Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tinted

Minulla on ollut erilaisia meikkipohjakausia.

Yhdessä vaiheessa vannoin pitkään mineraalimeikkipohjien nimeen. Sitten halusin päästä mahdollisimman helpolla ja siirryin käyttämään pelkkää meikkipuuteria meikkipohjana. Helppoa ja supernopeaa! Meikkipuuteri peittää hyvin, tekee mattaisen ja kestävän lopputuloksen ja näyttää silti iholla kevyeltä kun tuotteen vaan valitsee oikein. Roaccutan-kuurin myötä minun oli kuitenkin siirryttävä vähemmän kuiviin vaihtoehtoihin ja nyt olen jo pitkään ollut sävyttävien päivävoiteiden bestis.
Käytän sävyttäviä päivävoiteita ja meidän markkinoilla olevia ”bb-voiteita” (jotka ovat kuin sävyttäviä päivävoiteita ja joihin ne itse siksi rinnastan) joka päivä ja kaikissa mahdollisissa yhteyksissä. Niillä saan aamulla kevyen meikkipohjan, illaksi hieman peittävämmän kerrostamalla tuotetta kevyesti ja ne riittävät minulle juhlameikkiinkin. Omistan nykyään enää vain yhden meikkivoiteen, mutta olen käyttänyt sitä vain muutaman kerran. Sävyttäviä päivävoiteita ja bb-voiteita sen sijaan omistan useita ja muutamia jopa tuplanakin (yksi töissä, yksi vapaalla mukana). Pidän sävyttävien päivävoiteiden ja ”bb-voiteiden” iholle jättämästä tunnusta. Ne kosteuttavat, mutta tasoittavat ihonsävyä hyvin ilman, että lopputulos on liian pakkeloidun näköinen. Iho jää heleäksi ja freesiksi, mutta tarpeeksi tasoitetuksi. Silmien alle tosin käytän aina erillistä peiteainetta ja viimeistelen ihon pinnan irtopuuterilla, jolloin meikkipohja kestää hyvänä ja tuntuu mattaiselta.
En tahdo sävyttävän päivävoiteen varsinaisesti tuovan kasvoilleni mitään lisäsävyä, vaan pelkkä ihonsävyn tasoitus omaan ihonsävyyni maastoutuen riittää.
Käyttämääni Diorin sävyttävää päivävoidetta ei enää markkinoilta löydy (uudessa ei ole yhtä vaaleaa sävyä), mutta postauksen Shiseidon sävyttävästä päivävoiteesta voi lukea täältä ja tuoreen ylistyspostauksen Lumenen bb-voiteesta puolestaan täältä.
Nyt kun ihoni on Roaccutanin ansiosta kunnossa, riittää kevyt meikkipohja minulle erinomaisesti!Muita saman siirron tehneitä?

Kommentit (7)

  1. Anonyymi

    Ostin laivalta Lancomen Hydra zen teinten työaamuihin. Oli ainoa merkki, jossa oli tarpeeksi vaalea sävy. Hintakaan (24 ekeä) ei nyt kyllä päätä huimannut. Ihan oon tykännyt. Luomien ihoa kyllä tulee välttää, kun tuppaa luomivakoon vähän pakkaantumaan.

    Laivan myyjä sanoi, ettei suositella puuteria käytettäväksi tuotteen kanssa mutta että hän itse kyllä vähän käyttää. Mistähän moinen suositus johtuu?

  2. Anonyymi

    Olen jo kymmenisen vuotta käyttänyt värillisiä päivävoiteita ja ihmetellytkin että miksi eivät ole sen suositumpia. Nyt juttu on tajuttu onneksi. Arkiaamuisin TM, ja kunnon pohja silloin kun on aikaa tai juhlat. Niitäkin on tosin yhtä moneen lähtöön kun meikkivoiteita, osa on vain aavistuksen peittävä ja osa enemmän. Esim Laura Mercierin TM on peittävämpi kuin Lumenen Hydra Drops. Oma suosikki on Nars ja sävy Finland. On varmaankin hoitavampi kuin moni "BB"-voide. Käytän usein primeria alla, ja joidenkin värillisten päivävoiteiden päällä olen käyttänyt irtopuuteria koska ovat jättäneet ihon niin kiiltäväksi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *