Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Three little birds (but not by Bob Marley)

Kevät saapuu ja jopa kynsistäni kuuluu (tai ainakin näkyy) linnunlaulua!

Soinnuista pitävät huolen minulle Lumenelta lähetetyt Natural Coden Angry Birds lakat, jotka takaavat keväisen mielialan ällönsiirappisilla olemuksillaan.

Ihkuvaaleanpunainen sävy numero 51 on kauniin metallisen vaaleanpunertava.

Sävy on niin äklösöpö, että jopa sitä koristava Stella-lintu pidättelee oksennustaan!Sävy on Angry Birds -lakoista suosikkini, vaikka se näyttikin pullossa ensin varsin vaatimattomalta.

Metallisen vaaleanpunertava sävy taittaa kynsillä valoa jännästi ja sävy taittuu jopa ehkäpä hieman persikkaankin oikeassa valossa?

Sävy on söpö, mutta silti jollain tapaa tyylikäskin.

Toinen kynsiini päätynyt Angry Birds -lakka on sävyä numero 52. (Kuinka tylsää, ettei näillä ole nimiä!)

Tämä lilanpinkki lakka muistuttaa väriltään marjapuuroa.

Lakan jujuna on sen kaunis mikroshimmeri, joka kimaltelee kynsissä upeasti.

Mikroshimmeri on kuitenkin niin hienojakoista, etteivät kynnet jää sen jäljiltä karheiksi, vaan pinnasta tuleetasaisen tuntuinen ja upean kiiltävä.

Minulle lakka sai päin vastoin hymyn huulille eikä ollenkaan näin tuimaa ilmettä kuin mitä se ilmeisesti sai aikaan Stella-linnulle.

Kolmas lakka on sävyä 53. Tämä ikiaikainenlakka on puhdasta glitterihässäkkää ja voin vaikka vannoa omistavani samanlaisen lakan niin parissa erimallisessa Anytime-putelissa kuin Natural Codenkin puolelta.

Yksinään lakka näyttäisi turhan vaatimattomalta (ja minun silmiini ehkä jopa hieman hassultakin), joten kerrostin sitä kahden muun lakan päälle.

Sävyn 51 päälle kerrostettuna se tekee lookista hempeän tyttömäisen ja kynnet näyttävät cupcaken glitterikuorrutteelta. Lakka saa shimmereidensä ja glittereidensä vuoksi kynnen pinnasta hieman rosoisen tuntuisen, joten päällyslakka voi olla mukava lisä tasoittamaan kynnen pintaa.

Sävyn 52 päällä efektiä on jo melkoisesti ottaen huomioon alemman lakan itsessäänkin jo olleen shimmerillä kyllästetty.

Aaaww, kuinka söpöjä!

Mitäs tykkäätte? Oletteko ylipäätänsä vaaleanpunaisten lakkojen aktiivikäyttäjiä ja missä menee raja liian vaaleanpunaisen/pinkin kanssa?

Kommentit (11)

  1. Anonyymi

    Lakka nro 53 on aivan loistava, kiitos vinkistä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *