Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Tigiä Tarjoustalossa?!

Pääkaupunkilaiseksi opiskelijaksi ryhtymisen myötä olen laittanut elämääni kovasti uusiksi ja yksi viimeisimmistä siihen liittyvistä suurista ja merkittävistä tapahtumista oli retki paikalliseen Tarjoustaloon, tuohon huokeilla opiskelijan Visa Electronille sopivilla hinnoilla laputettuun myymälään, jonne monen muunkin opiskelijan askeleet ovat vieneet.
En ehtinyt pyöriä tuossa halpojen markettituotteiden paratiisissa kauaakaan kun silmiini jo osui jotain hyvin, hyvin hämmentävää. Keskellä markettituotteita nimittäin jökötti tällainen rivistö:
TIGIN HIUSTUOTTEITA TARJOUSTALOSSA! HÄH?
Hämmennyin täysin. Olemmeko menossa Tigin kanssa pikkuhiljaa siihen ilmeisesti ainakin Jenkkilässä meneillään olevaan linjaan, jonka mallin mukaisesti Tigi ei olekaan enää pelkkä kampaamotuotesarja vaan jonka tuotteita myydään ihan marketeissakin? Meillä Suomessa kun merkki kuitenkin mielletään yhä nimenomaan kampaamotuotesarjaksi.
Niin tai näin, mutta alkushokista toivuttuani innostuin asiasta hieman. Vautsi, aika mahtavaa! En olekaan nimittäin enää aikoihin arvostanut Tigiä sen kummoisempana ”salonkilaatuisena” merkkinä useimpien sen tuotteiden olevan suoraansanottuna sisällöiltään melko peruskauraa, joita parempiakin tuotteita on saatavilla ihan marketeistakin markettihinnoin. Ehkä tämä Tigin ”downgreidaus” tuntuikin minusta juurikin siksi aivan erityisen hyvältä?
Mitä mieltä te olette tästä? Oletteko te bonganneet Tigit Tarjoustaloista (tai muista saman konsernin myymälöistä)? Vai olinko ihan jäljessä tämän ainakin minulle uuden havainnon kanssa?

Kommentit (58)

 1. Anonyymi

  Tigi teki saman mitä niin monet muutkin merkit, mm Swartzkopf ja Wella aikoinaan, myivät tuotemerkkinsä käyttöoikeudet tavaratalolaatuiselle halpavalmistajalle. Nimi siis sama mutta pakkauksien sisältö ihan erilaatuista. Toimin itse kampaajana ja sitä silloin 25 vuotta sitten ihmettelimme Swartzkopfin ja myöhemmin Wellan kohdalla. Tieto perustuu erään suuren Suomalaisen maahantuojan silloiseen "ilmiantoon".Kumpikin osapuoli hyötyy, vain kuluttajaa huijataan, kuten aina 🙁

 2. Anonyymi

  Halpa-Hallista löytyy myös Tigi, Osis jne tuotteita. Esim OSiS+ Session 300ml hiuslakka vain 12,90! 🙂 Sama tuote Sokos verkkokaupassa 21,90!!

 3. Anonyymi

  Laatu on aitoa. Muutamat tukkurit ostavat Euroopasta rekan kerrallaan halvalla ja myyvät halpakauppoihin läjäpäin. Tavalliset tallaajat tässä pärjää, kun kaupat kilpailevat vielä näillä keskenään 🙂

 4. Anonyymi

  Moikka. Käytin pari vuotta sitten pullo kaupalla masterpiece hiuslakkaa ja kärvistelin kamalan aikuisiän aknen kanssa kunnes kosmetologini sanoi, että vaihda käyttämiäsi kosmetiikka tuotteita. Noh, kaikkien purkkien vaihdon jälkeen tajusin viimein vaihtaa hiuslakkaa. Mites kävikään? koko akne lähti parissa viikossa! Nyt ostin viikko sitten pitkästä aikaa kyseistä lakkaa kun ajattelin , että why not? kyseessa kuitenkin maailman paras hiuslakka. Tänä aamuna tajusin, että ei helv.. tämä akne alkanut taas puskea kuontaloon! Miten tämä on mahdollista? mikä aineosa tässä masterpiece lakassa voi saada näin rajun iho reaktion aikaan? Ajattelin, että sinä jos kuka osaat valistaa minua ? Kiitos vastauksesta.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *