Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Todellakin tarvitsen tämän: suihkuharja hiuksille

Yksi parhaista ja rentouttavimmista asioista, joita tiedän, on hiuspohjan hieronta.

Rakastan sitä. Se tuntuu niin, niiiin hyvältä ja saa minut totaalisen hurmoksen partaalle. Kaikkein parhaalta se tuntuu jonkun toisen tekemänä, mutta koska harva on ojentamassa minulle auttavaa kättä hiuksia pestessäni, täytyy joskus turvautua omiin taitoihin.

Scalp Brush

Tämän vuoksi hankinkin kesällä Japanin reissultani taas yhden uuden apuvälineen. Hiuspohjan hieromiseen shampoopesun yhteydessä kehitetty harja voi jälleen kuulostaa turhalta, mutta on ihan oikeasti ollut aivan mahtava tuote.

Scalp Brush

Harjassa on pehmeät silikoniharjakset, joiden paksuuden ja tylpän kärjen vuoksi ne hierovat hiuspohjaa juuri sopivalla tavalla. Pituutensa ansiosta ne pääsevät käsiksi hiukspohjaan paksunkin pehkon läpi ja joustavat harjan tyynyn tapaan niin hyvin, että hieronnasta tulee aivan uskomattoman nautinnollinen elämys.

Scalp Brush

Paitsi että hieronta tietysti virkistää hiuspohjaa, on harja todella loistava apuvälinen hieromaan irti hiuspuuterit, muut muotoilutuotteiden rippeet ja rasvaisuuden. Harjassa on lisäksi mitä mahtavimman käyttöergonomian takaava kahva, jonka ansiosta se ei putoile kädestä samalla lailla kuin esimerkiksi myös suihkuhetkiin avuksi sopiva Tangle Teezer.

Scalp Brush

En käytä tätä harjaa ihan jokaisella pesukerralla, mutta viikottain kuitenkin. Koska se auttaa hiuspohjaa puhdistumaan entistäkin paremmin, tulee tukkaan myös ihan erityistä ilmavuutta. Harja ei välttämättä tuo mitään mullistavaa muutosta ohuiden hiusten pesuun, mutta varsinkin paksumpien hiusten kantajat tietävät täysin, kuinka aikaavievää voi joskus olla saada shampoo levittymään kunnolla kaikkialle hiusten tyveen.

Scalp Brush

Paitsi että harja sopii hiusten pesuun, sopii se tietysti myös loistavasti hoitoaineiden ja hiusnaamioiden levitykseen. Joustavat ja harvat harjakset auttavat tuotetta levittymään hiusten pituuksiin selvittäen hiuksia samalla hellästi. Näin ollen myös hiusten hoidosta tulee tämän avulla parempaa!

Superhyvää harjassa on jälleen hinta. Ostin omani alle eurolla kaikkea mahdollista myyvästä Daison myymälästä, mutta vastaavia harjoja voi tilata alle parilla eurolla jälleen eBaysta (esimerkiksi hakusana scalp brush toimii).

Scalp Brush
Onko teillä käytössä vastaavantyyppinen harja tai olisiko sellaiselle tarvetta?

Kommentit (6)

 1. Sirpa

  Just nyt tuli lapsuus mieleen.Ihan taatusti oli joskus 70-luvun puolivälissä käytössä tollanen ( ei varmaan yhtä kehittynyt versio).

  1. Meilläkin oli lapsuudessa joskus suihkuharja käytössä, en tiedä liekkö vielä äidiltä käytöstä löytyykin 😀

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *