Tinted

Minulla on ollut erilaisia meikkipohjakausia.

Yhdessä vaiheessa vannoin pitkään mineraalimeikkipohjien nimeen. Sitten halusin päästä mahdollisimman helpolla ja siirryin käyttämään pelkkää meikkipuuteria meikkipohjana. Helppoa ja supernopeaa! Meikkipuuteri peittää hyvin, tekee mattaisen ja kestävän lopputuloksen ja näyttää silti iholla kevyeltä kun tuotteen vaan valitsee oikein. Roaccutan-kuurin myötä minun oli kuitenkin siirryttävä vähemmän kuiviin vaihtoehtoihin ja nyt olen jo pitkään ollut sävyttävien päivävoiteiden bestis.
Käytän sävyttäviä päivävoiteita ja meidän markkinoilla olevia ”bb-voiteita” (jotka ovat kuin sävyttäviä päivävoiteita ja joihin ne itse siksi rinnastan) joka päivä ja kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Niillä saan aamulla kevyen meikkipohjan, illaksi hieman peittävämmän kerrostamalla tuotetta kevyesti ja ne riittävät minulle juhlameikkiinkin. Omistan nykyään enää vain yhden meikkivoiteen, mutta olen käyttänyt sitä vain muutaman kerran. Sävyttäviä päivävoiteita ja bb-voiteita sen sijaan omistan useita ja muutamia jopa tuplanakin (yksi töissä, yksi vapaalla mukana). Pidän sävyttävien päivävoiteiden ja ”bb-voiteiden” iholle jättämästä tunnusta. Ne kosteuttavat, mutta tasoittavat ihonsävyä hyvin ilman, että lopputulos on liian pakkeloidun näköinen. Iho jää heleäksi ja freesiksi, mutta tarpeeksi tasoitetuksi. Silmien alle tosin käytän aina erillistä peiteainetta ja viimeistelen ihon pinnan irtopuuterilla, jolloin meikkipohja kestää hyvänä ja tuntuu mattaiselta.
En tahdo sävyttävän päivävoiteen varsinaisesti tuovan kasvoilleni mitään lisäsävyä, vaan pelkkä ihonsävyn tasoitus omaan ihonsävyyni maastoutuen riittää.
Käyttämääni Diorin sävyttävää päivävoidetta ei enää markkinoilta löydy (uudessa ei ole yhtä vaaleaa sävyä), mutta postauksen Shiseidon sävyttävästä päivävoiteesta voi lukea täältä ja tuoreen ylistyspostauksen Lumenen bb-voiteesta puolestaan täältä.
Nyt kun ihoni on Roaccutanin ansiosta kunnossa, riittää kevyt meikkipohja minulle erinomaisesti!Muita saman siirron tehneitä?

Kommentit (7)
  1. Itselläni ei ole iho niinkään hyvässä kunnossa, muutamia paukamia löytyy leuasta ja kaulasta, mutta silti tykkään käyttää lorealin nude magique "bb-voidetta" meikkivoiteen sijasta, punaisiin kohtiin vähän peitevoidetta ja sillä mennään!

  2. Mun uusi suosikki on Jane Iredalen bb-voide. Kannattaa kokeilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *