Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tykkään lilasta muovista

Kuten kerroin, käytin viimeksi töissä ollessani loppuun töiden kautta saamani Lumenen uudehkon Berry Refresh -linjan mustikkaa sisältävän rauhoittavan suihkugeelin.
Halusin pyhittää tuotteelle oman postauksensa ehkä jopa hieman hassusta syystä: minä nimittäin pidän tuotteen pakkauksesta jotenkin ihan suunnattomasti!
Pakkaus on jollain tapaa maailman tylsin, mutta silti niin ihana. Tummansininen yhdessä lilan kanssa on ihana yhdistelmä!
Pakkauksen muovi on myös sopivan pehmeää…
Suihkugeelinäkin tämä oli mukava tuote. 
Juuri sopivan pesevä, muttei yhtään liian pesevä. 
Tuoksu ei tosin ole minusta niin herkullisen mustikkainen kuin olisin toivonut, mutta se menettelee kyllä. 
Minusta Berry Refresh -vartalonhoitolinjan tuotteet ovat ylipäätänsäkin olleet kaikki mukavia yllätyksiä ja tykkään siitä, kuinka ihanan värisiin pakkauksiin ne on pakattu. Värikkäitä, mutta tyylikkäitä!
Oletteko kokeilleet tämän suihkugeelin tai muita Berry Refresh -tuotteita?

Kommentit (4)

 1. Iita

  Blogisi on aivan ihana! Vihdoinkin blogi, jonka tuote-esittelyihin voi luottaa! Olet niin ihailtavan suorasanainen ja "avaat" näiden tuotteiden taustoja meille tumpeloille, kiitos!

 2. jii

  Mä en kans tykännyt ton suihkugeelin tuoksusta enkä saman linjan käsivoiteestakaan, ensin käsivoiteen tuoksu ihastutti purkista tuoksuteltuna, mutta kun testasin käsiin niin vähän ajan päästä tuoksu alkoi ällöttämään…

 3. Anonyymi

  Heippa!

  Oletko tutustunut Malu Wilz -sarjaan, erityisesti Pure Nature linjaan? Mitä olet mieltä? 🙂

  – Maisa

 4. Anonyymi

  Vähän turhan ällö on tuo tuoksu noissa tuotteissa tosiaan. Inhottaa myös, että suihkugeeleissä ja käsirasvoissa yms täytyy olla väriaineita, tuossakin suihkugeelissä samaa violettiväriä kuin hopeashampoissa, yhhh…

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *