Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tupla (vai kuitti?)

Lumene uudisti jonkun aikaa sitten puhdistustuotteensa ja siinä samalla naamionsa ja kuorintansakin. Tämän tempauksen seurauksena minulle tuli töistä käteen sarjan uusi Radiant Touch -linjan Kirkastava naamio & mikrokuorinta, joka on kaikille ihotyypeille sopiva tuplatuote.

Tuotetta voi käyttää joko pelkkänä naamiona tai kuorintana tai sitten kaikkein tehokkaimmin niiden yhdistelmänä.

Optimaalisimmillaan tuotetta käytetään niin, että se levitetään kasvojen ja kaulan iholle ja sen annetaan vaikuttaa naamiona kolmisen minuuttia, jonka jälkeen sitä pyöritellään kasvoilla kostutetuilla sormenpäillä kuorinnan tapaan. Lopuksi tuote huuhdotaan vedellä kasvoilta.

Minusta tässä on aikalailla täydellinen sisältö. Tämä siis sekä kuorii, puhdistaa että kosteuttaa. Siis kaikkea samaan aikaan! Tässä on paitsi kosteutta hyvin sitovia aineita ja ihoa pehmittäviä aineita, myös iholta rasvaisuutta imevää savea. Savea ei kuitenkaan ole liikaa suhteessa kosteuttaviin aineisiin, eli tämä ei jätä ihoa kiristäväksi tai kuivan tuntuiseksi.

Iho jäi tämän jäljiltä kuorituksi ja pehmeäksi sekä puhtaan tuntuiseksi eikä tosiaan ollenkaan kiristäväksi. Tykkäsin siis tuotteesta kovasti!

Tykkään myös itse ajatuksesta, että suurinta osaa Lumenen kosmetiikkatuotteista (varsinkin ihonhoitopuolella) voi jo alkaa sanoa lähestulkoon luonnonkosmetiikaksi. Lumene ei tee asiasta suurta numeroa eikä yritäkään olla täysin luonnonmukainen, sillä tuotteiden säilyvyys ja muut pienet asiat vaativat helposti hieman kemiallisiakin raaka-aineita, mutta silti esimerkiksi tämänkin tuotteen sisällöstä yli 95% on luonnonmukaisista raaka-aineista.

Oletteko te kokeilleet tätä tai muita Lumenen uudistuneita puhdistustuotteita jo?

Kommentit (16)

  1. redshift

    Osaatko sanoa kuinka monta prosenttia tuossa on vettä? Jääkö prosenttiakaan niitä luonnollisia aineksia? Ei oo syytäkään mainostaa, ellei sitten satu tuottamaan pääasiassa pullovettä 😛

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *