Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Trooppinen potku hiuksiin?

Tuo mainittu ihanuus loppui muutamia päiviä sitten ja päädyin taas tekemään vakioratkaisuni: kokeilemaan jotakin uutta.

Koska olen todellinen kosmetiikkaseikkailija, en vain voi tyytyä ostamaan vanhoja, jo hyväksi havaitsemiani tuotteita, vaan minun on aina kokeiltava jotain uutta. Mitäs jos jumitunkin johonkin melko hyvään ja siinä jumittaessani missaan jonkun mielettömyyden? Eihän se olisi sopivaa, joten olen aina matkalla kohti uusia kosmetiikkaseikkailuja.
Tällä kertaa seikkailut seisahtuivat L’orealin hiushyllyn kohdalle.
Olin nähnyt jo aiemmin merkiltä tulleen myyntiin muutaman erilaisen kuivashampoon ja jäin pohtimaan tuotteiden lupauksia ja vaikutuksia. Aikani niitä pohdittuani huomasin jälleen kahden tuotteen olevan sisällöltään lähes täysin identtiset ja meinasin jopa piruuttani ostaa molemmat vertailua varten, mutta tyydyin sitten vaan toiseen. Kokeilisin ensin sillä ja hankkisin sitten toisenkin, mikäli pitäisin siitä.
Kotiin päätyi mukaan Express Refress Invisible Dry Shampoo violetissa Volume Kick -versiossa. 
Tuote lupaa jo nimessään olla näkymätön, mitä tummahiuksisena tietysti arvostan. Ratkaisevana tekijänä välinnassa toimi nimi Volume Kick, sillä juuri sitä volumea hiukseni kaipaavat. 
Harmikseni tämä tosiaankin kuitenkin osoittautui käytössä vain kuivashampooksi eikä tuuheuttavasta potkusta ollut hiusten tyvessä tietoakaan. Lupauksensa mukaisesti tämä ei jättänyt tyveä valkoiseksi, mutta koska hain nimenomaan tyveen tekstuuria ja rakennetta antavaa tuotetta, ei tämä ollut minun juttuni.
Tuoksusta annan kuitenkin plussaa, sillä pakkaus lupaili jotain hurmaavan trooppista, mutta tuoksu on minusta enemmänkin mukavan kevyesti parfymoitu eikä loppujen lopuksi kuitenkaan liian vahva.
Tässä siis jälleen tuote niille, jotka tahtovat puhasta tunnetta, mutta eivät tahdo valkoista suihketta. Itse jatkan etsintöjäni Batisten tuuheuttavan kuivashampoon tyyppisiä tuotteita kartoittaen.
Oletteko te kokeilleet näitä L’orealin uudehkoja kuivashampoita? Mitä olette niistä tykänneet?

Kommentit (14)

  1. Anonyymi

    Haju aiheutti mulle järkyttävän päänsäryn ja kauheet aivastelut koko päivän ajaks. Puteli jääny melkeen täytenä tonne pyörimään.

  2. Minna

    Käytin sitkeen loppuun tuon pullon, vaikka ei siinä ollut muuta hyvää kuin tuoksu. Ei minkäännäköistä kohotusefektiä tapahtunut, ihan yhtä thjän kanssa-tuote.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *