Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tulevaisuuden trendituote: Peel off -huulimeikkituote

Te tiedätte, kuinka intohimoisesti suhtaudun kosmetiikkainnovaatioihin. Niillä ei tarvitse olla mitään tekemistä järjen, käytännöllisyyden tai tarpeellisuuden kanssa, sillä yleensä vaan ajatus perinteisen tuotteen toteuttamisesta uudella tavalla riittää.

Peel off -kynsilakat ovat jo vanha juttu, eikö totta? Koska kuorimisidea on kuitenkin niin hauska, niin pidetään se ja siirretään se vaan toiseen tuotetyyppiin!

Saanko esitellä, tuleva kuuma trendi: peel off -huulimeikkituotteet!

Peel-off-lipgloss

Peel off lip stainit ja Peel off lip glossit ovat kovaa vauhtia tuloillaan oleva trendi-ilmiö. Niiden idea on vielä perinteisten pitkäestoisten huulimeikkituotteiden ja lip stainien idea astetta teknisemmälle linjalle.

Huulille levitetään kiiltomainen meikkituote, jonka annetaan kuivua niille 10 minuutin ajan. Siinä ajassa tuotteen väripigmentit imeytyvät lip stainin tapaan huulille ja tuote muodostaa huulien pinnalle kalvon. Kuivunut kalvo vetäistään huulilta pois ja jäljelle erittäin pitkäkestoinen huulimeikki.

Peel-off-lipgloss

Trendin on käsittääkseni aloittanut eteläkorealainen Berrisome My Lip Tint ja jos ette normaalisti jaksa katsoa YouTube-videoita niin kehotan, että tällä kertaa käytätte reilut kolme minuuttia ajastanne nähdäksenne, kuinka syvällisen tarkan mainoksen yhden huulimeikkituotteen ympärille voi rakentaa:

Nyt näitä peel offeja taitaa pikkuhiljaa alkaa tipahdella Euroopankin markkinoille (Cailynin versio esittelyssä täällä). Katsotaan, tuleeko tästä meillä ilmiötä!

Peel-off-lipgloss

Mitäs sanotte?

Kommentit (12)

  1. eekku

    yksi tämmöinen odottaa kaapissa mutta taidan arpoa kun en uskalla kokeilla

  2. Uutta ja jännää: itseruskettavat kulmasävytteet! – Kauneus & Terveys -blogit

    […] Muistatteko, kun jo jonkun aikaa sitten postasin teille huulisävytteistä, joiden nestemäinen koos… Lopputuloksena oli koko päivän kestävä huulisävy, jonka kanssa tahraamisesta tai huulimeikin levähtämisestä ei tarvinnut huolehtia. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *