Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi suosikki: Too Faced Better Than Sex Mascara

Sis. mainoslinkinMinulla on kosmetiikkabloggaajana tietysti suuri himo päästä kokeilemaan kaikkia mahdollisia kulttimaineeseen nousseita ja suuresti hypetettyjä kosmetiikkatuotteita.

Too Faced Better than Sex Mascara

Yksi tällainen tuote, jonka kokeilukokemusten perään useampi lukijakin on minulta kysellyt oli Too Faced -merkin supersuosittu Better Than Sex Mascara. Ripsiväri ratsastaa (hihhihi) taatusti provosoivalla nimellään, mutta olin kuullut myös paljon kehuja sen toimivuudesta.

Vastaavasti olin myös kuullut kutsuttavan sitä yliarvostetuksi ripsiväriksi, joka oli suosittu vain provosoivan nimensä ja sen aikaansaaman maineensa vuoksi eikä oikeasti kyennyt yhtään mihinkään. Melkoisen ristiriitaisia kommentteja, siis.

Too Faced Better than Sex Mascara

Bongasin Tukholman Sephorasta ripsiväristä kokeilukokoisen kappaleen, jossa oli paitsi puolet vähemmän sisältöä kuin täysikokoisessa versiossaan myös tasan puolet vähemmän hintaakin, joten sillä oli oikein sopivaa lähteä tutustumaan merkin best selleriin.

Olin lukenut ripsiväristä itseasiassa juuri ennen tämän kätevän kokeilukoon bongaamista blogitekstin, jossa se lytättiin täysin. Nappasinkin sen siksi testiin entistäkin suuremmalla innolla valmistautuen pettymykseen ja miettien jo mielessäni huonoja vitsejä esimerkiksi merkin markkinointitiimin lähettämisestä seksuaaliterapeutin puheille.

Too Faced Better than Sex Mascara

Nyt kävi sitten kuitenkin niin, että kaikki nasevat kommenttini markkinointitiimin näkemykseen hyvästä seksistä täytyy jättää käyttämättä. En nyt ihan sentään allekirjoita, että saisin ripsiväristä niin suuret kiksit kuin mitä sen nimi vihjailee, mutta ihan pirun loistavaksi tämä silti osoittautui omissa ripsissäni.

Itseasiassa jopa parhaaksi koskaan kokeilemakseni ripsiväriksi ja se on jo paljon se.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Omat ripseni ovat luonnostaan suorastaan olemattoman hennot. Yksittäiset ripset ovat niin ohuita, ettei niitä edes kunnolla erota, ellei silmissäni ole ripsiväriä. Unelmieni ripsiväri poimiikin niistä jokaisen erikseen ja antaa yksittäisille ripsille runsautta niputtamatta hentoja haituviani yhteen.

Too Faced Better than Sex Mascara

Better Than Sex -ripsivärin taika on paitsi sen ihanan värisessä ja meikkipussia söpösti koristavassa pakkauksessa myös sen harjassa sekä koostumuksessa. Tiimalasin muotoinen ripsiväriharja levittää ripsiin juuri sopivan runsaasti ripsiväriä ja erottelee ripsiä samalla aivan täydellisesti.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Tykkään itse eniten ripsiväreistä, joissa ei ole liian märkä koostumus, sillä märkiä ripsivärejä ei voi kerrostaa hentoihin ripsiin kuten niiden kuivempia ja voidemaisempia kumppaneita.

Aiempia suosikkejani ovatkin olleet mm. YSL Volume Effet Faux Cils Mascara, Lumene True Mystic Volume ja L’Oréal Mega Volume Miss Hippie Mascara, joita kaikkia on mahdollista kerrostaa runsaiden ripsien luomiseksi.

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (4)

Too Faced Better Than Sex Mascara teki kuitenkin jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien aivan loistavaa jälkeä. Sillä pystyi lähteä kevyemmästä lopputuloksesta ja lisätä ripsiin vaivatta massaa runsaamman ja näyttävämmän ripsirivistön luomiseksi.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Koska sen koostumus ei ollut liian märkä, se myös erotteli ripset todella loistavasti ja tuuheutti jokaista ripseä yksi kerrallaan. Lisäksi se myös pysyi ripsissäini hyvin.

Hento ripsirivistöni näyttikin suorastaan siltä kuin sen sekaan olisi lisätty yksittäisiä ripsitupsuja eikä mikään ripsiväri ole aiemmin tehnyt ripsiini tällaista jokaista ripseä näin hyvin korostavaa lopputulosta. Ripseni eivät ole koskaan näyttäneet minkään ripsivärin jäljiltä näin tarkasti tuuheutetuilta kuin tätä maskaraa käyttäessä!

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (2)

Ripseni ovat keränneet tätä käyttäessäni runsaasti huomiota ja kyselyä siitä, mitä ripsiväriä käytän enkä yhtään ihmettele. Harva tuuheuttava ripsiväri onnistuu tehtävässään näin onnistuneella tavalla.

Lopputulosta voi vaikkapa verrata tässä postauksessa esittelemäni IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascaran tekemään jälkeen, joka sekin on tuuheaa ja näyttävää, mutta täysin erilaisella tavalla.

Too Faced Better than Sex Mascara

Ainoa juttu, joka ripsivärissä minua eniten mietityttää on sen pakkauksen lupaus antaa 1,944 % lisää volyymia.

Lupaako se siis oikeasti vain vähän alle kaksi prosenttia volyymia, mikä on tehty näyttämään suurelta luvulta hyödyntämällä Jenkkien tapaa laittaa pilkku tuhannen jälkeen numeron suuruuden hahmottamiseksi? Vai ihan oikeasti 1944 prosenttia lisää volyymia, mikä on jo melko hitokseen paljon massaa?

Tulkinnan varaa jää melkoisesti, mutta toisaalta onhan merkin nimikin Too Faced

Too Faced Better Than Sex Mascara

Lupasi ripsiväri sitten kumpaa tahansa niin olen joka tapauksessa äärimmäisen tyytyväinen sen luomaan lopputulokseen.

Ripsiväri ei ole vielä ollut minulla avattuna kuukautta kauempaa, joten jään hieman jännittämään, että kuinka nopeasti sen lähtökohtaisesti jo hieman kuivahko, mutta minulle hyvin optimaalinen koostumus lähtee kuivumaan ja muuttuu käyttökelvottomaksi.  Jos näin ei käy liian nopeasti, niin hankin kyllä tämän uuden suosikkimaskarani ihan täysikokoisena versiona!

Too Faced Better than Sex Mascara

Too Faced -tuotteita on voinut tilata Suomeen tammikuusta 2018 lähtien brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta ja ripsiväri löytyy myynnistä täältä.

Too Faced Better than Sex Mascara

Onko teillä omia kokemuksia Too Faced Better Than Sex Mascara -ripsiväristä?


Lue myös nämä postaukseni:

Loreal Miss Hippie Mascara NYX Lip Lingerie Mac Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

Kommentit (47)

 1. Juuli

  Ebaysta näytti löytyvän edullisimmin! Ostin juuri noin 15 eurolla mascaran. Toki Ebay ei aina ole luotettavin siinä, että tuote olisi käyttämätön. Näyttää löytyvän edellisemminkin, kun millä ostin, olin liian innoissani ja malttamaton, että otin vain ensimmäisen! 😀

  • Virve Vee

   Toivottavasti tykkäät! Tule sitten kertomaan kokemuksia. 🙂

 2. Milja Mikkilä

  Tää on mulle se kaikista parhaiten toimiva ripsiväri ja voin kertoa, että oon kokeillut aivan järkyttävän monia (oikeastaan melkein hävettää kuinka monia). Ostin tätä nimenomaan Tukholman Sephorasta viime syksynä ja itku meinas tulla, kun ripsiväri kuivui käyttökelvottomaksi. Epätoivoisesti pläräsin kaikki vaihtoehdot läpi, jotta saisin tätä lisää, mutta ei kyllä kohtuullisilla kustannuksilla selviä mitenkään. Nyt ei auta kuin odotella, josko pääsisi jonnekin reissuun, mistä vois hamstrata vaikka kerralla useamman putelin jemmaan. En kyllä ymmärrä miksei tuolta Tukholman Sephorasta voi tilata mitään, kun se kuitenkin olis se kaikista lähin liike 🙁

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että joku muukin on tykästynyt tähän! 🙂 Ja joo, tylsää ettei Ruotsin Sephoralla ylipäätään ole verkkokauppaa… tai no, näin kilpailijan työntekijän näkökulmasta se taitaa olla ihan kiva juttu, sillä voisi olla, että jos olisi verkkokauppa ja toimittaisivat Suomeen niin näkyisi meidän myynneissä! 😀

  • Juuli

   Heippa! Mikset osta Ebaysta? Sieltä kyllä löytyy kohtuu edullisesti. 🙂

  • Milja

   Jotenkin siellä hirvittää mahdolliset feikkituotteet kosmetiikan kohdalla, en toki tiedä kuinka aiheellinen tää mun hirvitys on. Muuta sälää sieltä on kyllä tullut tilattua. Ja Virve, jos tätä ripsiväriä ja Too Facedia ylipäätään joskus elevenille ilmaantuu niin asiointi teidän firman kanssa lisääntyy kyllä samantien 😀

  • Virve Vee

   Kovasti haaveillaan, että tätä meille joskus vielä saataisiin! 🙂 Too Faced kuului joskus ennen Suomen elevenin aukeamista elevenin valikoimaan, mutta Sephoralla on siihen nykyään alueellinen yksinoikeus suureksi harmiksemme. :/

 3. Petra

  Hei!
  Tämä on oma vakisuosikkini, ainakin 7 putkiloa käyttäneenä, ja edelleen olen sitä mieltä että ehdottomasti paras ripsari. Sopivan kuiva, pitää hyvin kaarevuuden ripsissä ja tuuheuttaa loistavasti. Haittapuolena on tosin, että tuubi myös kuivahtaa aika nopeaa ja ripsari alkaa varista. Harmittaa ettei Too Faced’n tuotteita saa Suomeen edes tilaamalla!

  • Virve Vee

   Kiva kuulla, että joku muukin on ihastunut tähän tuotteeseen! Täytyy tosiaan pysyä itse tuossa pienessä koossa jos kerran kuivahtaa nopeasti. 🙂

   Harmi kyllä, ettei tuotteita saa kovin helposti tilattua Suomeen. Tuo Puolan Sephora ja Brittien Selfridges ovat kuitenkin onneksi hyviä vinkkejä ja toivotaan, että tulisi vielä jonnekin tarjolle, missä olisi halvemmat postikulut! 🙂

  • Juuli

   Et ilmeisesti ole lukenut kommentteja. Mascaraa saa vaikka ja mistä Suomeen. Itse sain Ebaysta ja oikea tuote on ja muut on tilanneet Sephorasta ym. Kannattaa siis lukea kommentit huolella niin saat omasi. 🙂

 4. Ewa

  Eli saako tätä ripsiväriä ostettua too facedin nettikaupasta? Olen miettinyt sen ostamista, mutta en tiedä että mistä löytyisi.

 5. Mia

  Ripsarin osto taas edessä ja löysin kirjoituksesi tästä ja lash food ripsareista. Molemmat varmasti kokeilun arvoisia, mutta päädyin BTS:ään, vaikkakin tuotteen osto meinasi olla mahdotonta lähtemättä Suomen rajojen ulkopuolelle…
  Ebaysta sitten loppujen lopuksi löytyi myyjiä, jotka toimittavat myös Suomeen, jopa inhimillisillä posteilla. Täysikokoinen versio posteineen kotiin saakka kuljetettuna 27,84€.

  Nyt innolla odotan että saisin ripsarin käyttöön. Loma alkamassa, joten ehtii tulla ennen kuin arki taas koittaa, jolloin tarve on todellinen 😉

  Kiitos vinkistä 🙂

  • Virve Vee

   Toivottavasti tykkäät ja toimii ripsissäsi yhtä hyvin kuin minulla! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *