Turhamaisen pöhköpäistä onnea

Joskus onnen tunne voi olla hyvin materialistisista syistä syntyvä. Sellainen sallittakoon jokaiselle aina silloin tällöin ja sellainen tunne sallittakoon minullekin nyt.

Joskus onni nimittäin on useampi kaunis kosmetiikkapakkaus.

Kun tulee töihin ja hytissä odottaa pieni Dolce & Gabbanan pussukka, joka pitää sisällään kauniita kosmetiikkatuotteita, ei nainen voi kuin tulla hyvälle mielelle!

Huolimatta siitä, että hän on yrittänyt viime vuodet vähentää kosmetiikkatuotteidensa määrää.

Huolimatta siitä, että hän on juuri saanut kaikki meikkinsä mahtumaan hytin pöydällä nököttävään koriin.

Tai edes huolimatta siitä, etteivät itse tuotteet edes kiinnosta häntä yhtä kovasti kuin niiden kauniit pakkaukset, joita hän voisi ihastella vaikka kuinka ja kauan.

Joskus onni saa olla jotain ihan hassua, turhamaista, hömppää ja pöhköä!

Tuotteista tarkemmin lisää toiste!

Oletteko te kokeilleet Dolce & Gabbanan meikkejä?

Kommentit (9)
  1. Dolce & Gabbanan The Blush in Tan on ollut toivelistalla jo pitkään koska sitä hehkutetaan hyvin monessa blogissa. Tuote on kuulemma yksi parhaista ikinä kasvojen muotojen esille tuomiseen aurinkopuuterin omaisesti käytettäväksi (contour) vaikka onkin poskipunaksi tarkoitettu. Jos sellaiseen tuotteeseen törmäät itse, mielellään kuulisin sinun mielipiteen tuotteesta! 🙂

  2. En ole D&G:n meikkejä kokeillut mutta pakko sanoa tuosta materialismionnesta: ostin tänään itselleni kolmannen tangle teezerin<3 minulla on original, matkaversio ja nyt myös ihana oranssi salon elite-harja 🙂 viidentoista euron menetys on pieni paha verrattuna tähän onnen tunteeseen ja siihen kuinka nopeasti tuo täydellinen harja maksaa itsensä takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *