Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Turvallista ja ihanaa

Käytin jonkin aikaa sitten loppuun Lumenen uudistuneen Vitamin C+ -linjan Kirkastavan tehohoidon.

Jos jollakin on kokemuksia Lumenen nykyisestä tai vanhasta kaksifaasisesta Energisoivasta tehohoidosta (ennen Energy Cocktailin nimellä), niin tämä tuote ei ole tunnultaan yhtään niin kuin ne. Harva jo valmiiksi rasvaisuuteen taipuvaisen ihon omistava tahtoisikaan lykätä lisää rasvaa iholleen!

Siinä missä Energisoiva tehohoito on öljyisempi (eikä nykyinen versio enää muuten edes ole niin öljyinen kuin edeltäjänsä ovat aikoinaan olleet), ei tämä ole ollenkaan sellainen. Päiväkäyttöön en tätä ottaisi, sillä ihon pinta jää hieman nahkean tahmaiseksi tämän jäljiltä, mutta yökäytössä tämä pelitti hoitovoiteen alla mainiosti.

Kirkastuksesta ja heleytyksestä on aina varsin hankala sanoa yhtään mitään, mutta ainakin tämä tuntui kosteuttavan ihoa ja sai ihon näyttämään ja tuntumaan hyvältä.

Lisäksi olen käyttänyt viimeaikoina saman linjan Heleyttävää yövoidetta, joka sekin jo vetelee viimeisiään.

Tästä yövoiteesta olen tykännyt todella, todella paljon! Tämä tuntuu mukavan täyteläiseltä ja kosteuttavalta, mutta imeytyy kuitenkin hyvin. Tämä jotenkin vaan tuntuu ja näyttää tekevän iholleni hyvää ja voisinkin käyttää tätä vaikka kuinka monta purkkia!

Tätä voin ehdottomasti suositella, jos tahdot hyvälaatuisen ja kosteuttavan yövoiteen!

Jotenkin minulla on todella lämmin suhde Lumenen tuotteisiin. Olin ennen tämänkin yövoiteen käyttöönottoa juuri tehnyt paljon pieniä kokeiluja useilla minulle uusilla tuotteilla, mutta kun otin tämän kokeilurumban jälkeen ensimmäistä kertaa käyttööni, tuli minulle jotenkin todella turvallinen ja kotoisa olo. Toki tuote oli minulle uusi tuttavuus (aiempaa kertakokeilua purkitetusta näytteestä lukuunottamatta), mutta silti minulle jotenkin vaan tuli sellainen turvallinen tunne tästä (kuten Lumenen ihonhoitotuotteista yleensäkin). Aivan kuin olisin ollut juuri ulkona pelottavassa myrkyssä ja päässyt sitten turvalliseen omaan kotiin, jossa ei tarvitse pelätä mitään ja kaikki on kivaa ja nautinnollista (pyykkäystä, imurointia ja ruuanlaittoa lukuunottamatta tietysti). Tiedättekö, sellainen hyvin luottavainen tunne? Samanlaista fiilistä en voisi ikinä kokea esimerkiksi L’orealin konsernin voiteiden kanssa.

Onko jollakin muulla näin lämmin ja luottavainen suhde Lumenen ihonhoitotuotteisiin?

Ja niin, oletteko muuten huomanneet, kuinka Lumenen tuotteiden luonnosta peräisin olevien raaka-aineiden pitoisuudet ovat viimeaikoina kohonneet? Asiasta on ryhdytty painamaan infoa pahvipakkausten kylkiin ja moni voide onkin yli 90 prosenttisesti peräisin luonnon raaka-aineista ja esimerkiksi Natural-linjan yövoide on 99 prosenttisesti luonnonmukainen! Ohhoh!

Miksikään luonnonkosmetiikkamerkiksihän Lumene ei ole pyrkimässä, mutta minusta on mukavaa, että sarja ottaa yleiset trendit huomioon tässäkin mielessä.

Kommentit (15)

 1. redshift

  Onko varmasti 99 prosenttisesti LUONNONMUKAINEN eli luomu? Eli ei pelkästään luonnollisista raaka-aineista tai muuta vastaavaa vaan luonnonmukaisesti tuotettu? Tuli jotenkin tosi epäileväinen olo, voiko se olla totta vai pieni ajatusvirhe 🙂

 2. juille

  Juurikin samanlainen lämmin suhde on minullakin Lumeneen. Tulee mieleen lapsuus ja äidin siniset Lumenen voidepurkit 🙂

 3. Janina

  http://psilovefashion.indiedays.com/2010/06/25/make-up-step-by-step/

  Tuon blogin Lintu on löytänyt vaikealle iholleen vastauksen BareMineralsilta, kuten olen niin monen monen muunkin kuullut löytävän. 🙂 Itse löysin myös tuotteen (virven suosittelemana, of course) ja täytyy myöntää, etten ikinä ole niin paljon kehuja saanut ihostani kuin silloin, kun käytän BM'n pohjaa. 🙂
  (välillä oikein harmittaa, että jemmoissa odottelee 7 normaalia meikkivoidetta, jotka pitäisi käyttää alta pois, kun saan tämän StarterKitin pikkupurkin käytettyä)

 4. Nimetön

  Anonyymi: Taxfree valikoima on aina sama kaikkialla (käsittääkseni) Diorin osalta ja eivät ainakaan näillä näkymin ole mitkään uutuudet tulossa. Extase Pinks ja esim. Incogniton uudistunut versio ovat uusimmat.

  Ulpu: Melko samoissa hinnoissa Suomen kanssa. Minulla on sellainen muistikuva, ettei tuota taida ainakaan Siljan valikoimista löytyä…? Vähän vielä joutuu joidenkin tuotteiden kohdalla miettimään, mitä on myynnissä siellä ja mitä maissa. 🙂

  Karoliina: Primeri ja mineraalipohja, kurkkaa esim. bareMinerals-postaukset. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Blush Overdone: Ok, en ole itse uskaltanut, mutta pitää varmasti kokeilla edes kerran laittaa päivälläkin. 🙂

  Sonia: Kiitos. 🙂

  Jenni: Ihana kuulla! 🙂

  Anonyymi: Ihanana nimitys, kanervatipat. 😉

  Anonyymi: Voih, en ole löytänyt vielä mitään vastaavaa, vaikka etsitty kyllä on. :S

  Janina: Olisi siis vaan rohkeasti pitänyt laittaa päivälläkin. Täytyy kokeilla, kun kerran muutama on jo näin kommentoinut. 🙂

  redshift: Anteeksi, tarkoitin tuolla siis raaka-aineiden olevan luonnonmukaisia, en tietenkään voi tietää niiden valmistusmenetelmistä yms. 🙂

  juille: 🙂

  Janina: Edelleen liputan tuon puolesta. Kiva kuulla muidenkin tykänneen. 🙂

 5. Veera

  Hei. Blogiasi on ollut todella mielenkiintoista lukea! Innoitit minua tilailemaan korealaisia ihonhoitotuotteita ja olen tässä blogiasi lueskellessa oppinut ihonhoidosta varmasti enemmän kuin koko elämäni aikana. Haluaisin kysyä että mitä mieltä olet siitä, jos oliiviöljyä käyttää ihon hoidossa? Onko tietoa siitä onko se jollain tasolla hyväksi tai onko jopa pahaksi iholle?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *