Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Turhamaisen pöhköpäistä onnea

Joskus onnen tunne voi olla hyvin materialistisista syistä syntyvä. Sellainen sallittakoon jokaiselle aina silloin tällöin ja sellainen tunne sallittakoon minullekin nyt.

Joskus onni nimittäin on useampi kaunis kosmetiikkapakkaus.

Kun tulee töihin ja hytissä odottaa pieni Dolce & Gabbanan pussukka, joka pitää sisällään kauniita kosmetiikkatuotteita, ei nainen voi kuin tulla hyvälle mielelle!

Huolimatta siitä, että hän on yrittänyt viime vuodet vähentää kosmetiikkatuotteidensa määrää.

Huolimatta siitä, että hän on juuri saanut kaikki meikkinsä mahtumaan hytin pöydällä nököttävään koriin.

Tai edes huolimatta siitä, etteivät itse tuotteet edes kiinnosta häntä yhtä kovasti kuin niiden kauniit pakkaukset, joita hän voisi ihastella vaikka kuinka ja kauan.

Joskus onni saa olla jotain ihan hassua, turhamaista, hömppää ja pöhköä!

Tuotteista tarkemmin lisää toiste!

Oletteko te kokeilleet Dolce & Gabbanan meikkejä?

Kommentit (9)

  1. Anonyymi

    En ole kokeillut enkä kokeile, ennen kuin ilmaiseksi jostain saisi. Mielestäni on aivan käsittämätöntä maksaa kosmetiikasta, kun laatua saa taatusti semihalvallakin! Olen huomannut että jotkut kalliimmat voiteet joiltain merkeistä voivat olla aavistuksen parempia kuin oma 5e maksava kasvovoiteeni, mutta koskaan en ole ymmärtänyt miksi "aavistuksen paremmasta" pitäisi maksaa 10kertainen hinta.

  2. Anonyymi

    Olen siis edellinen anonyymi ja lähetin vahingossa liian äkkiä :/. onko sulla kokemusta siitä tangle teezer -harjasta? meinaatko kokeilla :D?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *