Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tulossa Suomeen…

Kuinka moni on kuullut sen ihanan huhun siitä ihanasta merkistä, joka ehkäpä ihanasti pyyhältää Suomeen? Ja kuinka ihanaa se olisikaan, jos se ihana huhu pitäisi ihanasti paikkansa?
Kyllä, se pitää. Se ihana Philosophy saapuu meille Suomeenkin vihdoin!
Philosphy on yksi Cotyn alla olevista ihonhoidonbrändeistä, joka on sulattanut niin minun kuin monen muunkin sydämen ihanilla tuotenimillään, herkullisilla tuoksuillaan ja noh, filosofiallaan.
Yksi brändin suurimmista hiteistä ovat ihanat suihkugeelit, jotka kantavat paitsi herkullisia nimiä, myös niiden mukaisia tuoksuja. 
Pakkauksille on tyypillistä myös se, ettei brändin nimi loista niissä isolla, vaan esimerkiksi jokainen suihkugeeli kantaa kyljessään nimensä mukaisen reseptin leivontaohjeineen.
Itse olen erityisen innostunut juurikin merkin suihkugeeleistä, jotka toimivat itseasiassa myös kylpyvaahtoina ja shampoina. Olen pessyt muutamilla hiuksiani niin reissussa kuin kokeilumielessä ja ne ovat pesseet hiukset hyvin, mutta eivät ole kuitenkaan olleet liian peseviä. Tuotteiden tuoksutkin ovat jääneet mukavan kevyesti hiuksiin hetkeksi ilman, että hiukset ovat kuitenkaan tuoksuneet koko päivää pullatamummolle tai minttusuklaalle. Sama pätee myös suihkuhetkiin ja vaahtokylpyihin, joiden aikana tuote kyllä tuoksuu, mutta joiden jälkeen tuoksu katoaa nopeasti.
Itse olen hankkinut omat Philosphyn tuotteeni lähinnä Englannista siellä asuessani ja sitä ennen nettikaupoista tilailemalla. Lähin mahdollisuus päästä Philosophyyn käsiksi on suomalaisesta näkökulmasta katsottuna tainnut olla Viking Grace, jossa tuotteet ovat olleet jo jonkun aikaa myynnissä.Onneksi tilanteeseen saadaan edistystä, kun tuotteet rantautuvat lähiaikoina Sokoksille ja Emotioneihin.
En tiedä vielä tarkemmin tuotevalikoimasta tai hinnoista, mutta kuun vaihteen jälkeen osaan minäkin jo kertoa teille enemmän. Sitä ennen Philosphya voi fiilistellä vaikkapa aiemmista Philosophy-postauksistani.
Kuka muu odottaa merkkiä innolla? Onko teillä aiempia kokemuksia merkin tuotteista? Oletteko tykänneet jostakin aivan erityisesti? Minä ainakin tutustuisin mielelläni lisää merkin kehuttuihin kasvojenhoitotuotteisiin.

Kommentit (14)

 1. Molli-Maija

  Odotan kyllä innolla. Meille Tampereen Sokokselle tulee maaliskuussa(?)
  Olen erittäin onnellinen tuleva sarjanhoitaja! 🙂

 2. bubbs

  Ooooh ihanaa! Ja miten ihanaa, että joku etähimottu tulee nyt aika kattavastikin tarjolle, eikä millään Bobbi Brown -tyyppisellä, eli varsin suppealla levityksellä.

 3. NarnianGirl

  Mikähän lienee hintataso Suomessa? Yleensä kaikki ihanat uutuussarjat ovat sikahintaisia…

 4. Sonia

  Ovat olleet myös Viikkarin Helsingistä lähtevillä laivoilla vuoden päivät. Voi että mä rakastan noita, kunpa tulisivat mahdollisimman kattavana sarjana Suomeen <3

 5. Anonyymi

  gracelta ostin sarjan kasvojen puhdistusaineen Purity 3-in 1, mieto miellyttävän kylpylämäinen tuoksu, vaaleankeltainen melko juokseva lotion -tyyppinen koostumus. Telsti lupaa että toimii ihon puhdistajana, mekin poistoon kasvoilta ja silmistä sekä kasvovetenä! Erittäin riittoisaa, jätti sekaihon puhtaaksi mutta ei yhtään kuivaksi, toisaalta ei mitenkään liian kosteutetuksi/öljyiseksi. Meikin poistoon silmistä ei täydellistä lopputulosta, eikä kaikki meikkivoiteet esim. blasco irronneet, perus lumenen ccc kyllä lähti. Iho jäi mattapintaiseksi, ja huokoset jotenkin pienenivät joten en käyttänyt kasvovettä tämän kanssa. Koska kuitenkin kaipaan tuotetta jolla stydimpikin meikkivoide irtoaa, ostan seuraavaksi toisen meikinpoistotuotteen. hinta muistaakseni 20-25e 240ml, klikkikorkki loistava, piti reissussakin kassin siistinä eikä sotannut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *