Testissä Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Usein kun kehun jotain ripsiväriä, kysyy joku, löytyykö samasta ripsiväristä vedenkestävää versiota. Käytän itse tavallisesti aina vesiliukoisia, sillä ripsivärit eivät leviä minulla yleensä ja tykkään siitä, että vesiliukoinen ripsiväri on vaivattomampaa poistaa. Joistakin suosittelemistani ripsiväreistä voi löytyä vedenkestävä versio, mutta totuushan on aina, että saman ripsivärin vedenkestävä ja vesiliukoinen serkku ovat vain toistensa sisaruksia eivätkä identtisiä kaksosia.

Ripsivärin luoman lopputuloksen ratkaisee kolmen tekijän summa eli omat ripset, ripsiväriharja ja ripsivärimassa ja kun ripsiväri formuloidaan vedenkestäväksi, on sen massa ihan eri tavaraa kuin vesilukoisessa versiossa. Suurin ero vesiliukoisen ja vedenkestävän ripsivärin massoissa on tavallisesti se, että vedenkestävä ripsiväri on löysempää kuin vesiliukoinen, mikä puolestaan tarkoittaa, ettei sillä ole mahdollista taikoa hennoista ripsistä runsaita kovin helposti. Meidän hentoripsisten onkin suorastaan haastavaa löytää vedenkestävä maskara, joka kykenee samanlaisiin ihmeisiin kuin sen vesiliukoiset haastajat.

Ripsissä vesiliukoinen Too Faced Better Than Sex Mascara.

Oma ripsivärisuosikkini on jo pitkään ollut Too Faced Better Than Sex -ripsiväri, jolle olen antanut kehuja nimenomaan siitä, kuinka upeasti se rakentaa tuuheutta hentoihin ja harvoihin ripsiini onnistuen kuitenkin erottelemaan ne samalla aivan uskomattoman pikkutarkasti. Better Than Sex -ripsiväri ei tee ripsistä välittömästi tekoripsimäisen tuuheita, mutta sen pehmeää ja erottelevaa koostumusta on mahdollista kerrostaa näyttävien räpsyttimien aikaansaamiseksi.

Moni onkin pyytänyt, voisinko tehdä vertailupostauksen tavallisen Better Than Sex -ripsiväristä ja sen vedenkestävästä versiosta. Tänään siis muutamia ajatuksia ripsivärin vedenkestävästä versiosta, jonka kätevän minikoon ostin jo pidemmän aikaa sitten Sephorasta testiin.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Heti ensin on pakko sanoa, että rakastan kosmetiikkatuotteiden pieniä yksityiskohtia ja tässä sellainen juttu ovat ripsivärihylsyyn valetut, kohollaan olevat ”vesipisarat”, jotka tekevät pakkauksesta märän näköisen. Minusta ne ovat aivan mahtava yksityiskohta!

Sinistä hylsyään lukuunottamatta Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara on tietysti ulkoiseltan olemukseltaan muuten vesiliukoisen kaimansa kaltainen.  Ripsiväreissä on sama tiimalasimainen harja, mutta niiden luoma lopputulos ei ole keskenään aivan samanlainen.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Kuten vedenkestävissä ripsiväreissä yleensäkin, on Better Than Sex -ripsivärin vedenkestävässä versiossa vesiliukoista ripsiväriä löysempi koostumus. Se tarkoittaa heti sitä, ettei sillä ole mahdollista luoda samanlaista lopputulosta kuin vesiliukoisen ripsivärin täyteläisen voidemaisella koostumuksella. Koska omat ripseni ovat hennot ja harvat, on ripsivärin täyteläisyys kynnyskysymyksiä ja ratkaisevassa roolissa määrittämässä, voinko saada ripsivärillä runsaita, mutta siistiltä näyttäviä ripsiä.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Tavallisella Better Than Sex -ripsivärillä ensimmäinen ripsivärikerros näyttää aika kevyeltä ja niin se teki tälläkin. Sen jälkeen tavallisella versiolla on kuitenkin mahdollista jatkaa ripsivärin kerrostamista hyvinkin näyttävän, mutta silti ihanan tarkasti erotellun lopputuloksen luomiseksi. Vesiliukoinen Better Than Sex Mascara saakin ripseni näyttämään lähes siltä kuin niiden seassa olisi lisättyjä ripsitupsuja.

Ripsivärin vedenkestävä sukulainen ei tee sitä ihan yhtä hyvin. Sen löysempää koostumusta voi kerrostaa, mutta lopputulos ei ole yhtä siisti ja pikkutarkan runsas kuin vesiliukoisella versiolla. Ripsissä on tuuheutta, mutta kun massaa lisää, lisääntyy myös ripsien suttuisuus hieman. Tällä vedenkestävällä ripsivärillä ei voi luoda samanlaista tekoripsimäistä runsautta hentoihin ja harvoihin ripsiini kuin sen vesiliukoisella versiolla.

Jos tätä ripsiväriä kuitenkin vertaa useimpiin muihin kokeilemiini vedenkestäviin ripsiväreihin, on tämä silti yksi parhaita vedenkestäviä tuuheuttavia ripsivärejä – useimmat vedenkestävät ripsivärit kun tuppaavat tosiaan olevan niin juoksevia, että ne jättävät ripset melko hennoiksi.

 Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Vedenkestävän koostumuksensa ansiosta se pitää ripseni vesiliukoista versiota paremmin kaarella ja sotken siksi ripsivärin harjalla yläluomeani lähes aina tätä ripsiväriä levittäessäni. Vesilukoisten ripsivärien kanssa ripseni alkavat suoristua välittömästi ripsivärin levityksen jälkeen, minkä vuoksi vastaavaa (harjoitusta lisäämällä ratkeavaa) ongelmaa ei synny.  Mainitsemisen arvoista tässä vedenkestävässä ripsivärissä on se, että toisin kuin useimmat vedenkestävät ripsivärit, ei tämä ripsiväri tee ripsistä kovia ja jäykkiä vaan jättää ne yllättävän pehmeiksi. Tästä huolimatta se pitää ripseni kuitenkin kaarella. Ripsivärillä kestää kuitenkin (ainakin runsaasti kerrostettuna) kuivua melko kauan.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Jos olisin kokeillut tästä ripsiväristä vain vedenkestävää versiota, en olisi varmasti innostunut suosittelemaan sitä yhtä kovasti kuin sen vesiliukoista haastajaa. Minun ripsissäni se ei ole mitenkään erityinen, vaikka sillä saakin kieltämättä tuuheampaa jälkeä kuin useimmilla vedenkestävillä ripsiväreillä. En kuitenkaan puhuisi siitä vesiliukoisen Better Than Sex -ripsivärin suorana vastineena, sillä se ei ole omissa ripsissäni sellainen. Vedenkestävällä ripsivärillä ei saa tehtyä yhtä runsasta ja yhtä pikkutarkasti eroteltua jälkeä kuin ripsivärin vesiliukoisella versiolla.

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Jos omistaa hennot ja harvat ripset ja etsii niihin tuuheutta taikovaa, lähes loputtomiin kerrostettavaa ripsiväriä (ja on valmis viettämään vähän aikaa ripsiväriä kerrostellen), joka erottelee ripset tarkasti, niin suosittelen Too Faced Better Than Sex -ripsiväriä. Jos ei kuitenkaan voi käyttää vesiliukoisia ripsivärejä, en usko, että ihan samanlaista lopputulosta tulee saamaan aikaan ripsivärin vedenkestävällä vastineella. Sanoisinkin tämän vedenkestävän version sopivan paremmin niille, joilla on jo valmiiksi hieman tuuheammat ja paksummat ripset.

Too Faced -meikkejä voi tilata Suomeen brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta.*

Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara vedenkestävä ripsiväri kokemuksia ostolakossa

Onko teillä kokemuksia Too Faced Better Than Sex  -ripsiväreistä?


Lue myös:

Paras ripsiväri: Too Faced Better Than Sex Mascara

Aivan mieletön ripsiväri: YSL The Shock Volumizing Mascara

Testissä loistava L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Kolmen euron ripsiväri, joka haastaa kalliin kulttimaskaran

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

 

 

Kommentit (12)
 1. Anne Koskela-Laakso
  23.7.2018, 11:39

  Mä vähän petyin tuohon vedenkestävään Better than Sexiin, kun oma iho päivän myötä rasvoittuu niin tämä leviää silmien alle eikä sitä tahdo saada millään pois. Runsaus ja kaarevuus toteutuvat kyllä. Oma suosikki tällä hetkellä on Sephoran oma Outrageous Extensions.

  1. Joo, vedenkestävät ripsivärit harvoin tosiaan ovat vastaus rasvoittuvalle iholle, sillä ne on tavallisesti tehty kestämään vain kosteutta eli silmien vuotamista ja ihon tali taas sulattaa ne ihan kuten puhdistusöljykin tekee. :/ Lämpimällä vedellä pois pestävät ovat usein paras, sillä eivät sula ihon öljyisyyteen.

   Pitääkin tutustua tuohon vinkkaamaasi Sephoran maskaraan, en ole kokeillut sitä! 🙂

 2. Mainitset, että harjoitusta lisäämällä ripsivärin levitys ei vie kaarevuutta ripsistä. Millainen kikka sinulla siihen olisi? Sisko valittaa, että kaikki mascsrat suoristaa ripset. (Hän taivuttaa ripsensä sivusta katsottaessa L- kirjaimen muotoisiksi.) Ripsipermistä on hän myös kokeillut ja tykkäsi.

  1. Ohoh, taisinpa muotoilla lauseeni hassusti. Tarkoitin, että en ole tottunut levittämään ripsiväriä näin paljon taipuneisiin ripsiin ja sotkua syntyy harjoituksen puutteen vuoksi varmasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *