Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tutkittavana ruotsalainen Glossybox

Asuessani Lontoossa tilasin puolen vuoden ajan Glossybox-meikkilaatikkoa. Idea laatikolla oli sama kun suomalaisessa LivBoxissa, mutta sen sisältö ilahdutti minua yleensä suomiversiota enemmän, sillä laatikko sisälsi usein minulle entuudestaan totaalisen tuntemattomia tuotteita. (LivBoxia blogin kautta vastaanottaessani koin harvemmin mitään supererityisiä innostuksen hetkiä boksia avatessani.)

Sain ruotsalaisjuttujeni kautta tilaisuuden tutustua kertaluontoisesti myös ruotsalaisten Glossyboxiin, joka oli vaikuttanut minusta varsin kivalta jutulta. Ruotsin Glossybox toimittaa boksejaan valitettavasti vain Ruotsiin, mutta halusin silti päästä vilauttamaan teille, miltä maaliskuun boksi Ruotsissa näytti – onhan toisten maisten bokseihin aina mukavaa päästä kurkkimaan!

Glossybox Sverige

Glossybox toimitetaan erillisessä pahvilaatikossa, jonka sisällä on varsinainen Glossybox ja Glossyboxin oma lehti. Minusta tuo erityinen Glossybox-lehti on aivan ihana juttu, sillä siihen mahtuu mukaan kaikenlaista juttua ja toimituksellista sisältöä myös muistakin kun vain itse boksin tuotteista. Pidän siitä, että varsinainen Glossybox on kaunis laatikko, jota voi käyttää myös uudelleen muussa tarkoituksessa, mutta oli hieman tylsää, että sitä suojaava pahvilaatikko revitään auki eikä sitä puolestaan voi enää kunnolla käyttää uudelleen.

Glossybox Sverige

Suloisen vaaleanpunaisen boksin sisältä paljastuivat tällaiset tuotteet:

Glossybox Sverige

Ensivilkaisulla boksin sisältö ei ainakaan mitenkään erityisesti valloittanut, vaikka sen sisältö toki toikin rahoille vastinetta. Laatikossa oli melko tasapainoinen kokonaisuus helpistuotteita ja hieman arvokkaampiakin tuotteita. Doven ja Pepsodentin tuotteet olivat hieman njääh ja tuntuivat turhalta boksin täytteeltä ensin, mutta toisaalta matkakokoiset tuotteet ovat ainä käteviä enkä muuten välttämättä tulisi testanneeksi Doven hiustuotteita liiemmin.

Glossybox Sverige

Puolet boksin sisällöstä oli minulle aivan uusia merkkejä. Luxie Beautysta en ollut koskaan kuullutkaan, joten merkin viistopäinen meikkisivellin lähtee kiinnostuksella kokeiluun. Hot Makeupista en myöskään ollut koskaan ennen kuullut, mutta epäilen, etteivät sen taivuttimet istu silmieni malliin erityisen hyvin.

Glossybox Sverige

Myös Emité Make Up oli minulle täysin tuntematon merkki, mutta vaikka boksi sisälsikin sen vedenkestävän Artist Lashes Mascran, josta en usko tulevan suosikkiani on silti mukavaa päästä tutustumaan aivan uuteen tuotemerkkiin.

Glossybox Sverige

Boksin mukana tuli myös hauska tarjouskuponki. Kupongilla saa veloituksetta vartin Strobing-opastuksen Make Up Storen myyntipisteessä. Voi olla, että jätän oman kuponkini käyttämättä, mutta markkinointimielessä tällainen kuponki oli aivan loistava keksintö Make Up Storelta.

Glossybox Sverige

Ruotsalaisella boksilla on hintaa 139 kruunua eli n. 15 euroa (LivBox kustantaa 16,90 euroa), mikä on minusta ihan ok hinta tälle laatikolle. Boksin sisältö oli kiinnostava, mutta minulle ei silti tullut erityistä himoa alkaa tilata sitä itselleni. Pääsen jo töiden kautta tekemään jonkun verran tuttavuutta minulle uusien tuotemerkkien kanssa ja jos vaan pidän silmäni päivittäin kunnolla auki bongaan jatkuvasti jotain uutta. Voi kuitenkin olla, että laitan Glossyboxin verkkosivuston hieman tarkkailuun tutkiakseni, mitä bokseista paljastuu ja saatan myöhemmin harkita niiden tilaamista…
Glossybox Sverige

Tilaatteko te jotain vastaavaa boksia?

Boksi saatu töiden kautta.

Kommentit (7)

 1. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi

  Tuli hiukan livbox-fiilikset hammastahnasta ja Doven hiustuotteista :D. Tämä sisältö ei ainakaan vakuuttanut, mutta olisi mielenkiintoista nähdä näitä lisää 🙂

 2. Tiina

  Menisi täydestä livboxina, odotin ensin että boxi varmaan on paljon mielenkiintoisempi mitä suomen versiot. Livbox on useimmiten hyvä, mutta saisivat nyt keksiä jo vaihtelua kunnolla 🙂

 3. SiniV

  Heippa 🙂 Tulit maininneeksi, etteivät nuo ripsen taivuttimet sovi luultavasti silmäsi muotoon. Tartuin tuohon, kun itseni on hirveän hankalaa löytää hyviä, sopivalla kaarevuudella olevia ripsentaivuttimia. Omistan vanhat (muistaakseni Seppälästä ostetut), mutta uusia yhtä loivia ripsentaivuttimia en löydä mistään! Onko sinulla vinkkejä, oletko enemmän perehtynyt ripsentaivuttimien kaarevuusasteisiin ja tietäisit loivempia malleja :D?

 4. Marisa Kallioinen

  ”LivBoxia blogin kautta vastaanottaessani koin harvemmin mitään supererityisiä innostuksen hetkiä boksia avatessani”. Tämä kommenttisi vahvistaa käsitykseni bloggaajista sen suhteen, että vaikka ovista ja ikkunoista tulee ILMAISTA tavaraa, siitä on silti vara valittaa. Vertauksesi eri boxien välillä on tervetullutta. Olen kuitenkin ymmärtänyt, että ” kunnon bloggaaja” ei vastaanota tai esittele tuotetta, jonka takana ei itse ole. Eikö sen kuulu olla myös niin, ettei tuotetta moitita, vaikkei se miellytä? Livbox ( tai mikä tahansa box) on iloinen yllätys saajalleen, vaikkei siinä kaikki aina olisi ihan oman maun mukaan?

  • Virve

   Tarkennuksena mielipiteeseeni, että boksi sisälsi kyllä useimmiten ihan kivoja tuotteita, jotka tulivat kyllä käyttöön ja boksin avaaminen oli aina yhtä jännittävää, mutta harvemmin se sisäsi niitä ”Oi, vitsi, mikä tää on, onpa mieletön!” -tuotteita, joita hard core -kosmetiikkafriikki kaipaa. 🙂

  • krista

   En ole blogaaja, mutta itse kammoan turhakkeita. Ahdistaa ajatuskin siitä, että minulle lähetettäisiin tuotteita joista en pidä/en tarvitse, ja joista olisin itse maksanut. Lahjaideana varmasti kiva jollekin, jonka tietää arvostavan. Itse en haluaisi maksaa tällaisista yllätyksistä, jotka kuitenkin ovat markkinointia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *