Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

This time it’s a B.B. Cream, not a BB-Cream

Kuten olen kertonut, en pahemmin välitä meikkipohjapostausten tekemisestä, mutta koska niin moni on tästäkin tuotteesta googletellut, on minunkin tästä lienee sanottava teille jotain.
Kyseessä on nimittäin IsaDoran B.B. Cream All-In-One Make Up. Maahantuojalta kokeiltavakseni saamani sävy oli kolmen sävyn valikoiman vaalein sävy 01 Fair -kaksi muuta kun olivat tummuutensa vuoksi automaattisesti  poissa pelistä.
Kokeilemistani Suomessa myynnissä olevista BB-voiteista IsaDoran Fair on ollut sävynä vaalein (tai no, iholle levitettynä ehkä melko lähellä Garnierin vaaleinta sävyä, joskin hieman kellertävämpi). Tässä vertailun vuoksi tuote rinnakkain suosikkini Lumenen Heleyttävän BB-voiteen sävyn 01 Light kanssa:
Vasemmalla IsaDoran Fair, oikealla Lumenen Light. Sävyero on selkeä, vaikkakin molemmat ovat koostumuksiltaan niin ohuita, etä häipyvät iholleni melko hyvin. (En tosin panisi pahitteeksi, jos suosikkini Lumene olisi hieman vaaleampi.) Ihoni jää kyllä kummankin jäljiltä hieman sävyä saaneen näköiseksi.
IsaDoran B.B. Cream lupaa pohjustaa, sävyttää, peittää, kosteuttaa ja suojata ihoa. Tuotteen ideana onkin, että sitä voi käyttää yksinään tai jopa myös pohjustuksena varsinaisen meikkivoiteen alla, mikäli hakee todella peittävää ja tasaista lopputulosta.
Millaiseksi tuote sitten osoittautui käytössä?
Tässä ihoni ensin ilman meikkipohjaa (silmät ja kulmat siis jo meikattu):
Ihoni ei tarvitse tällä hetkellä yleisesti vahvaa peittoa, vaan enemmän juuri kevyttä tasoitusta. On kuitenkin alueita, jotka kaipaavat peittävyyttä hitusen enemmän.
Suurinta peittävyyttä kaipaavat kuitenkin aina sinertävät silmänaluseni (toisen silmän alla aina lisäksi pieni tumma läiskä), minkä lisäksi häivyttelen mielelläni pisamianiki meikkipohjan sekaan.

 Posket punoittavat usein myös hieman ja poskilla on hieman laajentuneita ihohuokosia.
Selviän kuitenkin yleensä kevyellä, punoitusta häivyttävällä ja ihon sävyä
tasoittavalla meikkipohjalla, jonka päälle lisään peiteainetta
silmänalusille.
Tältä iho näytti IsaDoran B.B. Creamin jälkeen (ilman puuteria ja peiteainetta):

B.B Cream tuntui iholle levittäessä ohuelta ja hyvin levittyvältä, mutta juuri sopivan peittävältä. Se ei tuntunut kuitenkaan yhtä rasvaiselta kuin Garnierin (alkuperäinen versio) tai Lumenen, muttei myöskään yhtä kuivalta kuin Nivean (josta tulossa juttua myöhemmin).
B.B. Cream tasoitti ihon sävyä melko hyvin ollen peittävyydeltään kuin kevyt, tavallinen meikkivoide. Tuotteen ohut koostumus mahdollisti sen, että sitä oli helppo kerrostaa ohuita kerroksia iholle ja näin itse teinkin.
Iho näytti B.B. Creamin kerrostelun jälkeen kuitenkin heleältä ja yhä freesiltä eikä liian meikatulta.
Pidin lopputuloksesta kovasti, vaikkakin tahdoin vielä lisätä silmieni alle hieman peitainetta ja kasvoille hieman puuteria, jotta iho tuntuisi mattaiselta ja lopputulos kestäisi pitkään hyvänä.
Tältä pohja siis näytti lopulta (yllä olevassa sekä alla olevissa kuvissa), kun silmänalusille oli lisännyt vielä hieman peiteainetta ja kasvot oli puuterinoinut.
Pidin itse lopputuloksesta, vaikka en olekaan varma, ohittaako se käytössäni lopputuloksensa puolesta Lumenea täysin.
Minusta loistavasti levittyvä ja iholle liukuva Lumene oli ehkä hitusen parempi koostumukseltaan, vaikkei tämä kaukana perässä tulekaan.
Pidän tämän vaaleasti sävystä kuitenkin huomattavasti enemmän kuin Lumenen BB-voiteen vaaleimmasta.
IsaDoran B.B. Creamilla on hintaa n. 19,90€ (35ml) ja sitä myyvät mm. Anttilat, Sokokset ja Stockmann.
Oletteko te kokeilleet IsaDoran B.B. Creamia? Entäpä muita IsaDoran meikkipohjia?
(Ja kun aina saan niitä ripsikommentteja, niin kerron jo nyt kokeilussa ja kuvauksen alla olleen samaan aikaan mascaran, jonka lopputuloksesta en itsekään innostunut. Palaan tuotteeseen paremmin huomenna.)

Kommentit (5)

 1. Mira

  voi kun sinä olet aina niin kaunis! 🙂 ja isadoran tuotteeksi aika hintava, kääk. en ole koskaan omistanut yhtään bb-voidetta niiden tummuuden ja huonon peittävyyden takia, ja ehdin jo innostua. kuitenkin semmoiseksi ei-niin-must-have -tuotteeksi tuntuu vähän liian hintavalta. i think i'll pass. :/

 2. Emmi

  Näiden kuvien inspiroivana voisin hankkia itsekin B.B. voiteen. Hankin tosin juuri No7:n meikkivoiteen, joka mitattiin jännästi omien kasvojen sävystä.

  Ps. Oletpas kaunis 🙂

 3. anma

  Kannattaa tutustua Yves Rocherin bb voiteeseen 🙂

 4. Sirpa

  Minulla on ollut muutaman kuukauden käytössä tuo sama Isadora. Se on varsin ok minustakin, tekee siistiä jälkeä, muttei ole mielestäni tarpeeksi kosteuttava (tietysti asiaa voisi auttaa, jos käyttäisi alla kosteusvoidetta…). Mutta miten tuon saa irti naamasta ilman taistelua? Minun ihoon tuo jämähtää kiinni kuin tapettiliisteri, ihan kiva tietysti ettei se kaikki häviä päivän mittaan kasvoilta, mutta illalla sitten saa jynssätä ja puunata sitä irti. Kun sitten taas ihon kuivuuden takia ei viitsisi käyttää puhdistukseen mitään tärpätistä seuraavaa. Niin että jos tähän on jokin tuotevinkki, tehokas mutta hellävarainen putsari, niin haluaisin kuulla (se Sensain liina on käytössä jo).

 5. Marjojo

  Oii, oiskohan tässä vihdoin tarpeeksi vaalea bb-voide mulleki… Täytyy käydä testaamassa! Kiitti vinkistä 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *