Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Trendiaallon harjalla

Luonnollisten raaka-aineiden mainostaminen ja esiintuominen on trendikästä. Sen tietää niin kotimainen Lumene kun Lorealin luotsaama maailmanmerkki Biothermkin.

Olen hieman jälkijunassa säilytettyäni toissa lokakuussa lanseerattua Biothermin Skin Ergeticin yövoidettani lähes vuoden verran kaapissani ennen sen käyttöönottoa, mutta ei se mitään. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Skin Ergeticin yövoiteen jujuna on sen luonnonmukainen koostumus. Aineosista 97,5% on luonnollisia raaka-aineita, tuotteen tuoksu tulee vain ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista eikä koostumuksessa ole parabeneja, mineraaliöljyjä tai synteettisiä väriaineita. Kuulostaapa ekolta!

Voide on tarkoitettu etupäässä nuorille aikuisille, joiden iho näyttää samealta ja väsyneeltä stressin, kiireiden tai muuten vaan elämäntilanteen vuoksi. Voiteen luvataan sisältävän runsaasti luonnosta peräisin olevia antioksidantteja ja häivyttävän näkyviä väsymyksen merkkejä iholla.

Sisältö ei ole minusta millään lailla huono, sillä voiteessa on oikeasti kosteuttavia ja pehmentäviä aineosia. Kovin kärkeen ne mainostetut antioksidantit eivät tosin ole päässeet, mutta ei tämä mikään huonokaan tuote ole.

Linjan päivävoide tuoksuu syötävän hyvältä hedelmäkarkilta, mutta yövoide ei ole ihan niin herkku tuoksultaan. Kevyen hedelmäinen tuoksu siitäkin toki löytyy, mutta päivävoiteen haistamisen jälkeen yövoide tuntuu vaan tylsältä.

Oma ihoni oli tätä käyttäessäni keskialueelta rasvoittuva, mutta pinnalta kuiva, eli melko tyypillinen pintakuiva sekaiho. Voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille ja se imeytyikin iholle hyvin, mutta omalla ihollani sen kosteutustehot eivät aivan riittäneet ja lopulta päädyin käyttämään tämän loppuun päivävoiteena. Siinä hommassa voide ajoi hyvin asiansa ja imeytyi ja asettui mukavasti meikinkin alle.

En nyt sanoisi, että olisin huomannut mitään erityistä vaikutusta ihoni heleyteen, mutta toisaalta se ei minusta ennen käyttöönottoakaan ollut mitenkään samea.

En ole Biothermin voiteiden suuri fani, mutta myyn mielelläni merkin Skin Ergetic -linjaa asiakkaille. Voiteet ovat mielestäni sisällöiltään parempia kuin useammat samanhintaiset ja kalliimmat voiteet ja ne sopivat monien iholle.

Minulta löytyy kotoa vielä saman linjan itsesekoitettava tehoseerumi, jonka luultavasti pääsen pian vihdoin ottamaan käyttöön. Tuon tuotteen korkkaan suurella innolla!

Oletteko te tehneet tuttavuutta Biothermin Skin Ergetic -linjan tai muiden Biothermin tuotteiden kanssa?

Kommentit (8)

 1. Anonyymi

  Hei! Olisi mukava kuulla, mitä pidät Malu Wilzin kosmetiikasta ja varsinkin ihonhoitotuotteista 🙂

 2. Anonyymi

  Voi, tota haluisin kokeilla ja kuulostais mun tarpeisiin vastaavalta. 🙂 Harmi että kaapeissa on…. noh, "muutama" rasva jo, katellaan vähän myöhemmin. 😀

  Oon käyttäny paljonkin Biothermin tuotteita, sekä kasvoille, vartalolle, deodoranttia, tuoksuja ja aurinkosuojaa. Kasvoille oon käyttäny muistaakseni vaan Aquasource-, Biosource- ja Biosensitive -tuotteita. Ne on aika perushyvää kamaa, tykkään kyllä, vaikkeivät suurimmaksi osaksi mitään kovin ihmeellistä teekään. 🙂

  Suosikkejani on kosteuttava ja energisoiva seerumi, Biosensitive-kasvovoide ja Lait Corporel -vartalovoide, ne on kaikki i-ha-ni-a. 🙂

  -Mari-

 3. Anonyymi

  Ainakin Biothermin vaaleanpunaisissa puteleissa olevat kosteuttavat puhdistusmaito ja kasvovesi ovat tosi hyviä ja luottotuotteitani.

  Ihotyyppi atooppinen, superkuiva ja herkkä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *