Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tipaton tammikuu

Tipaton tammikuu vai täälläkin? Epäilette, että allekirjoittanut olisi tisutellut vähän liikaa alkoholia viimeaikoina ja tahtoisi siksi todistella itselleen jotain pitämällä tipattoman tammikuun monien muiden sitä yrittävien tapaan?
Hei haloo, kyllä te minut tunnette ja arvaatte jo väkisinkin, ettei minun tipaton tammikuuni liity millään lailla alkoholiin (juon sitä muutenkin vähemmän kuin mitä kosmetiikkatuotteenikaan sitä edes sisältävät)! Minun tipaton tammikuuni tarkoittaa, etten osta tässä kuussa tippaakaan kosmetiikkaa. En, vaikka se nykyään onkin luvallista.

Viime vuonna olin ostolakossa vapaaehtoisesti. Tämän vuoden aloitan olemalla ostamatta pakon edestä. Nyt vaan on sellainen tilanne, että penniä on venytettävä, eikä mitään kyllä oikeasti tarvitsekaan ostaa. Saatan ehkä tuntea suurta tuskaa, kun Diorin uudet viisikot ilmestyvät, mutta niiden varalle olen varautunut. (Uusia viisikoita tulee ainakin lookin myötä ja koostumuksia ollaan kuulemma uudistamassa!) Jos kiusaus käy ylitsepääsemättömän suureksi, täytynee keksiä jotain. Mutta mihinkään muuhun en kyllä ehdottomastikaan lankea.

Josko nyt ihan oikeasti saisin vihdoin näitä varastoja pienenemään. Kovastihan ne ovat lähtötilanteesta pienentyneet, mutta kuten me kaikki tiedämme, on niitä vielä reilusti jäljellä. Nyt kun ostamiseen muutenkin on jo lupa, tuntuu ostamatta jättäminen onneksi paljon helpommalta. (Mikä siinä on, että kaikki kielletty vaan on niin kivaa?)

Nopea laskutoimitus kertoo, että tuotteita on yhä jäljellä arviolta reilut 700 kappaletta. Uskoisin, että saan jo noistakin tuotteista kyhättyä muutaman postauksen, joten teillä ei siis ole tosiaan pitkään aikaan pelkoa, että minulta loppuisivat jutut kesken! Olen kuitenkin asettanut itselleni tavoitteen, että saisin tämän vuoden aikana tuotemäärän vähenemään alle 400 tuotteen. Saa nähdä, kuinka käy.

Joidenkin tuotteiden loppumista odotan kuitenkin ihan erityisesti.

Odotan esimerkiksi, että saan kaikki puhdistustuotteeni kulumaan loppuun, sillä päätin, että niiden loputtua en ihan heti osta uusia, vaan aloitan suuren mittakaavan kokeilurumban. Koska työskentelen alalla, on minulla mahdollisuus kokeilla vaikka joka päivä jotain uutta tuotetta hankkimatta sitä itselleni. Aion siis ottaa tästä mahdollisuudesta kaiken ilon irti ja testata kertauksen vuoksi kaikki mahdolliset puhdistustuotteet, jotka vain käsiini saan. Ja tottakai raportoin myös teille kokemuksistani!
(Ja onneksi puhdistustuotteistani osa on minulla tällä hetkellä liian peseviä ja osa on jo puolessa välissä.)

Lupaan siis, että meillä on edessä vielä pitkä yhteinen tulevaisuus!

Onko jollain muulla jonkun sortin tipatonta tammikuuta menossa tai onko joku tehnyt muuten vaan jonkun uuden vuoden lupauksen?

Kommentit (17)

  1. tete

    Heippa GG! Olisin tosi kiitollinen jos jaksaisit auttaa minua, vaikka tää menee täysin ohi postauksen (ja koko blogin) aiheesta. Eli osaisitko suositella jotain kosmetologin hoitoa tms. jolla saisi häivytettyä finnien jättämiä arpia? Kyseessä ei ole varsinaisia aknearpia vaan yksittäisiä "reikiä" joita on jäänyt näppylöistä (joita olen rutistellut:/). Arvet eivät ole kovin syviä ja eivät eroa normaalista ihon väristä, mutta häiritsevät minua ja muistelisin joskus kuulleeni jostain kuorinnasta joka voisi auttaa? No mutta kiitos kovasti jos jaksat vastailla ja kiitos myös mahtavasta blogista, olen täysin koukussa! 🙂 Ja onnea tipattomalle.. 😉

  2. tete

    Ai niin ja jäi sanomatta, että arpia on siis kasvoissa, lähinnä otsassa ja nenän "sivuilla".

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *