yhdyn edelliseen kommentoiojaan! Ennen jemmailin juuri niitä parhaita tuotteita, ettei ne vain ikinä loppuisi… Mutta niitähän saa kaupasta lisää!

 2. Anonyymi

  Hei!

  Ihan varsinaisesti aiheeseen liittymättä tuli mieleen, että oletko vielä jaksanut kierrättää tyhjät muovipurnukat energiajakeeseen? Muistelisin että olet joskus ainakin näin tehnyt?

  Itse olen vihdosta viimein tänä vuonna alkanut kunnolla kierrättämään ja kyllä vain tulee hyvä mieli, kun entistä kauemmin kestää että yksi "normaaliroskis" täyttyy 🙂

  Täytyy muuten sanoa, että olet minun ensimmäinen tavaranvähennysidolini. Muistan kun luin haaveestasi mahduttaa tavarasi matkalaukkuun ja siitä se idea sitten lähti minulla. Kosmetiikka ei ole ikinä ollut ongelma mutta kaikkea muuta onkin löytynyt sitten senkin edestä. Koko ajan yksinkertaisempaan ollaan menossa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *