Tip of the day

Kuten olen kertonut, olen nyt pitänyt nelisen kuukautta ripsien pidennyksiä ja olen edelleen aivan mielettömän tyytyväinen näihin. Käyn huollattamassa ripseni parin kolmen viikon välein (kolmannella viikolla alan jo kaivata ripsiini mascaraa avuksi) ja käytän huoltojen välillä normaalisti silmämeikkiä ja rajauksia. Suosin etupäässä nestemäisiä rajausvaihtoehtoja, sillä ne levittyvät ripsirajaan kyniä helpommin ja vähemmällä hankauksella, mikä on ripsienpidennyksille ystävällisin vaihtoehto.

Moni on kuitenkin kysynyt, että millä ihmeellä otan rajaukseni sitten pois.

Aluksi käytin apunani vanulappuja (ja tietysti öljytöntä silmämeikinpoistoainetta), mutta vanulaput irrottavat helposti ripsiä ja niiden huokoisen koostumuksen vuoksi ripsiin jää välillä myös pientä höttöä kiinni. Ei siis mikään optimaalinen ratkaisu.

Myöskään pumpulipuikot eivät osoittautuneet kovin käteväksi vaihtoehdoksi, sillä, myös niistä irtosi pientä höttöä helposti ja niillä hankailu tuntui rasittavalta ja vaikealta niin ripsien kuin hermojenkin kannalta katsottuna.

Onneksi tähänkin megaluokan ongelmaan (ai mikä helppo elämä?) löytyi apu ja ratkaisu eräästä juuri vähän aikaa sitten jälleen mainitsemastani luottotuotteestani, nimittäin Sensain puhdistusliinasta.

Liina on mitä näppärin tässäkin hommassa. Kostutan yhden liinan kulman vedellä, puristan ylimääräisen nesteen pois, kostutuan saman kulman silmämeikinpoistoaineella ja eikun (yhtä toki tietyllä varovaisuudella) pyyhkimään.

Vedot on tietysti hyvä suunnata rajauksen suuntaisesti eikä vaan raastaa liinalla ympäriinsä, mutta näin homma sujuu todella näppärästi eikä ripsiä pahemmin enää irtoile meikkejä poistaessa, sillä liinan rakenne ei revi niitä mukaansa. Tämän jälkeen levitän sitten kasvoille normaalit puhdistustuotteeni ja pesen kasvoni muuten muun liinan avulla ja huuhdon liinan tavalliseen tapaani lopuksi.

Sensain puhdistusliina on tosiaan ollut käytössäni kohta 1,5 vuotta (liina on toki vaihtunut siinä välissä useaankin otteeseen ja niitä on kylvetty niin kotiin, töihin kuin reissukassiinkin) enkä todellakaan tule luopumaan siitä helpolla.

Ai mikä liina? Kurkkaa tämä postaus.

Kuinka monen menossa liina roikkuu mukana?

Kommentit (10)
  1. Liina roikkuu uskollisesti mukanani, mutta se on nimeltään Duroy. Sekin hyväksi ja toimivaksi havaittu, vaikka omaakin edullisemman hinnan. Liinassa on kevyt hierova/kuoriva pinta, tykkään (:

    T: Sanni

  2. Voi ei, kone sekoilee ja kirjoittamani teksti hävisi enkä tiedä tuliko jo perille mutta tässä vielä uusi yritys 🙂 Aurinkosuojaa siis kaipailen mineraalien kanssa käytettäväksi. Iho atooppinen ja ekoja pintajuonteita tullut (ihanaa), iho ei kuitenkaan hilseile ja kesällä ehkä ei kuivakaan. Mietin tuota Anessaa että kun on matta niin ei kuitenkaan kuivata vai? Sinullakin kun on pintakuiva iho? Entäs silmänympärysten suojaaminen, mitä käytät? Aurinkosuojien allekko et käytä norm. päivä -ja silmänympärysvoidetta? Heikentääkö tehoa? Mitenkäs fysikaaliset suojat kuten Avene spf50? Onko huonompi teho kun Anessan? Auringossa on pakko olla, ei nyt koko päivää mutta runsaasti kuitenkin ja haluan maximi suojan. Silmien ympäristössäkin näkyy pahasti alkavia ryppyjä ja alue muutenkin atooppiselle tyypillisesti kuivahko. Kiitos tuhannesti jos viitsit auttaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *