Tyhjennän asuntoni, koska…

Nyt voisi olla aika nostaa kissa pöydälle, kun niin moni on kuitenkin nähnyt sen huoneessa kiertelevän.
Kuten on käynyt ilmi, olen asunnoton kesän ajan, mutta mitäs kesän jälkeen?

Kyllä minä tiedän, että te olette jo pitkään tieneet, mitä kesän lopussa tapahtuu.

Kyllä te olette ihan oikein arvanneet.

Jep, minä muutan.

Muutan ihan kunnolla.


(Kuva täältä.)

Aivan, Lontooseen!

Kun kesällä valmistuva Englantilaistunut Herrasmieheni sai työtarjouksen Lontoosta, en ollut missään tapauksessa mitään muuta kuin kannustava asian suhteen. Lontoo on kaupunki, jonne olen yli kymmenen vuotta halunnut muuttaa edes hetkeksi ja kun syksyllä tuli lausuttua ääneen vaihtoehto, että muuttaisimme Lontooseen yhdessä, en ole enää mitään muuta sen koommin miettinytkään.

Olen aina halunnut kokea Lontoon asumalla siellä ja mikä olisikaan täydellisempi tapa päästä Lontoon tunnelmaan kuin saada kokea ja jakaa se yhdessä sen rakkaimman ihmisen kanssa!

Muutan siis elokuun lopulla Lontooseen.

Tulen kuitenkin yhä edelleen käymään nykyisessä työssäni, sillä kymmenen päivän työ- ja vapaarytmi mahdollistavat asumisen melko kaukanakin ja näin halpalentoyhtiöiden aikakaudella on taloudellisesti kannattavempaa pysyä nykyisessä työpaikassani kun vaihtaa vastaaviin hommiin Lontooseen. Sitäpaitsi olen muutenkin kotoisin lentokentän kulmilta, eli majoittajia löytyy tarvittaessa.

Voiko olla täydellisempää kosmetiikkafriikin elämää, kuin saada kokea jatkuvasti Lontoon, Helsingin ja Tukholman kosmetiikkatarjonta laivan ja lentokenttien tax free -myymälöillä höystettynä!

Takaan, että Lontoo-aiheisia postauksia tulee tipahtelemaan niin pitkin kesää kuin varmasti varsinkin syksyn tullen.

Mitäs sanotte?

Kommentit (82)
  1. Kätsy Kissa
    26.4.2012, 16:05

    Vau! Mä oon onnellinen sun puolesta! Pääset elämään unelmaasi 🙂 Melkonen kosmetiikkafriikin tilaisuus kyllä tuo Lontoo-Helsinki-Tukholma-Tax-Free ydistelmä 😀 Eläisin varmaan yli varojeni..

  2. Petra Pauliina
    26.4.2012, 16:07

    Hienoja uutisia!! 🙂 Mulla on myös joku Lontoo-fiksaatio: haluaisin kovasti sinne asumaan edes hetkeksi, tai no, ensin lomakin voisi olla ihan jees… Mielenkiinnolla jään odottamaan Lontoo-postauksia :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *