Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tukkavinkit jakoon, niistä voi saada palkinnon

Meillä on otettu töissä tarkkailun alle uusi märäys. Tai itseasiassa määräys ei ole millään lailla uusi, mutta vanhasta määräyksestä on alettu pitää tiukasti kiinni. Ihan kirjaimellisesti.
Tämä siis tarkoittaa, ettei töihin ole enää myymälän aukioloaikoina asiaa hiukset auki.

Olen periaatteessa varustautunut tähän määräykseen paremmin kun hyvin:

Lisäksi minulta löytyy kymmeniä muita elektronisia ja ei-elektronisia hiusvempaimia, ponnarreita, pinnejä sekä pantoija ja oli kyseessä melkeinpä mikä tahansa muu hiusvempain tai vinkula, löytyy minulta yhdeksänkymmenen prosentin varmuudella myös sellainenkin.

Silti menen lähes jokapäivä töihin se surullisen kuuluisa hätäponnari päässäni lopulta.

Ai miksikö?

No siksi, etten osaa käyttää näitä tukassani. Tiedän teoriassa, mitä kaikkea voisin näillä tehdä, mutta käytäntö on ihan sulaa mahdottomuutta. Viimepassissa tappelin tuon hairagamin kanssa hytissäni yhtenä iltapäivänä puoli tuntia roikottaen lopulta päätäni sängyn reunan yli yrittäessäni rullailla vempainta tukkaani (tuloksetta) käsivarret maitohapoilla.

Yritän parhaillaan kasvattaa tukkaani. Tukkani on melko paksu, joten leikkautin jälleen paksun otsatukan keventääkseni muuta hiusmassaa. Pyysin kampaajaa myös keventelemään latvoja. Koska olen kuitenkin kasvatusvaiheessa, en tahdo ohennella latvoja liiaksi. Haaveenani on parikymmentä senttiä pidempi ja paksu hiuspehko.

Tukka on siis suora ja paksu ja siksi aika jämäkkä. Vaikka yritän värkätä siihen mitä, sojottaa jostakin suunnasta aina ylimääräisiä haituvia aivan väärään suuntaan tiukasti ja itsepäisesti.

Värkkään ja värkkään ja lopputulos on aina lopulta tämä tai joku tämän variaatio:

Harvassa ovat ne päivät, kun tukkani suostuu tekemään kanssani yhteistyötä ja asettumaan nätisti nutturalle. Jostain suunnasta sojottaa aina kuitenkin jotakin ylimääräistä, jota on mahdotonta saada hallittua.

Lopputulos on lähes poikkeuksetta itseasiassa lopulta aina tämä:

Puolet tukasta on menossa mukana ja puolet sitten järjestänyt omaa menoa.

Lopulta tukka on sotkuinen ja takkuinen (samoilla termeillä voisi kuvata myös ajatuksenjuoksuani tässä vaiheessa) ja heitän sen kiireessä pikaiselle ponnarille tai sotkuiselle nutturalle.

Alan kohta tulla siihen tulokseen, että joudun taistelemaan hätäponnarieni ja sotkunutturoideni kanssa ainakin vielä ensikesään, kunnes hiukseni ovat 10 cm pidemmät ja helpommin hallittavassa pituudessa. En kuitenkin tahtoisi homman menevän näin, joten ajattelin jälleen kerran kysyä apuanne.

Kertokaa parhaat kampausvinkkinne! Laittakaa kuvia, videoita, nettisivuja, ohjeita tai kirjoittakaa niin, että aasikin (tässä tapauksessa bloggaaja) ymmärtää!

Vinkkejä jakaneiden kesken arvotaan täysin aiheeseen liittymättömästi Marc Jacobsin uusin tuoksu Oh Lola EdP 50 ml.

Vinkkejä voi jakaa sunnuntaihin 13.11. klo 19 asti, jonka jälkeen arvon voittajan. Tällä kertaa parasta vinkkiä ei palkita, vaan jokainen vinkkinsä jättänyt osallistuu arvontaan. Muista siis jättää sähköpostiosoitteesi vinkkisi yhteyteen.

Ja kun vaan itse opin kontrolloimaan tätä tukkaani, lupaan yrittää myös tehdä teille kampauspostauksia!

Kommentit (136)

  1. Anonyymi

    With blogs like this around I don't even need website anymore.
    I can just visit here and see all the latest happenings
    in the world.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *