Too Faced -shoppailuvinkki: Selfridges toimittaa Suomeen

Käsi ylös jos ketuttaa, ettei esimerkiksi Too Faced– tai It Cosmetics -tuotteita saa Suomesta!

Molempien merkkien metsästys Suomeen on varsin hankalaa, joten haluaisin jakaa sen parhaimman shoppailuvinkin, joka on paljon näppärämpi vaihtoehto kuin esimerkiksi Too Faced -tuotteiden perässä Ruotsiin risteily. Tämä on monien suomalaisten kosmetiikkabloggareiden ja kosmetiikka-addiktien suosima shoppailupaikka, josta sain itse alunperin vinkin eräältä lukijaltani mainittuani Too Faced -tuotteiden hankalasta saatavuudesta Suomeen.

Too Faced Better than Sex Mascara

Brittiläinen Selfridges-tavaratalo toimittaa nimittäin Suomeen ja tavaratalon tuotevalikoimaan kuuluvat mm. Too Faced- ja It Cosmetics-tuotteet.

Ylellisenä Lontoon Oxford Streetin ostosparatiisina tunnetun tavaratalon tuotevalikoima on muutenkin aivan valtava ja sieltä voi bongata vaikka mitä kiinnostavia tuotteita sekä tuotemerkkejä (mm. myös Laura Mercier, Charlotte Tilbury, NARS, Trish McEvoy, Huda Beauty, Tom Ford, SUQQU, Illamasqua ja Aerin)  ja  ja nykyään jopa monia korealaisiakin kosmetiikkatuotteita (kuten esimerkiksi Skinmiso ja Neogen). Voisikin sanoa, että Selfridges tarjoaa melko lailla täydellisen valikoiman kosmetiikkaa, johon on Suomesta ollut hieman hankalaa päästä käsiksi.

Selfridges toimittaa Suomeen postikulut

Muutamia tuotemerkkejä kuten Louboutinin kosmetiikkatuotteita tai Jo Malonen tuoksuja ei toimiteta Suomeen, mutta suurinta osaa tuotteista toimitetaan Suomeen kuitenkin. Tuotteiden saatavuuden Suomeen voi tarkistaa menemällä tuotetietoihin ja avaamalla sieltä Delivery & Returns -välilehden, jossa lukee lentokoneen kuvan alla ”Unavailable for international” mikäli tuotetta ei toimiteta Brittien ulkopuolelle.

Kuva oxfordstreet.co.uk/ Andrew Meredith.
Kuva oxfordstreet.co.uk/ Andrew Meredith.

Selfridgesiltä tilattaessa postikulut voivat näyttää ensivilkaisulla suolaisilta, sillä niiden hinnaksi on määritelty 15 puntaa. Hommassa on kuitenkin pieni jippo, jonka hyödyntäminen avaa suoranaiset taivaan portit.

Liittymällä vuodeksi Selfridges Plus -jäseneksi tuolla samaisella 15 punnan hinnalla, saa kaikki tilauksensa niiden loppusummasta riippumatta aina kotiin postikuluitta! Toimitustapana on DHL ja olen kuullut, että lähetykset ovat tavallisesti Suomessa kolmessa arkipäivässä.  Ylimääräisiä kuluja ei tarvitse tietenkään pelätä, sillä tavarat tulevat Iso-Britanniasta, joka nyt vielä ainakin toistaiseksi kuuluu EU:hun.

Melko mieletöntä, vai mitä?

Selfridges toimittaa suomeen

Joko joku on tilannut Selfridgesiltä Suomeen?

Edit: Nykyään Too Faced -tuotteita voi tilata Suomeen myös Cult Beauty -verkkokaupasta. Aiheesta löytyy lisää juttua tästä uudemmasta postauksestani.

Kommentit (13)
  1. Kiitos vinkistä, nyt taitaa tulla itselle samanlainen lasku kun siulla edellisessä postauksessa 😀

    1. Hahha, joo, tämän tiedon kanssa niin voi kyllä helposti käydä… 😀

  2. Ai jumaliste, johan pomppas! Nyt aukes tosiaan taivaan portit 😀 Kiitos vinkistä, taas!

    1. Joo, aivan mieletön valikoima ja jäseneksi liittyminenkin kirpaisee tosiaan vain kerran. Sen jälkeen saatavilla on se ihana valikoima, johon käsiksi pääsemisestä ja Oxford Streetin shoppailuparatiisista on täältä käsin voinut vain haaveilla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *