The Internet made me do it – Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Pääsin jälleen käyttämään lemppari tekosyytäni ”no kun kaikki muutkin” ostaessani Tukholman Sephorasta vähän aikaa sitten yhden meikkituotteen.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

En ihan taatusti ole ainoa, joka on havainnut tämän Too Faced -merkin Sweet Peach -luomiväripaletin ympärillä käyvän kuhinan.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Näin paletin Sephorassa heti sen ilmestyttyä, mutta ajattelin, etten tarvitsisi sitä. Toki se tuoksui persikalta ja näytti ihanalta, mutta enhän minä edes kauheasti vaihtele käyttämiäni luomivärisävyjä. Sehän menisi vain ihan hukkaan.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Sitten aloin nähdä palettia yhä enemmän Instagramissa. Jokaisella näytti olevan se ja jokainen teki sillä meikkejä. Jokainen kehtasi vieläpä kehua, miten ihana, laadukas ja monipuolinen se oli sekä mainita, kuinka he olivat sen hankkimisen jälkeen käyttänyt lähestulkoon vain ja yksinomaan sitä silmämeikkiensä luomiseen.

Olinhan minä toisaalta juuri siirtynyt silmämeikissä hieman turvallisuusalueeni ulkopuolelle tutustuttamalla itseni vaaleanpunaisiin luomiväreihin kevään 2017 trendin kunniaksi. Eikö tämä menisi hyvin sen jatkoksi?

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Piru vie, pakko se oli sitten hankkia.

Perustelin hankinnan itselleni pilkkomalla paletin mielessäni pienempiin osiin, joiden tarpeellisuus minun oli helppoa perustella itselleni.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Siis ensinnäkin nudesävyt olivat nimenomaan minun juttuni, joten kolmasosa paletista oli todella helposti perusteltu juttu. Mattaiset sävyt olivat laadultaan niin mielettömän pehmeitä, runsaspigmenttisiä ja tasaisesti levittyviä ettei ole tottakaan eivätkä helmiäishohtoisetkaan sävyt jääneet yhtään huonomiksi. Jokaisen sävyn laatu oli aivan loistava.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Paletin persikkaisuus asui vahvimmin sen keskivaiheilla, joka oli täynnä ihania herkkuja. Just Peachy, Bellini ja Candied Peach olivat niin uskomattoman ihanan näköisiä sävyjä, että ne olivat oikeastaan jo päällimäinen syy koko paletin hankinnalle. Hyvä oliivi ja pehmeät ruskean sävyt näyttivät sitä paitsi ihanilta niiden rinnalla.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Violettiset sävyt täydensivät kokonaisuutta ja sointuivat muihin sävyihin niin kauniisti, että niitä tulisi varmasti käytettyä. Ja Peach Pit varsinkin oli niiiin kaunis!

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Paletin mukana tuli inspiraatiota antava ideakortti, mutta kuten olen kertonut, ei minusta ole noudattamaan pikkutarkkoja ohjeita silmämeikkiä tehdessä, vaan sudin ja häivyttelen sävyjä sinne tänne ihan oman fiilikseni mukaan.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Paletin hankkiminen on tehnyt minulle hyvää, sillä se on pakottanut minut hieman kokeilevammaksi meikkaajaksi.

Too Faced Sweet Peach Palette

Kun tästä kerran on maksettu niin tätähän myös kätetään, ajattelee pihi suomalainen mieleni ja uskaltautuu sen kannustamana tekemään erilaisia värikokeiluja.

Too Faced Sweet Peach Palette

Silmiini onkin eksynyt viimeaikoina huomattavasti entistä monipuolisempia lookkeja, mikä on vain hyvästä ja piristää päivää.

Too Faced Sweet Peach Palette

En lähde valehtelemaan, että minua voisi edelleenkään kuitenkaan sen kummemmaksi väri-ilottelijaksi kutsua mitä silmämeikkeihini tulee, mutta jo pienikin nudesävyjen vivahteiden päivitys on minulle suuri juttu.

Too Faced Sweet Peach Palette

Minulla ei ole taiteellista silmää enkä jaksa edes yrittää kummempia luomivärikikkailuja, joten olen tykännyt siitä, että tällä paletilla on ollut helppoa saada luomille kaunis lopputulos pehmeästi levittyvien ja vaivatta häivyttyvien koostumusten sekä monipuolisten ja toisiinsa sointuvien sävyjen ansiosta.

Too Faced Sweet Peach Palette

Paletti onkin ollut sen hankkimisesta lähtien minullakin todella kovassa käytössä ja se on inspiroinut minua hyppäämään pois vakkarisävyissäni jumituksesta.

Too Faced Sweet Peach Palette - 1 (5)

Paletin sävyt ovat sopineet erityisesti omille sinivihreille silmilleni ja niillä on syntynyt sekä turvallisen kevyitä että minun asteikollani hieman kirkkaampiakin silmämeikkejä, joissa olen kuitenkin tuntenut oloni aina kotoisaksi. Tämä luomiväripaletti osoittautui siis juuri niin loistavaksi hankinnaksi kuin kaikki sen hehkuttivatkin olevan.

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Jos Too Faced Sweet Peach -luomiväripaletti houkuttelee, mutta tiedossa ei ole esimerkiksi Tukholman reissua, niin Too Faced -tuotteita voi tilata Suomeen Cult Beauty verkkokaupasta. Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection -luomiväripaletti löytyy myynnistä täältä.*

Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection

Joko teillä on oma Too Faced Sweet Peach Eye Shadow Collection -luomiväripaletti?

PS. En ole koskaan oikein oppinut Snapchatin käyttöä, mutta olen nyt vihdoin keksinyt Instagramin Instastoryn hienouden ja sen, kuinka kätevää sinne on päivittää reaaliajassa kosmetiikkafiilistelyjä kaikista uusista tuotteista! Sinne onkin tullut nyt viimeaikoina päiviteltyä joka päivä uusia tuotekokeiluja ja pikafiilistelyjä, joten jos viimeisimmät löytöni kiinnostavat niin varmista, että seuraat tiliäni Instassa: @virvevee.


Lue myös nämä postaukseni:

Kevään 2017 trendisävy vaaleanpunainen Too Faced Better Than Sex Mascara kokemuksia Linda Hallberg LH Cosmetics Infinitypalette kokemuksia

Kommentit (14)
 1. Mitkä sävyt!

  1. Joo, ihan mahtavat! 🙂

 2. Olen toistaiseksi (lue: loppukeväästä suunnitteilla olevaan Sephora-retkeen asti) onnistunut olemaan tilaamatta Sweet Peachia. Ja Chocolate Baria, joka on vieläkin kovemmassa kulttimaineessa oleva paletti ja myös lähdössä ehdottomasti Sephorasta mukaani…mutta muuten Too Faced-addiktioni on voimissaan huolimatta tuotteiden vaikeahkosta saatavuudesta. Poskipunat ja luomiväripaletit on erityisen ihania, mutta Sweet Peach-sarjan huulikiillot himottavat myös.
  Miksi tätä merkkiä ei saada Suomeen, eivätkö ne tahdo rahojani?

  1. Minä olen onnistunut välttelemään tuota Chocolate Baria tähän asti, mutta nyt tulut tämän myötä kauhea himo siihenkin. Voi olla, että sekin vielä kotiutuu… 😀

   Sephora on ilmeisesti onnistunut puhumaan todella kattavan yksinoikeuden näillä leveyspiireillä tuotteiden myyntiin. Todella harmi! Uskoisin johtuvan siitä, sillä en näe mitään muuta syytä, miksi joku isompi firma ei ole onnistunut muuten saamaan sitä itselleen Suomessa myyntiin. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *