Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Trendi: Beautyblender matkustaa

Nyt kun kesäloma on kovaa vauhtia lähestymässä niin ajattelin esitellä teille maailmalla jo alkaneen ilmiön, jota jokainen voi tulevan kesän lomakuvissaan alkaa itsekin viljellä.

Tämä ilmiö on astetta sivistyneempi kun se miehisten nyyttikestien järjestämien lomakuvan reunalle Nutscaping-trendin merkeissä. Tässä trendissä lomakuviin nimittäin otetaan mukaan ympäri maailmaa matkustavat Beautyblenderit.

beautyblenderworldtour

#beuatyblenderworldtour-tägillä merkityt kuvat ovat jo pienen hetken levinneet Instagramissa. Kuvien idea on selkeä: hurmaava Beautyblender-meikkisieni otetaan mukaan matkalle ja viedään ihastelemaan milloin mitäkin nähtävyyttä tai katselemaan upeita maisemia. Tilanne ikuistetaan kameralle ja jaetaan tietysti supersuositussa kuvapalvelussa.

beautyblenderworldtour

Sieni on ikuistettu mm. niin Veneziassa, Dubaissa kuin Lontoossakin seikkailemassa ja sen maailmankiertuetrendi näyttää olevan vasta aluillaan.

En tiedä teidän suhteestanne Beautyblenderiin, mutta minulla ainakin on eräs kollega, jolta löytyvät kaikki mahdolliset Beautyblender-tuotteet kaikissa mahdollisissa värisävyissä ja hän innostui näistä lomakuvista täysin…
beautyblenderworldtour

En myöskään tiedä, onko minulla nyt näiden kuvien ja tämän jutun kirjoittamisen jälkeen jo suoranainen velvollisuus ottaa Beautyblenderini mukaan Tokioon ja yrittää napata oma paras/hauskin/kaunein/kornein Beatyblender-matkakuva.

beautyblenderworldtour

Joko näette itsenne kuvaamassa Beautyblenderiä tulevana kesänä maailman turuilla ja toreilla?

Lisää aiheesta täällä.

Kommentit (2)

  1. mrs

    Pari kaveria rehasi ulkomailla mukana Linna-shampoopulloa ja otti siitä kuvia eri paikoissa. 😀

    • Virve

      Haaahhaa, ihan mahtavaa! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *