Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The Triple Glory

Innostuin Englannissa käydessäni aivan suunnattomasti Soap & Gloryn tuotteista ja koska sarjan tuotteet sattuivat kaikeksi onnekseni olemaan Bootsissa juuri tarjouksessa ”ota kolme, maksa kaksi” (Englanti on muuten kimppatarjousten ja -alennusten luvattu maa oli sitten kyse kosmetiikasta, ruuasta tai ihan mistä tahansa) hamstrasin niitä hieman.

Tasaa kaikki

Koska tahdoin kokeilla sarjaa monipuolisesti, ostin etupäässä useampia tuotteita sisältäneitä settejä.

Varsinkin sarjan kroppatuotteet kiinnostivat minua suuresti, joten nappasin kokeiluuni esimerkiksi tällaisen setin:

Minusta Soap & Gloryn pakkaukset ovat aivan ihastuttavan houkuttelevia ja veikeitä.

Lisäksi rakastan näitä pieniä humoristisia tekstejä, joita pakkauksiin on painettu:

Butter Suite on kokoelma Soap & Gloryn bodybuttereita, joista jokainen on hieman erilainen.

Pakkauksessa oli kolme 150 ml purkkia.

Butter up -vartalovoi oli koostumuksesltaan todella täyteläinen ja se imeytyi iholle melko hyvin, mutta sen on nimenomaan tarkoituskin olla paksun rasvainen.

Tykkään itse suuresti siitä, ettei tämä kuivalle iholle tarkoitettu vartalovoi katoa iholle täysin vaan jää hieman tuntumaan rasvaisena ihon pinnalla. Ihosta tulee tämän käytön jäljiltä pehmeän ja ravitun tuntuinen ja jo yksi käyttökerta teki ihoni kuivimmille läikille ihmeitä. Tämä oli myös koostumukseltaan melko riittoisan tuntuinen.

Butter Up tuoksui jännän hedelmäiselle. Tuoksua on vaikeaa kuvailla, sillä se oli samaan aikaan sekä jotenkin pehmeä että kirpsakan hedelmäinen. Itse tykkäsin tuoksusta, mutta en ehkä jatkuvassa käytössä innostuisi siitä enää.

Toinen pakkauksessa tullut tuote oli The Daily Smooth Body Butter, joka oli myös tarkoitettu kuivalle iholle (kuten vartalovoit nyt yleensäkin tietysti).

Tämäkin on koostumukseltaan todella täyteläinen, mutta Butter Uppia ohuempi. Myös tämä kuitenkin kosteuttaa ihon ihanasti tehden siitä todella pehmeän.

Tämän koostumus ei ole aivan yhtä vartalovoimaista kuin Butter Upin vaan enemmän täyteläisen vartalovoiteen kaltaista.

The Daily Smoothissa on melko voimakas tuoksu, jonka uskoisin jakavan mielipiteitä. Minusta tuoksu oli alkuun hyvä, mutta alkoi pikkuhiljaa hieman tökkiä. Tämänkin tuoksua on vaikeaa kuvailla, sillä se on samaan aikaa jotenkin hieman makea ja hieman kookoksinen, mutta hyvin samantyyppinen kuin esimerkiksi The Body Shopin Shea Butter -vartalovoissa.

Koostumuksen puolesta voisin käyttää tätä jatkossakin, mutta tuoksun vuoksi taidan jatkossa jättää väliin. Jos joku kuitenkin ihastuu tuoksuun erityisesti (heitäkin on paljon), niin Soap & Gloryn Mist You Madly Body Spray tuoksuu samalle.

Kolmas pakkauksessa tullut vartalovoi on oma suosikkini varsinkin tuoksunsa puolesta. The Righteous Butterissa on sama ihastuttava tuoksu kuin hehkuttamassani merkin Easy Glisteningissä. Tuoksu on siis jotakuinkin Miss Dior Cherie EdP:n ja Chanelin Coco Mademoiselle EdP:n välimaastossa, mutta on ihan hitusen freesimpi.

Tämä versio on koostumukseltaan ohuempi kuin Butter Up, mutta on silti tarkoitettu nimenomaan erittäin kuivalle iholle.

The Righteous Butter on oma suosikkini, sillä se kosteuttaa ihon ihanan pehmeäksi, tuoksuu mitä herkullisimmalle ja tuntuu iholla ihanalta. Tuote ilmeytyy melko hyvin, mutta koska kyseessä tosiaan on todella kuivan ihon tuote, jää se iholle ihan hieman tuntumaan (vähemmän kuitenkin kuin Butter Up) .

Tämä on näistä kolmesta kokeilemastani vartalovoista ehdoton suosikkini paitsi ihanaakin ihanemman tuoksunsa, myös sopivan täyteläisen koostumuksensa puolesta. Tätä voisin käyttää vaikka kuinka monta purkkia!

Oletteko te kokeilleet Soap & Gloryn body buttereita? Oletteko tykänneet? Sarjan tuotteitahan myy tänne Suomeen esimerkiksi Asos ja suosikkibutterini näyttäisi olevan juuri tarjouksessakin jopa!

Kommentit (9)

 1. Irina

  Kävitkö nuuhkuttelemassa Jo Malonen tuoksuja Heathrowlla? Siellä on myös tosi hyvä MACin piste ja Bobbi Brownia hipelöin siellä aina myös. Kävitkö Lontoossa Selfridgellä? Niiden alakerta on todellinen kosmetiikkafriikin taivas! Superdrugit on yleensä vähän halvempia kuin Bootsit, mutta Bootsissa on paremmat kimppadiilit. Kannattaa ottaa Boots-card (tilaa se vaikka miehesi osoitteeseen) – sillä saa nimittäin tosi hyvin pisteitä ja sitä kautta "ilmaisia" tuotteita.

 2. oonis

  Soap and Gloryn Hand Food, paras käsirasva ikinä! tuoksuu just miss dior Cherieltä!

 3. Flicka

  Peaches and clean on ihan mahtava putsari mun naamalle! Muita tuotteita en ole kokeillut vaikka niitä olenkin hipelöinyt pitkään jokaisella Boots-reissulla. Hinta ja laatu kohtaa mukavasti, kivat purkit ja putsari oli pumppupullossa mikä on tosi iso plussa.

 4. Ava

  Näitä sai Thaimaasta kanssa. Mie rakastuin etenkin siihen kuorivaan, ananaksen tuoksuiseen suihkugeeliin (jonka nimeä en tietenkään enää muista, joten tästä oli varmaan tosi paljon hyötyä 🙂
  Nuiden paketit on kieltämättä ihan tosi suloisia.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *