Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Uusi suosikki: Too Faced Better Than Sex Mascara

Sis. mainoslinkinMinulla on kosmetiikkabloggaajana tietysti suuri himo päästä kokeilemaan kaikkia mahdollisia kulttimaineeseen nousseita ja suuresti hypetettyjä kosmetiikkatuotteita.

Too Faced Better than Sex Mascara

Yksi tällainen tuote, jonka kokeilukokemusten perään useampi lukijakin on minulta kysellyt oli Too Faced -merkin supersuosittu Better Than Sex Mascara. Ripsiväri ratsastaa (hihhihi) taatusti provosoivalla nimellään, mutta olin kuullut myös paljon kehuja sen toimivuudesta.

Vastaavasti olin myös kuullut kutsuttavan sitä yliarvostetuksi ripsiväriksi, joka oli suosittu vain provosoivan nimensä ja sen aikaansaaman maineensa vuoksi eikä oikeasti kyennyt yhtään mihinkään. Melkoisen ristiriitaisia kommentteja, siis.

Too Faced Better than Sex Mascara

Bongasin Tukholman Sephorasta ripsiväristä kokeilukokoisen kappaleen, jossa oli paitsi puolet vähemmän sisältöä kuin täysikokoisessa versiossaan myös tasan puolet vähemmän hintaakin, joten sillä oli oikein sopivaa lähteä tutustumaan merkin best selleriin.

Olin lukenut ripsiväristä itseasiassa juuri ennen tämän kätevän kokeilukoon bongaamista blogitekstin, jossa se lytättiin täysin. Nappasinkin sen siksi testiin entistäkin suuremmalla innolla valmistautuen pettymykseen ja miettien jo mielessäni huonoja vitsejä esimerkiksi merkin markkinointitiimin lähettämisestä seksuaaliterapeutin puheille.

Too Faced Better than Sex Mascara

Nyt kävi sitten kuitenkin niin, että kaikki nasevat kommenttini markkinointitiimin näkemykseen hyvästä seksistä täytyy jättää käyttämättä. En nyt ihan sentään allekirjoita, että saisin ripsiväristä niin suuret kiksit kuin mitä sen nimi vihjailee, mutta ihan pirun loistavaksi tämä silti osoittautui omissa ripsissäni.

Itseasiassa jopa parhaaksi koskaan kokeilemakseni ripsiväriksi ja se on jo paljon se.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Omat ripseni ovat luonnostaan suorastaan olemattoman hennot. Yksittäiset ripset ovat niin ohuita, ettei niitä edes kunnolla erota, ellei silmissäni ole ripsiväriä. Unelmieni ripsiväri poimiikin niistä jokaisen erikseen ja antaa yksittäisille ripsille runsautta niputtamatta hentoja haituviani yhteen.

Too Faced Better than Sex Mascara

Better Than Sex -ripsivärin taika on paitsi sen ihanan värisessä ja meikkipussia söpösti koristavassa pakkauksessa myös sen harjassa sekä koostumuksessa. Tiimalasin muotoinen ripsiväriharja levittää ripsiin juuri sopivan runsaasti ripsiväriä ja erottelee ripsiä samalla aivan täydellisesti.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Tykkään itse eniten ripsiväreistä, joissa ei ole liian märkä koostumus, sillä märkiä ripsivärejä ei voi kerrostaa hentoihin ripsiin kuten niiden kuivempia ja voidemaisempia kumppaneita.

Aiempia suosikkejani ovatkin olleet mm. YSL Volume Effet Faux Cils Mascara, Lumene True Mystic Volume ja L’Oréal Mega Volume Miss Hippie Mascara, joita kaikkia on mahdollista kerrostaa runsaiden ripsien luomiseksi.

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (4)

Too Faced Better Than Sex Mascara teki kuitenkin jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien aivan loistavaa jälkeä. Sillä pystyi lähteä kevyemmästä lopputuloksesta ja lisätä ripsiin vaivatta massaa runsaamman ja näyttävämmän ripsirivistön luomiseksi.

Too Faced Better Than Sex Mascara

Koska sen koostumus ei ollut liian märkä, se myös erotteli ripset todella loistavasti ja tuuheutti jokaista ripseä yksi kerrallaan. Lisäksi se myös pysyi ripsissäini hyvin.

Hento ripsirivistöni näyttikin suorastaan siltä kuin sen sekaan olisi lisätty yksittäisiä ripsitupsuja eikä mikään ripsiväri ole aiemmin tehnyt ripsiini tällaista jokaista ripseä näin hyvin korostavaa lopputulosta. Ripseni eivät ole koskaan näyttäneet minkään ripsivärin jäljiltä näin tarkasti tuuheutetuilta kuin tätä maskaraa käyttäessä!

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (2)

Ripseni ovat keränneet tätä käyttäessäni runsaasti huomiota ja kyselyä siitä, mitä ripsiväriä käytän enkä yhtään ihmettele. Harva tuuheuttava ripsiväri onnistuu tehtävässään näin onnistuneella tavalla.

Lopputulosta voi vaikkapa verrata tässä postauksessa esittelemäni IsaDora Big Bold Extreme Ultimate Volume Mascaran tekemään jälkeen, joka sekin on tuuheaa ja näyttävää, mutta täysin erilaisella tavalla.

Too Faced Better than Sex Mascara

Ainoa juttu, joka ripsivärissä minua eniten mietityttää on sen pakkauksen lupaus antaa 1,944 % lisää volyymia.

Lupaako se siis oikeasti vain vähän alle kaksi prosenttia volyymia, mikä on tehty näyttämään suurelta luvulta hyödyntämällä Jenkkien tapaa laittaa pilkku tuhannen jälkeen numeron suuruuden hahmottamiseksi? Vai ihan oikeasti 1944 prosenttia lisää volyymia, mikä on jo melko hitokseen paljon massaa?

Tulkinnan varaa jää melkoisesti, mutta toisaalta onhan merkin nimikin Too Faced

Too Faced Better Than Sex Mascara

Lupasi ripsiväri sitten kumpaa tahansa niin olen joka tapauksessa äärimmäisen tyytyväinen sen luomaan lopputulokseen.

Ripsiväri ei ole vielä ollut minulla avattuna kuukautta kauempaa, joten jään hieman jännittämään, että kuinka nopeasti sen lähtökohtaisesti jo hieman kuivahko, mutta minulle hyvin optimaalinen koostumus lähtee kuivumaan ja muuttuu käyttökelvottomaksi.  Jos näin ei käy liian nopeasti, niin hankin kyllä tämän uuden suosikkimaskarani ihan täysikokoisena versiona!

Too Faced Better than Sex Mascara

Too Faced -tuotteita on voinut tilata Suomeen tammikuusta 2018 lähtien brittiläisestä Cult Beauty -verkkokaupasta ja ripsiväri löytyy myynnistä täältä*.

Too Faced Better than Sex Mascara

Onko teillä omia kokemuksia Too Faced Better Than Sex Mascara -ripsiväristä?


Lue myös nämä postaukseni:

Loreal Miss Hippie Mascara NYX Lip Lingerie Mac Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (52)

 1. Tiina

  Tätä ei siis mitä ilmeisimmin saa esim. lentokentältä?

  • Virve Vee

   Jos tarkoitat Suomen lentokenttää niin Suomessa ei tosiaan myydä merkkiä ollenkaan ja Ruotsissakin vain Sephorassa, eli ei lentokentällä. Sama myös useimmissa muissa maissa, mutta en ole varma, onko jonkun maan lentokentällä Too Facediä. Äkkiseltään ei tule mieleen että olisin itse nähnyt. :/

 2. Suvi Peltola

  Itselleni oli tuo kyseinen ”kulttiripsari” pettymys. Levittyi kyllä hyvin ja ripsistä tuli näyttävät, mutta…ensimmäinen ripsiväri ( sitten ysärin) joka suttaantui päivän mittaan ja valui/rapisi alaluomelle. Illalla pandasilmät. Useamman kerran annoin tuotteelle mahdollisuuden ja aina sama juttu. Ihan normaalit pohjustukset ja puuteroinnit tein luomille ennen käyttöä. Lisäksi jokin ainesosa sai silmäni kirvelemään tai sitten kirvely johtui yksinkertaisesti siitä, että tuote ei pysynyt ripsissä ja varisi myös silmiin. Vai oliko niin päin että tuotteessa tosiaan oli jokin ainesosa jolle herkistyin ja sai silmäni vuotamaan jolloin se lähti suttaantumaan? No mene ja tiedä mutta pettymys oli suuri. Luonnollisesti odotin tuotteelta paljon.

 3. Anne

  Törmäsin tähän ripsiväriin näin jälkijunassa ja siten päädyin blogiisi. Osaisitko kommentoida niin tätä ripsiväriä kuin muita hyviä ehdotuksia, jotka voisivat toimia minun ripsilleni? Oma ripsityyppini on jotain ohuen ja paksun väliltä ja juuri sellainen, että hyvin harva ripsiväri saa itsessään taivutettua niitä. Ripsentaivuttimen kanssa tehtynä osa ripsareista on saanut pidettyä taivutuksen, mutta ei mitenkään mullistavasti. Olen lukenut, että vedenkestävä ripsiväri olisi näissä tilanteissa ehkä ratkaisu, mutta koen sen pois pesemisen inhottavan työläänä. Olisiko sinulla vinkata siis tavallisia ripsivärejä, joita voisin kokeilla tai niksejä taivutuksen säilyttämiseen muutoin? Miten arvelisit selontekoni perusteella tämän ripsivärin toimivan minulla?

  • Virve Vee

   Jos ripset pysyvät hankalasti taivutettuina, vaativat ne tosiaan tavallisesti vedenkestävän koostumuksen, sillä ne jähmettyvät nopeasti ja lukitsevat kaaren ripsiin. Tämän ripsivärin avulla saa kyllä tuuheutta ja erottelua hentoihinkin ripsiin, mutta en usko, että tämä saa ripsiäsi pysymään kaarella. Valitettavasti en ole itsekään löytänyt erinomaista vesiliukoista ripsiväriä, joka pitäisi ripseni täydellisesti kaarella. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *