Työkuulumisia: korealaisella kosmetiikalla täytetyt I Love Me -messut

Kulunut vuoteni on ollut kaikella tapaa korealaisella kosmetiikalla täytetty. Paitsi että korealainen kosmetiikka näkyy blogissani ja vapaa-ajallani, on se tietysti näkynyt paljon myös meillä töissä. Olemme saaneet lisätä valikoimaamme useita uusia korealaisia tuotemerkkejä ja niitä on tulossa vielä monia. Sen lisäksi olen paljastanut, että tämä vuosi on kulunut korealaiseen kosmetiikkaan liittyvää kirjaa työstäen ja nyt syksyn tullen on tiedossa vielä jotain muutakin jännää aiheen ympäriltä.

Ostolakossa I Love Me messut K-Beauty

Pääsen nimittäin mukaan I Love Me -messuille, sillä tiimimme tuli töissä alkuvuodesta siihen tulokseen, että Elevenin on vihdoin aika ottaa niille osaa. Voin sanoa, että kun ajatus heitettiin ulos ääneen, oli ensimmäinen reaktioni kiljua kauhusta ja stressaannuin jo valmiiksi. Onneksi minulla on maailman paras Suomi-tiimi, joka otti messujärjestelyt hoitaakseen ja myönnän, että olen lähinnä päässyt nauttimaan homman parhaista paloista: etukäteisestä ideoinnista ja sitten lokakuussa messupisteellä häärimisestä.

Messupisteen teema valikoitui todella helposti, sillä lähdemme messuille tietysti korealaisella kosmetiikalla, joka on verkkokauppamme suosituin tuotekategoria.*

Ostolakossa I Love Me messut K-Beauty

Kollegani ovat suunnitelleet meille aivan huikean pisteen ja olen erityisen innoissani, että pääsemme siellä jakamaan kangasnaamioiden riemua oikein kunnolla. Messupisteellämme myydään nimittäin kangasnaamioita eurolla, eli aivan huikean edulliseen hintaan. Meillä onkin ollut kova matikkariihi menossa kun olemme laskeneet, millaisilla määrillä messuille lähdetään ja kuinka monta naamiota messujen aikana on edes mahdollista rahastaa korttilaitteilla ja mikä on logistiikan kannalta mahdollista. Jos siis käytte messuilla, niin suosittelen ehdottomasti pisteellämme pyörähtämistä!

Messut ovat myös täydellinen paikka levittää nimenomaan korealaisen kosmetiikan tietoutta ja sehän on juuri sitä, mitä minä rakastan. Kuten tiedätte, voisin jutella aiheesta melkolailla loputtomiin ja noilla messuilla pääsenkin sitä jo aika hyvin tekemään. Ihanat kollegani nimittäin varmistivat minulle useamman puheripulihetken K-Beautyn parissa ja saan pitää messupisteellämme paitsi demohetkiä kangasnaamioiden käytöstä ja siihen liittyvistä vinkeistä, mutta myös käydä läpi koko korealaisen ihonhoitorutiinin, juttella korealaisen kosmetiikan aktiiviaineista, esitellä korealaisia tuotteita täydelliseen meikkipohjaan sekä jakaa parhaita vinkkejä ihon tehokosteutukseen. Sainpa vielä oman puheenvuoron messulavallakin, jolla pääsen selventämään kiinnostuneille, miksi korealainen kosmetiikka on nyt niin suosittua.

Lisätietoa messujen ohjelmastamme voi lukea täältä.

Ostolakossa I Love Me messut K-Beauty

Täällä siis valmistaudutaan messuihin innolla, mutta kieltämättä hieman stressaten. En kuitenkaan voi kuin kiittää luojaa, että päävetovastuu messujen järjestämisestä ei ole minulla. Tällaisina hetkinä on aivan erityisen onnellinen, että on onnistunut saamaan kasaan aivan erityisen hyvän tiimin, jonka voi aina luottaa hoitavan asiat jopa itseään paremmin.

Tällä hetkellä mielessäni pyörii vielä yksi korealaiseen kosmetiikkaan liittyvä kysymys: bookkaisinko tänäkin vuonna lennot ja hotellin Souliin, jossa on lokakuussa valtavat korealaisen kosmetiikan messut? Kävin messuilla viime vuonna ensimmäistä kertaa ja kaksi viikkoa Soulissa olivat aivan huikeita, joten mieleni tekisi kovasti tehdä sama uudelleen, mutta juuri nyt tuntuu niin ihanalta vain olla kotona, että en ole varma, jaksanko lähteä yksin reissuun.

Ostolakossa I Love Me messut K-Beauty

Houkutus on kuitenkin suuri, sillä reissu Souliin on täydellinen tilaisuus ammentaa viimeisimmät trendit Koreasta. K-Beauty Expo on kuitenkin juuri I Love Me -messuja edeltävänä viikonloppuna, joten olen hieman epävarma, kuinka hyvin jaksan messujen ja paluulennon jälkeen vielä hoitaa messuja Suomessa, eli taidan miettiä asiaa vielä pari päivää. Minimalistiminäni huutaa myös hieman kauhusta, sillä tiedän, että tuliaisena Soulista mukanani kotiutuisi varmasti jälleen matkalaukullinen korealaista kosmetiikkaa…

Postauksen kuvat ovat muuten ihanasta CREE’MARE-kosmetiikkamyymälästä, josta hullaannuin viime syksynä Etelä-Koreassa käydessäni ja johon tekee kovasti mieli näitä kuvia katsellessa palata tarkastamaan, mikä juuri nyt on erityisen trendikästä. Taitaa olla, että lennot ja hotelli lähtevät sitten ehkä kuitenkin bookkaukseen jo tänään illalla…

Ostolakossa I Love Me messut K-Beauty

Kuka on tulossa I Love Me -messuille ja nähdäänkö siellä?


Lue myös:

Suosikkipaikka Soulissa: Innisfree Green Café

Miksi eteläkorealaisilla on pakkomielle kauneuteen?

Paras paikka shoppailla kosmetiikkaa Soulissa: Garosu-gil

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

Kommentit (22)
  1. Pohdin että on varmasti aika pakko tulla messuille, mutta nyt taisi vahvistua se että sinne on vaan päästävä.
    Oletko siellä kaikkina päivinä, vai vaan jonain tiettynä päivänä?

    1. Olen pisteellämme kaikkina kolmena päivänä hääräämässä. Toivottavasti nähdään! 🙂

  2. Oi ihana kuulla että messuille saadaan vihdoin korealaista kosmetiikkaa 😀 Viime vuonna oli Whamisa mutta olen tässä viimeiset kolme vuotta kärkkynyt milloin k-beauty saadaan enemmän esille. Olen siis tulossa messuille ja varmasti käyn Elevenin pisteelläkin pyörähtämässä ja vaihtamassa muutaman sanan 🙂

    1. Jes, kivaa jos tulet paikalle ja moikkaamaan! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *