Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Toimialana monitoimi

Estee Lauder on tuonut valikoimiinsa uusia ihania puhdistustuotteita ja päätin heti ne töissä nähtyäni kokeilla niitä, sen verran mielenkiintoisilta ne vaikuttivat.
Yleensä en innostu monitoimituotteista ihonhoidossa tai meikkauksessa, mutta nykyään minusta on tullut sen verran laiska ja mukavuudenhaluinen, että mitä vähemmän purkkejä minulta löytyy ja mitä helpommalla voin päästä, sen tyytyväisempi yleensä olen. Ja näiden kanssa pääsee helpolla ja vähällä.
Perfectly Clean -linjaan on nimittäin lanseerattu kaksi ihonpuhdistustuotetta, joita voi käyttää paitsi ihonpuhdistukseen ja meikkien poistamiseen myös kasvonaamioina. Oi kyllä!
Multi-Action Foam Cleanser/Purifying mask on nimensä mukaisesti vaahtoava puhdistusvoide, joka toimii iholla myös puhdistusnaamiona.
Voidemaista ja veden kanssa helposti vaahtoavaa puhdistustuotetta voi käyttää ihonpuhdistuksessa normaaliin tapaan ottamalla tuotetta pienen nokareen ja hieromalla sen kostutetulle iholle, jolloin lopputuloksena syntyy mukava ihoa puhdistava vaahto.
Tuote on hyvin riittoisaa, joten tuo kuvassa näkyvä määrä riittää jo pariin käyttökertaan.
Omalla ihollani tuote olisi hieman liian pesevä jatkuvassa käytössä, sillä sen tekemä lopputulos on suorastaan natisevan puhdas, mutta tuotetta olisi mukavaa käyttää tavallisena puhdistustuotteena aina silloin tällöin ja keskittyä käyttämään sitä sen toisessa tarkoituksessa, eli puhdistavana kasvonaamiona.
 
 Tässä tapauksessa tuotetta levitetään kuivalle, puhdistetulle iholle ja annetaan sen vaikuttaa iholla kolmisen minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan iholta pois. Lopputulos on syväpuhdistettu iho.
Tuote sopii periaatteessa kaikille ihotyypeille, mutta kuiva iho harvemmin kaipaa näin tehokasta syväpuhdistusta ja eniten tuotteesta nauttiikin normaalista rasvaisempaan suuntaan kääntynyt iho. Oma kuivuuteen taipuvainen ihoni ei ottanut tästä nokkiinsa silloin tällöin käytettynä, mutta jatkuvassa käytössä arvelisin tämän olevan sille jo liikaa.
Toinen puhdistustuote/naamio oli kuitenkin oman ihoni mieleen suuresti päivittäinkin käytettynä.
Tämä Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask oli ihollani aivan huippu. 
Tämän tuotteen käyttötapa on sama kuin edellisessäkin tuotteessa, mutta tämä levitetään aina kuivalle iholle.
Mukavan voidemaisen kosteuttava puhdistustuote ei vaahtoa iholla, vaan liuottaa meikin ja rasvaisuuden iholta tehokkaasti pois sekä liukenee veteen hyvin sitä poishuuhtoessa. Halutessaan tuotteen voi myös tyytyä pyyhkimään iholta pois kasvopaperilla.
 Naamiona tämä toimii aivan kuin toinenkin versio, eli puhtaalle ja kuivalle iholle levittämisen jälkeen odotellaan kolmisen minuuttia, minkä jälkeen iho huuhdellaan (tai tämän tuotteen kanssa vaihtoehtoisesti pyyhitään) puhtaaksi. Lopputuloksena on puhdas, pehmeä ja kosteutettu iho.
 Jos tuotteita tahtoo käyttää samalla pesukerralla sekä meikinpuhdistukseen että naamiona suosittelen, että niitä käytetään kahdesti: ensimmäisellä kerralla tuote poistetaan iholta meikit poisvieden ja vasta toisella kerralla jätetään hetkeksi iholle vaikuttamaan. 
(Toki tämä on makuasia, mutta itseäni ei huvittaisi ensin pyöritellä tuotetta täyteen meikkiä ja sitten jättää sitä iholle vielä vaikuttamaan. Kevyen meikin kanssa kokeilin kyllä tuotteita näinkin, mutta jotenkin tykkäsin silti enemmän siitä, että levitin tuotteen jälkimmäisellä kerralla ihan puhtaalle iholle, josta sen sitten vaikutusajan jälkeen poistin.)
 Minusta tällaiset putsari plus naamio -tuotteet olivat mukava lisä Estee Lauderin valikoimiin ja erityistä kiitosta annan näille pehmeistä, muovisista ja tarpeeksi kevyistä, mutta riittoisista  pakkauksista.

Mitäs sanotte, hotsittaako? Tykkäättekö ylipäätänsä monitoimituotteista?
Itse jäin miettimään näiden ostamista omaan vakiokäyttööni, sillä jälleen kerran kokeilin tuotteita vaan muutaman päivän ajan niiden (uusista) testereistä.
Minulla ei valitettavasti ole hajuakaan, paljonko tuotteet kustantavat Suomessa, mutta arvioisin hinnan olevan kolmenkymmenen euron paikkeilla. (Jos tiedätte tarkkan hinnan, niin hihkaiskaahan!)

Kommentit (8)

 1. Lara

  Voi vitsi, vaikuttaapas kokeilemisen arvoiselta tuotteelta! 🙂

  http://larazonee.blogspot.fi/

 2. Myy

  Tuliko nämä korvaamaan ne vaaleansinisessä ja -punaisessa tuubissa olleet putsarit? Vai tuliko valikoimiin myös kuivalle iholle tarkoitettu vaahtoava putsari (niin kuin se ihana pinkki oli)? 🙂

 3. Norae

  Olen käyttänyt vanhaa vaaleanpunaista vaahtoavaa versiota, josta olen pitänyt paljon. Sokos Emotionista sain testeriksi uutta versiota, mutta nimenomaan sitä vaahtoamatonta ja olin niin pettynyt, kun tuote jätti itselleni inhottavan öljymäisen kalvon puhdistuksen jälkeen ja kuvittelinkin ettei putsareita ole kuin tuo yksi. Ilmeisesti nopeasti Lauderin hyllyjä vilkaistessani en ole huomannut noiden kahden putilon sävyeroa, vaan kuvittelin tosiaan, että se on yksi ja sama. Huh, helpotus, kun kerroit, että myös vaahtoava versio löytyy, jospa se täyttäisi vanhan version jättämän aukon 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *